- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Kurallara uydukları sürece üyelerin konu açmasına müdahale edemiyoruz, niye bir sürü konu açıyor kapatılmıyor diye düşünenler vardır, epey zamandır konu devamı şeklindeki topikler kapatılmasın kararı verildi, o yüzden kapatılmıyor.Konu sahibi eve dönmek için can atmıyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Babaevine gidişi falan hepsi blöftü, kocası arasın diye bekliyor. Arar aramaz koşa koşa dönecek.
Hala ses yok acillll acillll durumdan....
Yani konu sahibi banlanmış,herhangi bir sebepten 1 ya da birkaç gün ceza almış,siteye giremiyor.Hesap pasif diyo noluyo boyle yazinca
Kurallara uydukları sürece üyelerin konu açmasına müdahale edemiyoruz, niye bir sürü konu açıyor kapatılmıyor diye düşünenler vardır, epey zamandır konu devamı şeklindeki topikler kapatılmasın kararı verildi, o yüzden kapatılmıyor.
Ve yorumlarınıza katılıyorum, bu kız evine geri dönecek, eş onun evlilik onun, bize laf düşmez ama ben kızına üzülüyorum, o çocuk biraz daha büyüyünce babaanne ve babadan çok kötü dayaklar yiyecek, kız evlat olduğu için kıymet görmüyor maalesef, daha ilk konusunda bile bebeği de konu sahibesiyle sokağa atan bir baba ve sokağa atılan geliniyle torununa içi sızlamayan bir babaanne var.
Dilerim o küçük kız ileride ayakları yere sağlam basan bir birey olur.
Haklarında hayırlısı.
Hayır donmedim!Kardeş dönmedin inşallah?
Kaynim gelse bile o eve donmycem dedim gelmediler de zatenkonu sahibi nerde? ya geri döndü bu o eve ya da daha kaynı gitmedi?
üyeliğim kendi kendine iptal oldu başka acip oraya yazdım arkadasmP Pmukprensess gelismeleri yazarmisin neler oldu gercekten merak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?