Acil?

TE="benyeniyimgaliba, post: 47131845, member: 233891"]hayatımda daha saçma bir adet duymadım. kandırmışlar sizi. kabul etmeyin bence bu adeti. evinizi ayırmadıkça sorununuz çözülemez.[/QUOTE]
Iste imkansız elti

burda köyde adetmis ikinci elti gelmeden birinci elti ayrilmiyor . Şimdi ev yapılıyor ev eltime
ee sana elti gelmeden çıkamaz mısın şimdi ? ya küçük erkek kardeş yoksa yani senin üstüne elti gelme ihtimalin yoksa o zaman napıyorsunuz ? orası neresi hem ya?

1.si; Ayrı eve çıkın,aynı evde oturmayı niye kabul ettiyseniz? Adetler böyleyse hiç evlenmeseydiniz.
2.si; O eşinin kardeşi,nasıl giyinirse giyinsin.Eşin ona bakıp tahrik mi olur? Tövbe bismillah daha neler duyacağız.
3.sü; Yook içim rahat değil ders vereceğim diyorsan da sen de dar giyin ozaman.Belki sen de görümceni kızdırmış olursun

evlerı ayırın

ee sana elti gelmeden çıkamaz mısın şimdi ? ya küçük erkek kardeş yoksa yani senin üstüne elti gelme ihtimalin yoksa o zaman napıyorsunuz ? orası neresi hem ya?

Ben çocukken Erzurum'lu komşularımız vardı, onlarda da böyle bir adet vardı hatırlıyorum.
İlk gelin kv yanına, sonraki gelene dek ayrılamıyordu. En küçük kv ve kp ölene dek beraberler.

Ama ben çocukken dedim, yani 30 sene önceydi.

annecimm çok korkunççç o ne be öyle

21nci yüzyıldayız ama hala...

Cahiliyet, adet e bak ya.

21 yaşında bir bayansınız kendi ayaklarınızın üzerinde duramıyormusunuz ?
Sizin gibi insanlara gerçekten çok ama çok kızıyorum.

Siz şimdi piskolojim bozuktu diyip veya imkanlarımız yoktu diyip bahaneler uyduracaksınız ama ben kabul etmiyorum.

Bizim sorunlarımız yok mu ? Bizim de maddi imkanlarımız da yeterli değil.

Ama zamanında hem okuduk hemde çalıştık. Kendi ayaklarımızın üzerinde durduk.

Düşünsenize 30 yıl sonra ne düşüneceksiniz . Kendi hayatınız ile ilgili ne yararı ne yapmışsınız evlenmek dışında ?

Her neyse zaten ne desem sizin gibi düşünenler asla anlamaz.

C CeYz en iyi fikirleri vermiş...
Bende farklı bir yerden baktım acaba sende kıskanıyor musun farkında olmadan biraz eltini..

şu kız evden ayrıl ayrıl demeyin çünkü anladığım kadarıyla bu olacak bir şey değil
sadece yapabileceği davranışlardan bahsedebiliriz madden uygun değiller anlattıklarından

TE="benyeniyimgaliba, post: 47131845, member: 233891"]hayatımda daha saçma bir adet duymadım. kandırmışlar sizi. kabul etmeyin bence bu adeti. evinizi ayırmadıkça sorununuz çözülemez.
Iste imkansız elti ayrilana kadar devam edecekbu ddurum

Afyon. Bizden sonra evlenen yok iki erkek kardeşler. Ve elti ayrilsada arkadaşın dediği gibi biz ölene kadar yaşayacağız. Aşk evliliği yaptık gözüm kördü malesef

söylediğin an itiraz etcek ve seni rezil etmek için koz olcak elinde.. iftira atıo die ortalıgı karıstırır..

Sulalece ayni evde niye yasiyosunuz sacmaliga bak

valla 24 senedir afyondayım ilk defa böyle birşey duydum o zaman öldürcen mi kv ile kpri? son çare öyle yani.Allah aşkına böyle saçmalık olmaz annen baban ne diyorlar?

madem rahatsızsın maaile aynı evde yaşamayın. asıl bundan rahatsız olmanız gerek ben eşimin , eltimin yanında don atlet gezmesini istemem. ya da eşim benim öyle giyinmemi istemez. o yüzden de aynı evde kalmayız yani.

Senin yazılarını okuduğum kadarı ile evden ayrılma ihtimalin yok. Arkanda sana sahip çıkabilecek bir ailende yok. Kendi ailenin huzursuzluğundan kaçarken beterine çatmışsın.
Normal bir psikolojin yokmuş zaten. Daha beter olmuşsun.
Hamilesin birde.

Eltini , kayının , kayınpederini , kaynananı , görümceyi unut.
Sen gerçekten kocan ile mutlu musun ? Bu adamı seviyor musun ? O seni seviyor mu ?

Eğer kocan ile bir yuva kurabileceğine inanıyor isen sakinliğini korumaya çalış.
Kocana ailesini kötüleme ters teper adam savunmaya geçer.

Eltine ev yapıyorlarmış zaten inşaAllah gidiğinde huzur bulursun.

Eğer bu adam ile olmaz dersen kendi hayatını kurmak için yollar ara.
İmkanların nedir ? Çalışabilecek misin ? Bebeğe bakacak biri var mı çevrende ?

Kendine bir yol çiz ve bu yolda sakince ilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…