acill yardım lütfen :(

meleknaz81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
6
0
1
49
Merhaba grup üyeleri
yeni tanıştığım biri var.yüz yüze de görüşmemiz yok bu kişi evlenmiş boşanmış 44 yaşında karşılıklı aile dostumuz tarafından tanıştırıldık. whattsapptan yazışarak topu topu 4 . görüşmemizde (1ay içinde)

-geçen gün senin hakkında düşünüyordum.
-acaba kaç koca eskitmiştir diye
-esprili olarak .
*bende pek esprili bulamadım dedim
-sanırım hiç evlenmedin.
*hayır dedim
-hayır derken esasında hiç önemli değildi
-ben daha fazla konuşmayayım
-sen aç konuyu bende de ahlak kalmamış.sorduğum soruya bak
*neyse tamam görüşürüz yada görüşmeyiz
-ok.sabah görüşürüz sabaha yaazışırız o zaman
*görüşmek istemiyorsan gerçekten sorun değil
-görüşmek istiyorum tabiki
*iyi akşamlar
-çok hassassin .çok dikkat etmem lazım seninle konuşurken yarın sabah tekrar deniyelim

sabah
-günaydın
-ürküttün beni
-kalbini kırdığımı düşündürdün
-Hiç güzel bir duygu değilmiş uzun zaman geçmiş üzerinden
dedi

evt yorumlarınızı bekliyorum.Ltf acayip moralım bozuk.

Biraz karışık bir yazı olmuş. O yüzden "kaç koca eskittin " cümlesine göre yorum yapacağım. Onu ayırt edebilmemin sebebi de zaten cünsiyet belirten bir yazı olduğu için.

Saygısız biri . Bir insan tek cümleden bile kendini belli eder. Buda belli edenlerden. Bence görüşmeyin

Tekrar okuyunca anladım

kaç koca eskittin diye soruyor utanmadan. bi de siz alınınca çok hassasın diyor. hassaslıkla alakası yok kim olsa alınır. çok densiz bi laf.

Kaç koca eskitmiştir ne ya ne kadar seviyesiz bir yorum. Biri bana böyle birşey söylese iletişimi keserim

Münasebetsiz. Bazı insanlar ne rahat yahu... Kolayca böyle laubali, hadsiz laflar edebiliyorlar. Destur, daha yeni tanışmışsınız. Espri de denemez buna. 44 yaşında bir de. Ergenliğe geç girmiş herhalde. Yerinizde olsam yüz vermem böyle bir tipe.

Kesinlikle engeller ve gorusmezdim. Belliki dangalagin teki. Ugrasmaya degmez. Once bir kadinla nasil konusulacagini ogrejip gelsin öküz.

Malın teki o konuşmak istemiyorsan dediginde neden istiyorum tabiki dedin 44 yaşında bu konuşmayı yapan adamdan hı halt olmaz

Hiç görüşmeyin bence.
Yüreğinize şuan hitap edemiyorsa ilerde hiç edemez.
Adam 44 yaşında hayatta değişmez.
Yol yakından dönmekte fayda var.

Dalga geçiyor gibime geldi
Ağır saçmalamış, arkanıza bakmadan kaçın

Yol verin gitsin. Kaç yaşında adam daha bir bayanla nasıl konuşulacağını bilmiyor densiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…