- 5 Haziran 2016
- 217
- 243
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Kışkırmayın" o Zaman siz de o kışkırtıyorsa, aklınız yok mu
Kasetteğim bu değildi, gözünüz daha açık olsun sadece. Akıllı hareket etmeye çalışın; deli cesareti de değil...Kardeş zaten herşeyi bosverdim evde ölüden farkim yok
Şuan bu kadar takıyorsan o zaman kafayı yersin. Ya acabasen yanlış anlıyor olabilir misin? Eltim öyle yapıyor boyle yapıyor diyene kadar kocana sen biraz kadinliginı kullan pesindende patlat ayrı ev konusunuLohusalıkta ne olacak ki kardeş
Çok garip gerçekten..eşin utanmasa tebrik edecek kardeşiniEşim daha çok bağlandı abisine
Hhahahah hüsamettinSende hosgeldin husemettin abi
Bi sen.eksiktin![]()
Eee konu senin eltinin zilli'liğinden çok esin bir g.t gördüğünde azacak kadar abazaysa esinle hallet yoksa o başı kici bi yana oynayanlardan kurtulman zor hayır eltim dedigine göre evli... kocası doyuramiyor herhalde sen kocani doyuruyorsan yeni başka kadinlara bakma ihtiyacı duymuyoraa o haline gul ve bizim orda gancik kopekler sallar de yavaş salla de utanır muhtemel....
bence siz kıskanmışsınız sadece
İmkan yok daha eltime yeni ev yapılıyor 10 yıl sonra şimdi. Burda küçük gelin gelmeden diğer elti ayrilamıyor
Adetleri böyleymiş. Ben de aynısını sordum. Yeni gelin gelmeden eski gelin evden ayrılamıyormuş. Başka gelin de gelmeyeceği için ömür boyu kalacakmış artık.nerede yaşıyorsunuz afrika'nın bi kabilesinde falan mı?
gidin bi iş falan bulun kendinize ayrı eve çıkın
evlenmeden önce sülaleyle kalacağından haberin yok muydu?
Canim benim eltin kadinin en guzel yeri arkasidir demis ya. Demekki eltinin ozguven eksikligi var. Mesela bu anlamda takintili bi insanin memesi cirkin, poposu guzelse memesini kapar poposunu acar. Sorunun esini tahrik etmek oldugunu sanmiyorum. Tamamen eltinin kompleksli olmasindan kaynakli bir durum
Bu konu hakkında artık ne diyeceğimi şaşırdım. Eğer senin dediğin gibi bir durum söz konusuysa; eşin birde empati yapsın bakalim. ay hergün bu stres çekilir mi ev içinde o ona baktı mi bu bunu kışkırttı mıböyle adet mi olur... çocuk yapan bir zahmet ev tutup bakmasinida bilsin.
Aynı evde yaşıyoruz delirmemek mümkün değil . Eşim boşver dedi ama bakışlarını yakalıyorum arada