ACIL

benzini kendi doldurur ve asla yanilmaz yani en titiz oldugu sey arabasidir
Benim esimde titizdir ama çalışanın kafa dalginligina geldi araba çalışmadan fisten fark etti
simdiye kadar ne zaman kumar oynamaya gitmis olsa ilk seferde asla acmaz telefonu sonra 2-3 dakikaya geri arar sesliydi icerisi der kapatirdi simdide ne diye arasam bilemiyorum
Hayatım ben hasttalancam gibi de ondan aradım . Musaotmiydin birşey diyeebilirmiyim. Gelirken birşey istesem . Uzatın dinlemeye çalışın çokta abartmayin. Acikmidir acaba bakkal ( market vs..pastahane ) acaba. Odndurma varmıdır. Ya da supangle. Sen ne diyorsun . Vesaire vesaire

hepte üst üste gelir zaten daha yeni eve alisveris yapmistik
simdi baktimda eve 13 dakika uzaklikta bi yer sadece sizce gitsem mi ? bide arabayi ayni park ettigim yere park edemezsem diyede düsünüyorum

simdi baktimda eve 13 dakika uzaklikta bi yer sadece sizce gitsem mi ? bide arabayi ayni park ettigim yere park edemezsem diyede düsünüyorum
Duruyor olman hata. Hem nereden bilecek senin arabanı kontrol edecek değil ya gece gece

Edemezseniz ne olcak ki canım birşey istedi unutmuşum onu aldım. Dersiniz. Ya da yarın kazı yapılacak çekin dediler . Çektim dersiniz. Yada çevresinde biri dolanıp duruyordu. Suphelendim aldım bir tür attım ama başkası park etmis ondan dersiniz.bahane çok.

Önceki sıkıntınızda sakın olmanızı önyargılı davranmamanızı soylemıstım. Fakat o gunden bugune şüphe ve tespitleriniz arttıysa dırek yüzleşin.

Galiba gitmeye karar verdi araba kullaniyor. İyidir diğeri giremiyecek yakalanır nasıl yakakiyacak ve sonucunu yazın bizde.

Kızlar hepinize teşekkür ederim dün gitmeye karar verecek iken eşim eve geldi ve suan Hala baktigimda arabasi orda görünüyor yani eger birsey yapsaydim sanirim cok kötü olucakti

Kızlar hepinize teşekkür ederim dün gitmeye karar verecek iken eşim eve geldi ve suan Hala baktigimda arabasi orda görünüyor yani eger birsey yapsaydim sanirim cok kötü olucakti
Ben size dedim bazen o alet sasabiliyor. Bu arada burda tr de genel bir internet sorunu vardı . Belki orda da olmuştur. Ya da uluslararssidir. Gps de etkiler. :) Bence kuruntu yapmayın . Kredi kartı ekstrelerini inceleyin. Mailine mutlaka geliyordur. Ordan kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…