ACIL

1991_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
189
67
48
Kizlar bana acil akil verin esim bana ben artik kumar oynamiyorum dedi inandim, simdi o bilmiyor ama ben nerde oldugunu takip edebiliyorum ve kumar oynana yerde duruyor arabasi. Karisindada benzinlik var. Normalde arkadaslariyla bulusacakti ve fifa oynamaya gidecekti. arkadaslariyla bulusacagi yer onun oldugu yere 25 dakika uzaklikta. bi kere daha oynadi sanmistim aradim onu ortaligi ayaga kaldirdim oynamadigi cikti ortaya simdi elim ayagim titriyor ne yapayim sizce ?

Bekle . Son dakika ya kadar takip et. Başka birşey çıkar. Birde eline ayağına dolaşmasın. Kumar oynuyorsa mutlaka kredi kartı kullanıyordur. Kredi kartı ekstrelerini kontrol et.

Gitme imkanın varsa git hemen olduğu yere.

Kendisini de ara, nerdesin hayatım diye. Yalan söylerse bi dışarı gelsene de kapa telefonunu.

Ben öyle yapardım

Birde takip etmen eğer mail hesabı üzerinden Google uzerindense bazen konum sasabiliyor. Kendini ele verirsin ...

Bekle . Son dakika ya kadar takip et. Başka birşey çıkar. Birde eline ayağına dolaşmasın. Kumar oynuyorsa mutlaka kredi kartı kullanıyordur. Kredi kartı ekstrelerini kontrol et.
hayir cekmez cünkü daha yeni eline yüksek miktar para verdim bi arkadasina borcu vardi onu ödeyecekti. normalde böyle oynamaya gidiyorum arkadaslarla dediginde cok gec gelir eve ne kadar beklemeliyim bilmiyorum kendi arabamla mi gitsem taksiyle mi gitsem suan cok kötüyüm

Öncelikle sakin...
Eski konularınıza da baktım şöyle bir aranızda büyük bir iletişimsizlik var belli ki.
Kumarı bırakamayan adam bağımlıdır. Bağımlıların da en büyük özelliği yalancı olmalarıdır. Şu an gerçekten kumar oynuyor bile olsa yalan söyleyecektir.
Ayrıca önceki gibi yanlış anlaşılma ihtimali de var. Belki benzinliğe girdi. Kaç dakika kaldığını görebiliyor musunuz? Nasıl bir kumar türü?

Ay bu gece benimkinin de fifa gecesiydi arkadaşlarıyla yoksa...

pardon yanılmışım

sinirlerim çok yıprammış

sen ne desen haklısında ama bir dinle

hatamı telafi etmek için ne yapabilirim

sana güveniyorumda duygularım yanıltı

vs vs vs

bunlar diyebileceklerin sana yorumım ise

düşünmeden hareketin sonuçlarını görüyormusun?

Kendi araban varsa taksi niye ki.? Beklemen hata kalk git bak

tey tey tey . Bir de aynı yerdelermiş

konu sahibi eşin kumar oynuyor diye ortalığı ayağa kaldırdın ama oynamadığı çıktı ortaya değil mi

ben taktirmadim yanlis anlamayin isiyle alakali sistemden bakabiliyorum ordan gördüm
Heee sasabiliyor . Azıcık bekleyin ne kadardır orda?? Yarım saatten fazla ise olabilir. Hiç ses etmeyin. Çünkü aynı zamanda iş arabasını o amaç için kullanması çok riskli bence değildir .

Benzinlik yolun diger tarafinda istese orayada park edebilir ama direk önüne park etmis

konu sahibi eşin kumar oynuyor diye ortalığı ayağa kaldırdın ama oynamadığı çıktı ortaya değil mi
evet ama ondan önce bi kac kez oynamis itiraf etti ve ben güvenmedigim icin bi olay olmustu yine oynadi sanmistim ve oynamamis cikti

Heee sasabiliyor . Azıcık bekleyin ne kadardır orda?? Yarım saatten fazla ise olabilir. Hiç ses etmeyin. Çünkü aynı zamanda iş arabasını o amaç için kullanması çok riskli bence değildir .
1 saati gecti is arabasi ama kendinin baskasinin degil yani

Benzinlik yolun diger tarafinda istese orayada park edebilir ama direk önüne park etmis
Bir yakiniz varsa durumu bilen çağırın uzaktan arabayla bir bakın . Ya da arabanız var ise. Ama uzaktan bakın bölgeye yaklaşmayın ele vermeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…