Acil?

Canım maalesef kapalı olupta vucut hatlarını bellı eden kıyafetler gıyenler var bırıde benım tanıdıgım

İster istemez gözü kayar
Peki ayrı eve çıkma ihtimalinizde mi yok?
Çünkü bu konuyu devamlı düşünmek sizi hasta eder
Terbiyesiz ve edepsiz bir insan, nefsinin peşine düşmüş
Allah fırsat vermesin ama sakın birşey deme kendisine
Umursamadığını belli et yeter, o öyle yapacak diye siz de açılıp saçılacak değilsiniz
Farkınız kalmaz ondan

Bence eşinizin yanında öyle giyinmesinden dolayı kendisini uyarabilirsiniz.. Ki görüşmek durumundasınız anladığım kadarıyla. degilseniz mümkün olduğunca uzak durursunuz olur biter. zarar gelecek insanlardan uzak durmak en doğrusu..

Canım maalesef kapalı olupta vucut hatlarını bellı eden kıyafetler gıyenler var bırıde benım tanıdıgım
Haklısın var tabii hakkıyla kapanmayanlar.
Ama hani ne biliyim, çok aşırı dar bir pantolon giyip üzerine bişey giymiyosa bu dikkat çeker.. Bunu evdeki herkes anlar, başta denyo kocası anlamalı.. Tövbe tövbeee

Kesınlıkle katılıyorum erkek olsam bu kadar rahat olamazdım kı bayan oldugum halde evlı bır erkegın dıkkatını cekmekten asla hoslanmam

siz neden cümbür cemaat bir evin içindesiniz? iyi kocan eltini bornozla falan görmüyor.hadi gelinin kv evine girmesini anlarımda iki erkek kardeşin iki ayrı kadınla bir evde yaşaması bana .......neyse neyse malesef eltinizin mübarek arkasını ve şehvetli hareketlerini çekmeye mahkumsunuz.

doğru diyon canım. anne babanın da etkisi var. yani çocuğu göz göre göre kv evine yollamak da akıl karı değil. kızın ailesi de suçlu evlilikte bence
en büyük suçlu onlar da ama ocuk dirertirse onlar da birşey yapamıyor kuzenimden biliyorum..O da böyle bi evin içinde üç aile hem de almanyadalar düşün..

Hakkaten neden birlikte yaşıyorsunuz?
Ayrı ev açamayacak biri ile evlenmemek lazım. Çünkü evlensen de bişey anlamıyosun, hep bir huzursuzluk..

Maddi imkanı olmayana anne baba aynı ev içinde yardım ederim diye yanına alacağına ayrı evde yardım etsin.. Bu çok mu zor.

Kaldı ki kayınla aynı evde yaşamak kabus olmalı. Hiçbirşeye uygun değil. Yazık yahu

en büyük suçlu onlar da ama ocuk dirertirse onlar da birşey yapamıyor kuzenimden biliyorum..O da böyle bi evin içinde üç aile hem de almanyadalar düşün..
o da doğru. evde üç aile cehennem azabı gibi. bugün teşhircilik sorunu çözülse yarın başka bişey çıkar. ayrı eve çıkabileceklerini de zannetmiyorum. boşanıp yoluna bakacak bu saatten sonra

o da doğru. evde üç aile cehennem azabı gibi. bugün teşhircilik sorunu çözülse yarın başka bişey çıkar. ayrı eve çıkabileceklerini de zannetmiyorum. boşanıp yoluna bakacak bu saatten sonra
üç aile bi arada yaşamaya razı olan insanın boşanabileceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…