- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
lütfen yapma arkadaşım..sen doktoruna güven kimseye anlatmak zorunda da değilsin...o nasıl psikiyatrist öyle...aslında ilaçlar çok iyi gelmişti.. hatta o adamın ne whtp ne resmine bakmaya başladım.. umrumda değildi.. taki bir abimiz var.kızı psikiyatri .. o da asla kullanma dedi.. ben babama bile kızıma bile kullandırmam dedi.. sadece uyuşturuyor dedi.. kafam karıştı bıraktım.. ama ne o adama geri dönmek istiyorum nede onun aşşağılık düşüncesi gibi 2.kadın.. asla...
kullanmaya başladım..cumarteside 2.randevum var.gideceğim.şartları
adamdan uzak dur.mesaj atma konuşma
ilaç kullan
her hafta bana gel..
söz iyileşeceksin dedi.
psikiyatrinin deidklerini uyguluycam.. kararlıyım.. artık eskisi gibi dğeilim ama tekrar umut verince ve umudumun bititğini anlayınca yıkıldım.. ama çabuk toparlanmama gerekiyor..okyanus yapma nolurr artık yaaa..yazdık sana yüzlerce sayfa...hani iyiydin görüşmüyordun adamla????
çocukları alamaycağını biliyorsun ama evlenmemen iyi bence ,bu psikolojiyle olmaz ki..henüz değil yaniii...adam çakalın önde gideni pislik mahlukat,seni kullanıyor hala...sen de kıskanıyor dönecek diyorsun..dua edelim ki dönmesin sana asla ve kat'a...
çocukların da psikolojisini bitirdin ,akıllanmadın hala...
neden uygulamıyorsun psikiyatristin dediklerini?? iyileşmek mi istemiyrosun,adamı unutmak mı???
3 madde saydın,uygulaman gerektiğini biliyorsun,neden yapmıyorsun???git yat hastaneye,senin olayın tatillle falan çözülmez...
Evli bir adamda ne umut vaad ettiniz allah aşkına.çevremden aday buıldular.. ama eski eşim hep bana ümit verdi.. herkese yok dedim.ya derdim evlenmek te değilki..unutmak...
evet.. aynene.. ama o hala beni suçluyor.. sorun da bu zaten..erkeklerin hepsi aldatıyor diyor.. sen bana dırdır yaptın bende inadına kadınlara gittim diyor.. neyse ...uzak durmayı başarırsam sorun yok.. benim duygulımla oynayıp yedekte tutmaya çalışıyor.
o kadar güçlü hale gelmelisin ki adam seni kukla gibi oynatamamalı..gel diyince s..tir çekebilmelisin anladın mı..psikiyatrinin deidklerini uyguluycam.. kararlıyım.. artık eskisi gibi dğeilim ama tekrar umut verince ve umudumun bititğini anlayınca yıkıldım.. ama çabuk toparlanmama gerekiyor..
Iki çocuğunuz var ,bu sebeple üzgünüm ama sadece kendinizi düşünerek hareket etmemelisiniz. İşiniz,eviniz varmiş aileniz destekmiş,sizi evlilik=mutluluk kafasına iten ne inanın anlayamıyorum. Aileniz sorun çıkarır,destek olmaz vs anlarım ama bu şartlarda sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin lütfen.2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
peki birşey soracağım;adam yeniden evlendikten sonra da ilişkiniz devam etti mi? zira görünen o ki ,sizi devamlı el altında tutmuş,döneceğim,boşanacapım vs diyerek..o kendi hayatına bakarken sizi bırakmamış bir türlü..
okyanus muydu o üye,bilenler söylesin,onun konularına bak,ayyy dur yoksa sen o musun????
kızlar nick hatırlatın bir zahmet,eski kocasını takıntı yapan vardı ya...
lütfen yapma arkadaşım..sen doktoruna güven kimseye anlatmak zorunda da değilsin...o nasıl psikiyatrist öyle...
bak eşim depresyon tedavisi ve öfke sorunu için kullanıyor..2 yıl oldu neredeyse..
en yakın arkadaşım nerdeyse 7-8 yıldır kullanıyor...ben hastayım diyor ve tedaivsi de bu ilaç...bu kadar basit...
ben nasıl tiroid hastasıysam ve ömür boyu ilaç kullanacaksam,sen de psikolojik hastasın ve ne kadar gerekirse kullnaacaksın..
lütfen doktorunu dinle..gel ve güzel şeyler paylşa bizimle..
yeminle son konunda daha iyiyim,uzaklaştım,adamı takip etmiyorum,hatta şehir değiştiriyorum falan diyince acaip sevinmiştim..
