- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.316
- 113
- 34
Az önce öğrendim birindenArkadaşım ne bekliyorsun peki boşa o adı adamı nasıl ya hem seninle evli hemde o eltin olcak kadının ayartmasiyla oluyo
Ama bunu etkinin yapması çok mide bulandırıcı bence pek sanane olmuyor sanki , hem daha boşanmamışlar kiİyi de sanane seni ne ilgilendirir bitmiş bi ilişki kağıt üzerinde evlilik olsa ne olur sen o kıza yanacagina kendini düşün oğlunu ona göre gelecek ayarla
Tamam görüşmediğinizi anladım da madem eminsiniz rezil edin terbiyesizleri yahu.Görüşüyorum tek amacım burdan biriyse dikkatli olsun
Niye açtınız niye kapatıyorsunuz amaç neydi şimdi?Kazen Konumu kapatirmisin
Edeceğim tabiTamam görüşmediğinizi anladım da madem eminsiniz rezil edin terbiyesizleri yahu.
Actigima pisman oldum alaycilar yüzündenNiye açtınız niye kapatıyorsunuz amaç neydi şimdi?
Eğer durumun kendine ve oğluna yetiyorsa boşanma bence he durumun yoksa da kocani ve eltini hem kendi ailene hemde eşinin ailesine rezil et ben öyle yapardım böyle evlilik olmaz olsunAz önce öğrendim birinden
Buraya üye olduğunu falan mı öğrendin?Nevreste . Konumu kapatıp alaycı kuşları banlarsaniz sevinirim
Ben sırf bir kadın yada kız kullanilmasin diye actim konuyu
Actiginiz konuyu bir okur musunuz?Nevreste . Konumu kapatıp alaycı kuşları banlarsaniz sevinirim
Nevreste . Konumu kapatıp alaycı kuşları banlarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?