Acil?

Ben anlamadım daha önce ki yazınızda "yardımedin" piskolojik sorunlar yaşadığınız ve bekar ken huzurlu bir hayatınız olmadığı için evlenmeyi tercih ettim yazmışsınız.
Şimdi de aşk evliliği yaptık diyorsunuz.

Gerçekten çelişkiler var ben sizi anlamıyorum....

Canım maalesef kapalı olupta vucut hatlarını bellı eden kıyafetler gıyenler var bırıde benım tanıdıgım
Neyi merak ediyorum biliyormusun ama yanlis anlama...neden insanlar hep baskalarinin giyimini, yasamini sorguluyor yani o kisinin dar gitmesi neden sizi dert sahibi yapiyor yada neden onun adına üzülüyorsunuz. Hani onun yerine hesap vereceksiniz de bizimmi haberimiz yok Senin açık veya kapalı olman başkasını sorgulama hakkı dogurmaZ. Bırakın insanlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın veya giyinsin. Siz sadece cocuklarinizdan sorumlusunuz oda bir yere kadar.

Sakın eltinizle konusmak gibi bir hataya düşmeyin sonra siz pişman olursunuz eşimize güveniyorsanız cool takılın

3 tane kaynım var 3üyle de kardeş gibiyiz gözlerinin ucyla bile bakmazlar.. Açık biriyim evde erkek misafir varken asla şortla fln gezmem.. Sadece 3 kaynımın herhangi biri varken şortla askılıyla gezerim çünkü onlar benim kardeşlerim biliriz ki eşim de ben de hiçbirisi bana yan gözle bakmaz.. Bence siz biraz kendi zihniyetinizi yoklayın.. Belki de sorun onlarda değil sizdedir

Eşim izin vermiyor çalışmama 2 aylık hamileyim. İmkan yok yani

Çelişki yok kardeş mutlu olacağımı sandım ve eşime sığındım ama olmadı ailesinden dolayı nerden bilebilirdim ki böyle olacağını kimse bilemez yarının ne olacağını

Bu sizin görüşünüz ben olayı dine bağladım dinimizce uygun görmüyorum çünkü

Eltime söylemeyim o zaman değil mi
hayır tabiki üstüne iftira atar suçlu sen olursun valla.Eşin kötü niyet barındırmadıkça birşey olmaz neresini oynatırsa oynatsın adamın gözü görmedikten sonra ne olacak ki? ya ben kaç senedir buradayım ilk defa böyle adet duyuyorum yalnız..

İyi o zaman söylemeyecem. adetleri Batsın inşaallah

Sakın birşey söylemeyin. .
Sık sık görüşmeyin yeterli. .
Özgüven eksikliği ve kıskançlık sezdim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…