- 22 Şubat 2018
- 35
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Siz cok beklersiniz!Konu sahibi eve dönmek için can atmıyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Babaevine gidişi falan hepsi blöftü, kocası arasın diye bekliyor. Arar aramaz koşa koşa dönecek.
HayırDönmedin inşallah ya gerçekten üzülürüm.
:)Yoksa siz eltisi misiniz?
Çok sevindim gerçekten onlar senin gibi iyi niyetli bir insanı hak etmiyorlar .
P Pmukprensess gelismeleri yazarmisin neler oldu gercekten merak ettin
Herkese cevap veriyorum !!! Istedgm kadar konu açarım kimseyi ilgilendmrz. Takip etmeyin sizde o zaman.dertleşmiyor ki..
monolog takılıyor. konu açıp kayboluyor herkes merak edip soruyor yine her zamanki gibi cevap yok.
yarın gelip kaynım geldi diye konu açar.
Rabbim başınıza verir inşallah...Bir sonraki konu sünnet düğününde kaynanasının tripleri, kocasının kıskançlık krizleri ya da köle Isaura gibi kullanmaları falan olacak %100. Dertleşmek istiyor diye düşünecek kadar iyimser değilim. Kendince günlük gibi kullanıyor burayı hanım abla.
Ayşegül Sünnet Düğününde, meh.
Allah razı olsunÇok sevindim gerçekten onlar senin gibi iyi niyetli bir insanı hak etmiyorlar .
Burda ki yazılarından bile belki oluyor o kadar saf , masumsun ki bu zamana kadar onları çekmişsin .
Ama inan zerre hak etmiyorlar.
Sizinde burdan gitmeniz engellensin lütfen.Eğer öyle olursa konu sahibinin konu açması yasaklansın gerçekten.
Rabbim başınıza verir inşallah...
Hayir gitmedimSes yok. Bence onlarla gitti.
Asla.Dönmüştür kesin.... kaynı ve etlisi kaynana onların başına kalmasın diye konu sahibini ikna edip götürmüşlerdir. Konu sahibi Ni geçtim artık o küçük yavrucağa acıyorum öyle bir ailede yaşayacağı için
Eğer dönerseniz diye söylemiştim onu :)Sizinde burdan gitmeniz engellensin lütfen.
Ne anlarsınız ki insan halinden? Ancak kötü yorum yapıyorsunuz.Beddua edince çok mu iyi bir insan olduğunuzu sanıyorsunuz? Senin vermiş zaten başına vereceğini, haksız yere beddua edip iyice kendinizi düşürmeyin isterseniz. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Malesef beklediğiniz olmycakBoş yere dil döküyorsunuz sayın kk üyeleri kocam pişman ailesi pişman bu sefer de gidiyorum evime son bi şans verdim le bitecek bu konunun sonuda
Kalp kirmak cok kolaydır aslındaEğer dönerseniz diye söylemiştim onu :)
Gerçekten ıyiliginizi istiyorum halinize üzüldüm dönerseniz kizarim gerçekten ondan yazdım yorumu:)
Ne anlarsınız ki insan halinden? Ancak kötü yorum yapıyorsunuz.
Haklısınız burda ki bir çok insan size çok üzüldü inanın.Kalp kirmak cok kolaydır aslındaama yaşanmadan bilinmez ki ben 4 gündür belki 3 lokma vurmusumdur ağzıma kim bilebilir ki
Malesef beklediğiniz olmycak
Vakti zamanında çocuğuna lanet okunurken kaynanana da şarlasaydın burada yüzüne laf söyleyemeyeceğin insanlara yardırmazdın. Klavye kaplanlığı yapmayınRabbim başınıza verir inşallah...
bu dilini kaynana ve eşinede çıkardınmı hakaret ederlerken, şiddet görürken. anca gelip burda artistlik yaparsın beddua edersin. maşallah herkese karşı dil bi karışRabbim başınıza verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?