Bebek Beslenmesi Acill.. Lütfen! Yanlışlıkla..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mina0099

minik tatlı cadı annesi ❤️
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
341
288
53
Selam bayanlar annem bilmeden 5.5 aylık bebeğime biberonda kalan beklemiş mamasını içirmiş benim haberim olmadan. Öğrenince çok kötü oldum. Başına gelen varmı böyle birşey? Bebeğime birşey olur mu diye çok korkuyorum? Lütfen cevap bekliyorum ...

Ne kadar beklemişti? Bozuk olsa içmezdi belki. Ekşirdi tadı. Yine de takip et. Bulanti kusma ve ya ishal olursa doktora götürürsün.

Dışardamı beklemiş. Buzdolabında mı? Tadı kötü olsa içmezdi zaten de farklı bir hareket kusma gibi dışkısında farklılık gibi bişey olursa götürün. Bide ne olur ne olmaz çocuk doktoruna en azından bir danışın. Numarası vardır inşallah

6saat canm almış içirmiş kalmış bu diye mutfaktan :-( şu an doktorumuzda yok yurt dışındayım.. Yeni mama yaptım birazda ondan verdim uyudu bi değişiklik yok şu an için kızımda ama yinede içim hiç rahat değil

saat canm almış içirmiş kalmış bu diye mutfaktan :-( şu an doktorumuzda yok yurt dışındayım.. Yeni mama yaptım birazda ondan verdim uyudu bi değişiklik yok şu an için kızımda ama yinede içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…