Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Eğer öyle olursa konu sahibinin konu açması yasaklansın gerçekten.
Kocası arayana kadar en az 4-5tane daha açar bence, büyük görümce aradı, küçük görümce aradı, karşı komşum sordu, kv haber yollamış, kocam arayacam demiş, kocam aradı...

Kocası arayana kadar en az 4-5tane daha açar bence, büyük görümce aradı, küçük görümce aradı, karşı komşum sordu, kv haber yollamış, kocam arayacam demiş, kocam aradı...
Tabi bu akşam eve dönmediyse eğer ...
Bende hiç iradeli oldug unu düşünmüyorum döner gibime geliyor ama inşallah dönmez yazık o küçücük yavrucaga yazık .

Bir sonraki konu sünnet düğününde kaynanasının tripleri, kocasının kıskançlık krizleri ya da köle Isaura gibi kullanmaları falan olacak %100. Dertleşmek istiyor diye düşünecek kadar iyimser değilim. Kendince günlük gibi kullanıyor burayı hanım abla.

Ayşegül Sünnet Düğününde, meh.

Bence babanın sözünü dinle senin yerinde olmak isteyen çok kızlar var yani (problem yasayipta babası kabul etmeyen) bam arkandaymis değerini kıymetini bol kal orda

Bi arkadaş yazmıştı “Bak demedi deme ,dönersin bence sen arkadaşım “diye .Sanırım bu dönme işiniz haftaya felan da mı kalmaz bilmem .Eşiniz gelip almayacak o kesinde ,aile büyükleri gelir artık .

Dönmeyeceğim dönmeyeceğim diyorsunuz ya aslında konu özetiniz “hemen ”dönmeyi düşünmediğiniz.

Yani sizin eş şuan kafa dinliyor ;o üzülsün ders alsın derken siz kendiniz yıpratıyorsunuz farkında değilsiniz ,Yok milletin sünnetini yok kaynınızın aramalarını falan da dert ediniyorsunuz ya bu dertleriniz arasında, ben size diyorum ki lütfen kendinizi birazcık sevin

Evine dönse de herkes kurtulsa
Başka bir şey bekleyen boşa bekliyordur kalıbımı basarim

O değil de ben adamın yerinde olsam döndüğünde tavrımin şiddetini giderek artırırım. Olmadan yapamıyor diye düşünüp doz arttırımı gibi...iyi niyetli...

Konu sahibi baslik kusuyor masallah. Hep dönme uzerine, döndü zaar. Dahasi fake oldugunu düşünüyorum, başlığı acip keyfine bakiyor.

Seni gercekten cozemedim ben.arkadas kaliyorsan kal,donuyorsan don.kim nereye cekerse oraya gidiyorsun.senin hic kendine ait aklin fikrin dusuncelerin kararlarin yok mu?kaynanam sunnet dedi doneyim mi,esim gel derse gideyim mi,kaynim bilmemne derse yapayim mi,babam acma dedi acayim mi,calisirsam kaynanam ne der,oksurursem eltim soyle der,esim nefes alma dedi alsam mi acaba,gorumcemin gorumcesinin eltisinin kizi zirt dedi dogru mudur?offfff yani offffff.ayrica sorunlari mi degil sorunlarimi yazilir.surekli herkese soru sorup danismaktan otomatige baglamissin.burada soru sormuyorsun bacim.

Konuyu tam bilmiyorum sna okuduğum kadarıyla sizi eşiniz değil 2. Kişiler arıyorsa babanızın muhatap olması doğru sizi eşinizin ikna edip alması gerekirken neden hala 2. kişiler araya giriyor. Olmuyorsa bişeyler olmaz kocanız sizi istiyorsa seviyorsa bir süre ayrı kalın bekleyin kocanın evi kaçmıyor ya. Zaman herşeyin ilacıdır bekleyin acele etmeyin büyüklerin tecrübelerini dinleyin ve dua edin...

Yazmayacaktim ama dayanamadim yine...Allah Babanizdan razi olsun..size sahip cikiyor...her kadin sizin gibi şansli deyil Babanizin kiymetini bilin .....Babaniz dogru söylüyor...onlar sizi adam yerine koydumu..hayir.sizde onlari adam yerine koymayin..cevap vermeyin ..hatta acilen Tel..nr.nizi değiştirin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…