Kizlar iyi gunler diliyorum. 15 haftalik hamileyim. Papaganimz var ayri bi odada duruyor. Yem kaplarini esim bulasik makinasina koymus fark etmedeim ben de . Bulasiklari yikadim. Yem kabinda mikrop varsa dger tabaklara bulasmismidir. 70 derecede yikandi ama icim rahat etmrdi. Ve bi tane de bardak kullandim. Icime dert oldu bebegime mikrop gecer mi ??
Canım büyüüüük bi kasenin içine su koy bikaç damla da çamaşır suyu ama eski tiplerden ace gibi.kaseyide makinenin içine koy çalıştır yüksek derecede. Tv de görmüştüm bi doktor dezenfektan olarak kullanın demişti
Bi de Allahim korusun Allahim vermesin de enfeksiyon kaptysam hemen ortaya cikar mi? Ayrica hemen bebege gecmez dimi benm vücudumdan once. Allahim vermesin
Olan olmus col dert etmeyin. Bebege gecene kadar önce sizi asmasi lazim. 70 derece su sonra sizin midenizdeki enzimleriniz. Böbrek karaciger vs . Kana karisana kadar temizlenir bence.
Kusta hastalik yok sadece eski kusta vardi o kulla misti gecen yil ama ondan so ra kap defalarca yikandi tabi. Uzerinden 1 yil gecti. Evet insalah bebegime gecmez belki de mikrop yoktur ben ilk hamileligim ya o yuzden fazla tedirginim
Kusta hastalik yok sadece eski kusta vardi o kulla misti gecen yil ama ondan so ra kap defalarca yikandi tabi. Uzerinden 1 yil gecti. Evet insalah bebegime gecmez belki de mikrop yoktur ben ilk hamileligim ya o yuzden fazla tedirginim