Kiz çalışan biriymiş amaç parasını yemekKonyadaki kadinlar dikatli olsun. Konu sahibinin eski esi cikabilir heran.
GörüşmüyorumO ne biçim bı durum ya eltininde eşinin de yüzüne tükür nasıl bı anlayış eltindeki ya
Kiz çalışan biriymiş amaç parasını yemek
Görüşüyorum tek amacım burdan biriyse dikkatli olsunAnlayamadım o kişiyi buradan mı bulmaya çalışıyorsunuz yani? Gerçekten?
Telefon açıp elti ve eşinizi güzel bir paylasanız.
Hala evliyim bosanmadik yeni bir olay buTamam butun calisan konyadaki kadinlar kendine dikkat etsin. Eski esiniz sehir degistirirse konuyu guncelleyin.
Peki onların önüne getirdiniz mi bu konuyu mide bulandırıcı bir durum söz boşandı iz mi peki eşinizden ben sırf eltimin yaptığı bu hareketten ötürü bı karşısına çıkarım yani iyice bı yolarım saçını başını ne demek benim eşimi başkasına yamicak ayriyetten benim yamalida o kıza bakicak acayip sinirim bozulduGörüşmüyorum
Hala evliyim bosanmadik yeni bir olay bu
Karşılarına çıkmak istemiyorum saglam birinden duydum su an bilen kişi yok gibiPeki onların önüne getirdiniz mi bu konuyu mide bulandırıcı bir durum söz boşandı iz mi peki eşinizden ben sırf eltimin yaptığı bu hareketten ötürü bı karşısına çıkarım yani iyice bı yolarım saçını başını ne demek benim eşimi başkasına yamicak ayriyetten benim yamalida o kıza bakicak acayip sinirim bozuldu
Arkadaşım ne bekliyorsun peki boşa o adı adamı nasıl ya hem seninle evli hemde o eltin olcak kadının ayartmasiyla oluyoHala evliyim bosanmadik yeni bir olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?