Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Rabbim başınıza verir inşallah...

Çok sevindim gerçekten onlar senin gibi iyi niyetli bir insanı hak etmiyorlar .
Burda ki yazılarından bile belki oluyor o kadar saf , masumsun ki bu zamana kadar onları çekmişsin .
Ama inan zerre hak etmiyorlar.
Allah razı olsun

Asla.

Beddua edince çok mu iyi bir insan olduğunuzu sanıyorsunuz? Senin vermiş zaten başına vereceğini, haksız yere beddua edip iyice kendinizi düşürmeyin isterseniz. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Ne anlarsınız ki insan halinden? Ancak kötü yorum yapıyorsunuz.

Eğer dönerseniz diye söylemiştim onu :)
Gerçekten ıyiliginizi istiyorum halinize üzüldüm dönerseniz kizarim gerçekten ondan yazdım yorumu:)
Kalp kirmak cok kolaydır aslında ama yaşanmadan bilinmez ki ben 4 gündür belki 3 lokma vurmusumdur ağzıma kim bilebilir ki

Ne anlarsınız ki insan halinden? Ancak kötü yorum yapıyorsunuz.

Evet yaparım, çünkü burada insanları ciddiye alıp lafını dinlediğini görmedim. Eski konularına defalarca yorum yapanlardan biriyim, aynı konuları defalarca açtığını görünce insan delleniyor haliyle hiç mi yararlanmamış diyorsun. Ben senin gibi kötü kalpli değilim, beddua da etmem. Umarım aklını başına alırsın da mutlu olursun. Beddua kötü kalpli insanların işidir. Hayatımda kimseye beddua etmişliğim yok. Allah yolunu açık etsin.

Kalp kirmak cok kolaydır aslında ama yaşanmadan bilinmez ki ben 4 gündür belki 3 lokma vurmusumdur ağzıma kim bilebilir ki
Haklısınız burda ki bir çok insan size çok üzüldü inanın.
Umarım dönmezsiniz ve daha güzel bir hayat yaşarsınız bunu gerçekten çok isterim .
Kızınızla beraber .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…