Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Konu sahibi eve dönmek için can atmıyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Babaevine gidişi falan hepsi blöftü, kocası arasın diye bekliyor. Arar aramaz koşa koşa dönecek.
Kurallara uydukları sürece üyelerin konu açmasına müdahale edemiyoruz, niye bir sürü konu açıyor kapatılmıyor diye düşünenler vardır, epey zamandır konu devamı şeklindeki topikler kapatılmasın kararı verildi, o yüzden kapatılmıyor.

Ve yorumlarınıza katılıyorum, bu kız evine geri dönecek, eş onun evlilik onun, bize laf düşmez ama ben kızına üzülüyorum, o çocuk biraz daha büyüyünce babaanne ve babadan çok kötü dayaklar yiyecek, kız evlat olduğu için kıymet görmüyor maalesef, daha ilk konusunda bile bebeği de konu sahibesiyle sokağa atan bir baba ve sokağa atılan geliniyle torununa içi sızlamayan bir babaanne var.
Dilerim o küçük kız ileride ayakları yere sağlam basan bir birey olur.

Haklarında hayırlısı.

Maalesef daha Üniversite bitirme yaşında evlenip, ilk yıl çocuk yapınca, birde yaptığın insanlar kıymet bilmeyen türlerse, git git gel baba evine.. 20 yaşında nasıl cesaret eder insan evliliğe?? Maalesef, bundan 20-30... Yıl önce erken yaşta evlenene üzülüyordum.. Ancak günümüzde bu durumda olan kızlara üzülmüyorum.. Çocuklarına yazık sadece.. Çok farklı bir aile içinde çok farklı eğitim alabilecekken onların hayatı değişiyor..

Ne var koca da koca diyecek? İşe girip, mesleğini eline almak, ayaklarının yere sağlam basması bu kadar mı zor? Hani forumda sürekli özgürlük Vs deniyor ya, asıl özgürlük sevgilinin evinde kalmak, onla istediğini yapmak filan değil.. Asıl özgürlük adam gibi çalışıp, okuyup, mesleğini eline almak..
Kızlar.. Bir ülkenin geleceği.. Ve ne yazık ki gelecekten ümidim kesiliyor foruma girdikçe..

Boş yere dil döküyorsunuz sayın kk üyeleri kocam pişman ailesi pişman bu sefer de gidiyorum evime son bi şans verdim le bitecek bu konunun sonuda

Dönmüştür kesin.... kaynı ve etlisi kaynana onların başına kalmasın diye konu sahibini ikna edip götürmüşlerdir. Konu sahibi Ni geçtim artık o küçük yavrucağa acıyorum öyle bir ailede yaşayacağı için

Konu sahibi neden banlandiki?
Sonucuda ogrenemiyoruz bu sekilde.
Buyuk ihtimal geri döndü ama insallah yaniltir bizleri.

Bosanma asamasinda avukatim ararlarsa engelke ya da acma telefonunu demisti. Soyleyecegin herseyi aleyhine kullanabilirler. Simdiye kadar akillari neredeydi? Onlar kendilerini dudunuyor. Gelirlerse kapiyi acmazsiniz olut biter. Her yerden de engelleyin. Artik gorusmek isterlerse avukatinizla gorussunler. Bu saatten sonra neden aciklama yapacaksiniz? Onlara deger veriyor gibi neden muhatap olacaksiniz? Artik lutfen o taraftan kimseyle ve ortak olan herkesle iletisimi kesin, gorusmeyin.

Abla konu sahibi neden banlandı şu an çok merak ettim söylemezsen uyuyamam kiiiiii.

4cu sayfaya kadar okudum devam etmedim. Sizden nedense geri donecek hissi seziyorum , gelip seni almalarina dunden razisin gibi. Anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…