Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Kaynın seni çok seviyor eltin seni çık seviyor ama kocan sevmiyor, çocuğuna beddua ediliyor , aşağılanıyorsunuz, itilip kakılıyorsunuz, çocuğunuza bu kötülüğü yapmak istiyormusunuz hala??

Demek ki dertleşmek istiyor dertleşebileceği kimse yok Etrafında olamaz mı

Demek ki dertleşmek istiyor dertleşebileceği kimse yok Etrafında olamaz mı

Dertleşmiyor ki. Dertleşmek isteyen insan aynı konuları düzenli olarak açmaz zira. Bir çözüm önerisi aradığını göremiyorum. Ayrıca bir başına değil kızımız, ailesi gayet de arkasında.

Ailesi ile belki konuşamıyor olamaz mı Detaylı olarak . Sonuçta Duygularını dökmek istemiş . Burası da özgür biryer .

Ailesi ile belki konuşamıyor olamaz mı Detaylı olarak . Sonuçta Duygularını dökmek istemiş . Burası da özgür biryer .

Eheh tamam sizin için öyle olsun. Ben sizinle aynı fikirde değilim, teşekkürler. :)

Baba gibi dediğim adamın telefonunu açardım ben olsam.

Hem niye aramak isteyen babanızı arasın ki? Siz yetişkin bir insan değil misiniz? Küçük bir çocuk gibi davranmayı bırakın.

Açma kesinlikle! Böylece ağırlığını koymuş olursun. İzlemen gereken tek yok baban! Keşke bütün babalar böyle olsa da kadınlarımız bu kadar madur olmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…