- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
yazık... evet ... olmaz... bilmiyorum.. ne yapayım.. deprasyon ilaçları var.. bağımlıklık yapar diye korkuyorum.. ilaç kullanacağım..doktora gidetmee devam edip şartlara uymaya çalışacağım.eski eşiniizn canını yakmak için yeni bir eş iiii kullanacaksınız resmen
yeni evleneceğiniz kişiye yazık değil mi?
sizi aldatan bir eşi geç bile kalmıssınız unutmak içinburdaki bazı arkadaşlar beni tanıyor... aldatma..ihanet... çok şey... çok haklı sebeplerim var..tabki benimde hatalarım vardı belki.. seviyormuyum. bilmiyorum.. unutamıyorum.. aklım hem orda.. derdim evlenmek değil aslında..bana kısmet buluyorlar.. ve her gelene yok diyorum..arkadaşlar o eski kocasının boşanıp gelmesini bekliyor diyorlar.. yani derdim biri ile evlenmek değil... ama unutmak için.. yada bilmiyorum..yanlış yapıyorum farkınayım..burdaki arkadaların hakaretleri kızmaları beni biraz kendime getiriyor.
34Yaş kaç ablacım.
Meslek var mı ?
ya bagımlılık yapsa ne olur ilaç anamıyorum benyazık... evet ... olmaz... bilmiyorum.. ne yapayım.. deprasyon ilaçları var.. bağımlıklık yapar diye korkuyorum.. ilaç kullanacağım..doktora gidetmee devam edip şartlara uymaya çalışacağım.
ben o eski nickli okyanus... doğru bildiniz.. hala adam olamdım diyemeycem.. artık ölmek sitemiyorum tabki..Bu konu bana çok tanıdık geldi. Nickini hatırlayamadım ama evli ama kadın boşanmadığı için gelemiyor, kızıma size döneceğim diyor şeklinde konular açan biri vardı. Birçok kişi kızıyordu haklı olarak. Tepkiler sebebiyle yeni üyelik alıp gelmiş gibi geldi bana konu sahibi.
O değilseniz bile kimse için ikinci kadın olmayı kabul etmeyin. Birini unutmak için illaki yeni birine gerek yok. Allah korusun başınıza bir iş gelir olan çocuklarınıza olur. Lütfen çocuklu bir bayan gibi davranın. Erkeksiz de hayat yürür.
yapmaz kuzum yapmaz..eşim 2 senedir kullanıyor..ayrıca senin eski koca bağımlılığından daha iyidir ilaca bağımlı olmak inan bana..yazık... evet ... olmaz... bilmiyorum.. ne yapayım.. deprasyon ilaçları var.. bağımlıklık yapar diye korkuyorum.. ilaç kullanacağım..doktora gidetmee devam edip şartlara uymaya çalışacağım.
kaç yasında insansınız yaben o eski nickli okyanus... doğru bildiniz.. hala adam olamdım diyemeycem.. artık ölmek sitemiyorum tabki..
savastan cıkmımssın..birazcık soluklan kendıne ve çocuklarına yönel..
hayatın ve özgürlüğünün tadını çıkar..
neden yeniden bir erkegı almak ıstıyorsun hayatına..
o adamdanda komple kurtul,senı kullanmasına ve aklını karıstırmasına izin verme lütfen..
şunu da hiç unutma zamanında mutlu olsaydın zaten boşanmazdın..
Eee sen neden doktoru dinlemek yerine cahilce dusunuyorsun?doktara gidiyorum..ama doktor asla diyor... iyileş ondan sonra diyor..
yapmaz kuzum yapmaz..eşim 2 senedir kullanıyor..ayrıca senin eski koca bağımlılığından daha iyidir ilaca bağımlı olmak inan bana..
çevremden aday buıldular.. ama eski eşim hep bana ümit verdi.. herkese yok dedim.ya derdim evlenmek te değilki..unutmak...İnternetten tanıştıgınız kişiyle evlenirseniz evinizde elinizden gider.
Çevrenizden birileri size adaylar bulsa
iki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?