- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Yeni bir cümle duydu, yaşandı ise onla ilgili konu açıyordur..konu sahibi nerde? ya geri döndü bu o eve ya da daha kaynı gitmedi?
Kaynımı geldi en sonkonu sahibi nerde? ya geri döndü bu o eve ya da daha kaynı gitmedi?
Demek ki dertleşmek istiyor dertleşebileceği kimse yok Etrafında olamaz mıSizin konular da Ayşegül'ün kitap serisine döndü artık mübarek. Ayşegül evden ayrılıyor, Ayşegül'ün kocası onu arıyor, Ayşegül'ü babası çağırıyor... Bu platforma üye olmadan önce hayatınızı nasıl sürdürebiliyordunuz, karar alabiliyor muydunuz mesela kendi başınıza? Yoksa hep birilerine sormakla mı geçti ömrünüz? Cidden merak ediyorum zira anormal yani artık bu kadarı.
Demek ki dertleşmek istiyor dertleşebileceği kimse yok Etrafında olamaz mı
Ailesi ile belki konuşamıyor olamaz mı Detaylı olarak . Sonuçta Duygularını dökmek istemiş . Burası da özgür biryer .Dertleşmiyor ki. Dertleşmek isteyen insan aynı konuları düzenli olarak açmaz zira. Bir çözüm önerisi aradığını göremiyorum. Ayrıca bir başına değil kızımız, ailesi gayet de arkasında.
Ailesi ile belki konuşamıyor olamaz mı Detaylı olarak . Sonuçta Duygularını dökmek istemiş . Burası da özgür biryer .
Yeni bir cümle duydu, yaşandı ise onla ilgili konu açıyordur..
Sünnet ne oldu sünnet
Yoksa siz eltisi misiniz?Baba gibi dediğim adamın telefonunu açardım ben olsam.
Hem niye aramak isteyen babanızı arasın ki? Siz yetişkin bir insan değil misiniz? Küçük bir çocuk gibi davranmayı bırakın.
Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?