evet.. hiçbirini unutmamışsınız... onları yazmadım utandım herkes bana çok kızar diye..o kadar güçlü hale gelmelisin ki adam seni kukla gibi oynatamamalı..gel diyince s..tir çekebilmelisin anladın mı..
ya var ya hanımefendi kişiliğimden çıakrttı beni bu herif
umut ver,okyanus iyi,boşanmasın okyanus yine depresyonda..yok öyle birşey...adam boşansa da sana gelse de kabul etmyiorum,isteiyorum seni diyebilmelisin..
bu adam seni kendi yatağınızda aldattı yahu unutma lütfen...
ilk nick o muydu emin değilim..sonra okyanus olmuştu.4 ve 13 yaşında çocukları vardı evet.yosun mu? onun çocugu yoktu var mıydı
bak canım öncelikle,adamı dinlemeyeceksin bile.görmeyeceksin görüşmeyceksin..çocukları görmek isterse alsın götrsün görsün geri getirsin..burda tonlar kadın var boşanmış,hepsi böyle yapıyorlar..ki adamın derdi çocukları falan değil.evet.. çok iyi hatırlıyorsunuz herşeyi... ama ben bıraktım.. unututm iyileştim.. bunu ailemde biliyor.. o bana mesaj attı.. o çocuklaı için acı eçktğini söyledi.. kadını annesi evine göndermiş.. iki aydır oraydı ve boşanma davası açmak siteğdini mahkelemerde yıllarca sürünmemek içn onu beklediğini söyledi..ve kadın tazminat ister diye boşanma davası açmadı.. neymişte arya çok büyük abiler hatrı gönlü kırılamayacağı kişiler girmiş.. kadında bırakmamış.. yalvarmış.. birde en çok etkilendğim o yuvasına sahip çıktı bak beni boşamıyor dedi..sen iki çocugunu düşünmeden boşadın dedi.. yani iyileşmitim.. beni tekrar başa saran o oldu.. çok pişmanım dedi.. hep sizi özlüyroum dedi. o kadn hakında şeytan paracı diyordu... nefret ediyordu.. iki ay ayrı yaşadılar..defalrca kadın annesinin evine gitti. defalrca geri geldi.. ama iki ay uzun bi süre idi. biz de inandık.. benle asla bir cinsel ilişkisi filan olmadı.. sadece mesaj atıyor ve çcouklarla ilgili konuşuyor ve dertşeliyordu.. bende zaten dünden razıydım.. ve bir anda ne oldu ise kadına geri döndü..neftet ettiği kadınla ikinci balayını yaşamaya başladı.. neymişte bizle olmazmış..yapamazmışız.. kadınla da sorunlarını halletmiş... hani sen kadını çocukların için bırakıyordun.kadın kendi maaş kartını vermiyordu.. parasını vermiyordu.. kadın da maaş kartınıda vermiş.. 55000 tl para da vermiş..evin borcunuda kapatmış... şimdi kadına tapıyor.. kadından nefret eden adam tapıyor ..
bu adama inat evleneyim dedi. ama yanlış.. biliyorum.. evlenmek için kaşıma biri çıkmıştı.. benim karşıma çıktı.. kıyamet kopardı.. ben döneceğim dedi. hata yapma dedi..bekle dedi.. vs...
yani iyileşmiştim.. ama bu defa aylarca sürmeyecek iyileşmem.. hemen iyileşmek istiyorum.. sadece bir yıldır oyaladı .. oynadı... bu çok ağır geldi...
doğruu doktora gidip ilaçları zamanında almak.. ilginiz için çok teşekkür edeim
hatırlıyorum çünkü çok üzülmüştüm sana da çocuklarına da...ki bende hafıza sorunu var aslındaevet.. hiçbirini unutmamışsınız... onları yazmadım utandım herkes bana çok kızar diye..
inanın tek istediğim o adam gelsede s....ktr.... çekmek.... defol git demek....olucak inanıyorum.. ama çevremdekilerdende çok etkileniyorum..neymişte çivi çiviyi söker... yok ya.. olmaz.. yeter artık.. değil mi..
kimselerle konuşamadığım için buralara yazıyorum ve inanın bana iyi geliyor burdaki yorumlar.. çok samimiyim..
çok zor dönemden geçtim.. bak siz bile unutamamışsınız.. binlerce konu var.. aklınızda kalmış...
ama geçeçek.. ilaçlarımı kullanacağım..ayıbı yok.. uyuşturuyrsada uyuştursun... acısı geçene kadar değilmi..amaliyet olurken narkoz vermiyorlar mı... narkoz vermeseler bıçakla vücüdun kesilirken nasıl acı hissedirsin... buda öyle değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?