Bekle . Son dakika ya kadar takip et. Başka birşey çıkar. Birde eline ayağına dolaşmasın. Kumar oynuyorsa mutlaka kredi kartı kullanıyordur. Kredi kartı ekstrelerini kontrol et.Kizlar bana acil akil verin esim bana ben artik kumar oynamiyorum dedi inandim, simdi o bilmiyor ama ben nerde oldugunu takip edebiliyorum ve kumar oynana yerde duruyor arabasi. Karisindada benzinlik var. Normalde arkadaslariyla bulusacakti ve fifa oynamaya gidecekti. arkadaslariyla bulusacagi yer onun oldugu yere 25 dakika uzaklikta. bi kere daha oynadi sanmistim aradim onu ortaligi ayaga kaldirdim oynamadigi cikti ortaya simdi elim ayagim titriyor ne yapayim sizce ?
hayir cekmez cünkü daha yeni eline yüksek miktar para verdim bi arkadasina borcu vardi onu ödeyecekti. normalde böyle oynamaya gidiyorum arkadaslarla dediginde cok gec gelir eve ne kadar beklemeliyim bilmiyorum kendi arabamla mi gitsem taksiyle mi gitsem suan cok kötüyümBekle . Son dakika ya kadar takip et. Başka birşey çıkar. Birde eline ayağına dolaşmasın. Kumar oynuyorsa mutlaka kredi kartı kullanıyordur. Kredi kartı ekstrelerini kontrol et.
yok bu garanti cünkü arabasina bagli cihaz.Birde takip etmen eğer mail hesabı üzerinden Google uzerindense bazen konum sasabiliyor. Kendini ele verirsin ...
Vay canına :))) . Sakın belli etme. Boşanma olursa tazminat yersinyok bu garanti cünkü arabasina bagli cihaz.
ben taktirmadim yanlis anlamayin isiyle alakali sistemden bakabiliyorum ordan gördümVay canına :))) . Sakın belli etme. Boşanma olursa tazminat yersin
Öncelikle sakin...
Eski konularınıza da baktım şöyle bir aranızda büyük bir iletişimsizlik var belli ki.
Kumarı bırakamayan adam bağımlıdır. Bağımlıların da en büyük özelliği yalancı olmalarıdır. Şu an gerçekten kumar oynuyor bile olsa yalan söyleyecektir.
Ayrıca önceki gibi yanlış anlaşılma ihtimali de var. Belki benzinliğe girdi. Kaç dakika kaldığını görebiliyor musunuz? Nasıl bir kumar türü?
Ay bu gece benimkinin de fifa gecesiydi arkadaşlarıyla yoksa...
eger oynamiyorsa belki o görmeden geri giderim diye off bilmiyorumKendi araban varsa taksi niye ki.? Beklemen hata kalk git bak
Heee sasabiliyor . Azıcık bekleyin ne kadardır orda?? Yarım saatten fazla ise olabilir. Hiç ses etmeyin. Çünkü aynı zamanda iş arabasını o amaç için kullanması çok riskli bence değildir .ben taktirmadim yanlis anlamayin isiyle alakali sistemden bakabiliyorum ordan gördüm
evet ama ondan önce bi kac kez oynamis itiraf etti ve ben güvenmedigim icin bi olay olmustu yine oynadi sanmistim ve oynamamis ciktikonu sahibi eşin kumar oynuyor diye ortalığı ayağa kaldırdın ama oynamadığı çıktı ortaya değil mi
Şehrine bakmadım ama evlilik tarihi arkadaşının evlenme tarihiyle yakıntey tey tey . Bir de aynı yerdelermiş
1 saati gecti is arabasi ama kendinin baskasinin degil yaniHeee sasabiliyor . Azıcık bekleyin ne kadardır orda?? Yarım saatten fazla ise olabilir. Hiç ses etmeyin. Çünkü aynı zamanda iş arabasını o amaç için kullanması çok riskli bence değildir .
Bir yakiniz varsa durumu bilen çağırın uzaktan arabayla bir bakın . Ya da arabanız var ise. Ama uzaktan bakın bölgeye yaklaşmayın ele vermeyin kendinizi.Benzinlik yolun diger tarafinda istese orayada park edebilir ama direk önüne park etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?