Acil

Canım konuyu tam okuduysaniz kanser hastasi bir genç kızımız bu olayı yaşadı. Ben asla yapmazdim zaten. Benim evimde barınakta n aldığım iki bebeğim var pamuk ve şeker adları. Kızım izi kandirmislar
Valla zaten senin için degil bu söylediğim genel bişey satın alan herkese kanser olmasına üzüldüm ama barınakta yada satın alınan arasında fark yok yani oda bunu tercih edebilirdi yani eger moral için hayvan alınıyorsa aynı morali sahiplendiği can da verebilirdi hatta zor şartlar yaşayan hayvanlar sahiplenildiginde daha can dostu oluyorlar evin ailenin kıymetini daha çok biliyorlar sahibine daha düşkün oluyor yani bence o da böyle Bi tercih yapsın yaptığı yanlış hala demek istediğim bu

her konunuzda böylesiniz, hemen en ufak şeyde beddua hakaret senin de başına gelsin inşallah lafları.bütün siteye beddua etmek için özel olarak açıp ben artık gidiyorum bu siteden temalı yönetime bile sövdüğünüz konunuz var.tamam kardeşiniz vefat etti boşandınız vs ama ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacınız var.kötü şeyler yaşayan bi tek siz değilsiniz başına daha neler neler gelenler var.çok etkilenmiş olabilirsiniz , hassas olabilirsiniz ama yardım da almıyorsunuz ve çocuk yetiştiriyorsunuz.kendiniz için değilse bile o çocuğun psikolojik gelişimi için almalısınız bu da size söylendi daha önce.Ben sizin hesabınızı göz ardı ediyorum artık.Umarım yardım alıp iç huzurunuzu bulursunuz.
Bu yorumu muhteşem bulanlar olmuş. Hangi üstün bilgileriyle beni yargilamislar pes. Hele aralarında bir üyenin klonu var😂 Nick bile en sevdiğim üyenin cakmasi😂 ne diyim

@@MissCherryBlossom senden 1 tane var
Taklitlerinden sakiniyoruz❤

Bu yorumu muhteşem bulanlar olmuş. Hangi üstün bilgileriyle beni yargilamislar pes. Hele aralarında bir üyenin klonu var😂 Nick bile en sevdiğim üyenin cakmasi😂 ne diyim

@@MissCherryBlossom senden 1 tane var
Taklitlerinden sakiniyoruz❤
Bana diyorsunuz sanırım.
Ancak mutlaka bir göz doktoruna gitmeniz gerekiyor. Zira benim kullanıcı adım "Cheryl Blossom" yani Riverdale dizisindeki karakterin adı sevgili MissCherryBlossom MissCherryBlossom ise "Cherry Blossom" bir çiçeğin adı. Ki o üyeyi de çok severim, ona benzetilmek ya da taklit ettiğimi söylemek beni incitmez.
Neden bana taktığınız inanki anlamıyorum, karşıt yorum yapanlara ve onların yorumlarını beğenenlere inatla laf sokup duruyorsunuz. Bana da çakma diyip duruyorsunuz, pardon ama siz kimsiniz? Hangi vasıfla beni eleştiriyorsunuz. İlla sizin istediğiniz şekilde yorum mu yapmam lazım eğer eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın, açıyorsanız eleştirilere açık olup hoşuna gitmediğiniz üyelere saldırmayın. İyi günler.

