Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam bayanlar annem bilmeden 5.5 aylık bebeğime biberonda kalan beklemiş mamasını içirmiş benim haberim olmadan. Öğrenince çok kötü oldum. Başına gelen varmı böyle birşey? Bebeğime birşey olur mu diye çok korkuyorum? Lütfen cevap bekliyorum ...
Dışardamı beklemiş. Buzdolabında mı? Tadı kötü olsa içmezdi zaten de farklı bir hareket kusma gibi dışkısında farklılık gibi bişey olursa götürün. Bide ne olur ne olmaz çocuk doktoruna en azından bir danışın. Numarası vardır inşallah
6saat canm almış içirmiş kalmış bu diye mutfaktan :-( şu an doktorumuzda yok yurt dışındayım.. Yeni mama yaptım birazda ondan verdim uyudu bi değişiklik yok şu an için kızımda ama yinede içim hiç rahat değil
saat canm almış içirmiş kalmış bu diye mutfaktan :-( şu an doktorumuzda yok yurt dışındayım.. Yeni mama yaptım birazda ondan verdim uyudu bi değişiklik yok şu an için kızımda ama yinede içim hiç rahat değil