acilen kilo vermem lazım ....

ranamkayram

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
14
0
16
İstanbul
arkadaşlar 6 yada 7 kilo fazlam var 57 kıloyum 1,60 boyum 2 tane de cocuğum var doğal olarak defarmasyonda cok ama ne yapalım biraz zayıflarsam cok iyi olur kardeşimin nişanında fit olsam ne kadar mutlu olurdum..ama ilaç vb kullanmam bildiğiniz bitkisel yağ yakıcılar iştah kesiciler felan varsa denenmiş bir yardım eli uzatsanız please :(

ayrıca o yağ yakıcılar vs hiçbiri bitkisel değil,hepsinin içinde kimyasallar var,sakın kullanmayın.Ihlamur kaynatır içersiniz bu bitkiseldir,ama fabrikasyon üretilmiş hiç bir şey elde edilmesinde bir takım birkiler kullanılmış olsa bile bitkisel değildir.

Aslında çok kilon yok. normal kilodasınız
ama daha fit olmak için siz 2 ayda dahi istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.
ben 15 kiloyu 3 ayda vermiştimde
normal kilodan sonra vermek istediğimi daha zor vermiştim sonunda kullandığım bir program ile 1.5 ayda istediğim kiloya geldim..
ilgilenirseniz yazabilirim :)

Aslında çok kilon yok. normal kilodasınız
ama daha fit olmak için siz 2 ayda dahi istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.
ben 15 kiloyu 3 ayda vermiştimde
normal kilodan sonra vermek istediğimi daha zor vermiştim sonunda kullandığım bir program ile 1.5 ayda istediğim kiloya geldim..
ilgilenirseniz yazabilirim :)

Ben ilgileniyorum yazabilir misin? :)

zayıflama çayı
4-5 adet gül hatmi(afrika ciceği)
1 kahve kaşıgı mate yapragı (3-4 adet)
3 adet ardıç tohumu
2 yemek kaşığı kuşburnu
3 yemek kaşıgı ebegümeci
1 adet zencefil
1 adet tarçın
1 yemek kaşıgı melisa
2 yemek kaşıgı sinameki
3 yemek kaşıgı ıhlamur
2 yemek kaşıgı civan perçemi
2 çay kaşıgı tere tohumu
3 yemek kaşıgı elma kurusu
2 bardak kaynar su

malzemeler karıştırılıp harmanlandıktan sonra havanda dövülerek yada blendurdan geçirilerek toz haline getirilir. Elde edilen tozdan bir sürahiye 2 yemek kaşıgı kadar konulur. üzerine 2 su bardagı kaynar su ilave edilerek 15dk kadar demlenmesi için beklenir afiyetle içilir. ( 3-4 bardak tüketilebilir.)

biraz uzun liste fakat benim kullandıgım bi çay kızlar

arkadaşlar 6 yada 7 kilo fazlam var 57 kıloyum 1,60 boyum 2 tane de cocuğum var doğal olarak defarmasyonda cok ama ne yapalım biraz zayıflarsam cok iyi olur kardeşimin nişanında fit olsam ne kadar mutlu olurdum..ama ilaç vb kullanmam bildiğiniz bitkisel yağ yakıcılar iştah kesiciler felan varsa denenmiş bir yardım eli uzatsanız please :(

e maşallah kilon fazla değil. kilo çok olmadığı halde görüntü fazla diyorsa bu kişide spor noksanlığı var demektir. ham vücut yağdan zengin kastan fakirdir ve malesef yağlar kaslardan fazla yer tutar vücutta löp löp yayvaaan bi görüntü verirler. spor yapıp yağları yakmaya ve kas yapmaya çalış inan 57 kiloyken bile 50 gibi görünebilirsin. basküle değil bedene odaklan. deki 40 bedenden 38e 36ya düşecem.
sakın sağlıksız bişey yapma, su verip geri alırsın metabolizmanı yavaşlattığınla kalırsın. kimsenin nişanında 45-50 dakikada zyıf bir görüntü vermek için zayıflama, bırak o nişanda kim ne derse desin . sen kendi sağlığın ve kendini daha fir hissetmek için çabala. bu aradada nişana epey bi süre var Allahın izniyle o zamana incelirsin de uçarsın da.
forumlarda güzel diyetler var, bu diyet sana da uygun olabilir, ya da karatay diyeti grumuza da katılabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

Back
X