Eklentiler

• Screenshot_20200418_172558_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200418_172558_com.android.chrome.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200418_172542_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200418_172542_com.android.chrome.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 28
Bana diyorsunuz sanırım.
Ancak mutlaka bir göz doktoruna gitmeniz gerekiyor. Zira benim kullanıcı adım "Cheryl Blossom" yani Riverdale dizisindeki karakterin adı sevgili MissCherryBlossom MissCherryBlossom ise "Cherry Blossom" bir çiçeğin adı. Ki o üyeyi de çok severim, ona benzetilmek ya da taklit ettiğimi söylemek beni incitmez.
Neden bana taktığınız inanki anlamıyorum, karşıt yorum yapanlara ve onların yorumlarını beğenenlere inatla laf sokup duruyorsunuz. Bana da çakma diyip duruyorsunuz, pardon ama siz kimsiniz? Hangi vasıfla beni eleştiriyorsunuz. İlla sizin istediğiniz şekilde yorum mu yapmam lazım eğer eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın, açıyorsanız eleştirilere açık olup hoşuna gitmediğiniz üyelere saldırmayın. İyi günler.
canım görmezden gel geç, boşuna sinirlerini ve internetini yıpratma.eski konularına/yorumlarına bak neden böyle dediğimi daha iyi anlarsın :) yoksa akşama hedefte bu konudakiler olarak beddua edip hakkını helal etmeme konusu açabilir :KK70: tartışmak saygılı ve belli bi kalitede yapılırsa güzel olabiliyo ama burda üslup ve kalite farkı var.psikolojisi pek sağlıklı değil.

Kapidan disari cikinca, okadar cok hayvanlarla karsilasiyor insan. Kedi köpek, kücük, büyük, orta boy, yavru vs. Ben türkiye den her geldigimde en cok eziyet görmüs veya hasta hayvanlari alip getirdim buraya ve hepsine Anne baba bulduk. Benim kendi hayvanlarim ve arkadaslarimin, sefimin hayvanlari türkiye in sokaklarindan. Anlayamadim ve anliyamiyacagim, parayla hayvan alanlara. Bir masum hayvana annelik yapin, nekadar sevap. Benim kedim tecavüz görmüs ve ayagini kirmislar, Ben getirdigim de ölü gibiydi yavrum, ama simdi ne güzel Kendine geldi ve ayagini da ameliyat ettirdim, o da düzeldi. O cins köpegi veya kedisi yavrusu dediginiz hayvanlarin annesi ne can acilari cekiyor biliyormusunuz? Yazik o hayvanlarla yaa. Yapmayin ve ve bu kötü durumda yasayan Anne hayvanlarin yüzünden para kazanan yaratiklari desteklemeyin.

Herkese selam. Az önce bir olay yaşadık sizden akıl almak istedim. Yegenim ınstagram dan pet shop tan yavru kopek almak istemiş. Adamla konusmuslar 1000 tl hesaba yollayın yarın elinizde demiş. Bugün gelmesi gerekirken yegenimin tlf nu engellemiş adam. Dolandırıcılık. Ne yapabiliriz bu durumda
Hiç bir şey.. şaka gibi 😔 çok zor ama şikayette bulunun tabi.

Bence gidip barınaktan sahiplensin

canım görmezden gel geç, boşuna sinirlerini ve internetini yıpratma.eski konularına/yorumlarına bak neden böyle dediğimi daha iyi anlarsın :) yoksa akşama hedefte bu konudakiler olarak beddua edip hakkını helal etmeme konusu açabilir :KK70: tartışmak saygılı ve belli bi kalitede yapılırsa güzel olabiliyo ama burda üslup ve kalite farkı var.psikolojisi pek sağlıklı değil.
Bana da 2 3 konu önce istemediği bir yorum yapmıştım diye kötü sözler sarfetmişti. O konudan beri takıl bana, bu konusuna da hiçbir yorumda bulunmadığım halde sırf senin yorumunu beğendim diye bana çakma dedi, birazdan bize ithafen konu açıp "Bedel Ödeyeceksiniiiğğğzz" diye hakaret etmesi kuvvetle muhtemel. Boşveriyorum ancak birşeyler de yapılmalı. Ben kendi konumda negatif yorum yazanlara veya beğenenlere hakaret etmiyorsam o da bize edemez. Kibledim bakalım, polemiğe girmeye değmez.

konu sahibi hesabı vermiş >>> ...
hep birlikte bu hesabı dolandırıcılık olarak şikayet edersek instagram dikkate alacaktır
tek tük şikayeti takmıyorlar
ben 2 hesabımdan da şikayet ettim
herkes "dolandırıcılık" seçeneğini işaretlemeli

şimdiden herkesin eline sağlık

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X