acilll!!!!lűtfen yardım edin.....

sultansultannn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
35
0
13
40
Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum arkadasimin tavsiuesiyle...
lutfen yardimci olun!!!!
iki yillik bir iliskim var.ben aleviyim sevgilim safi arap.ailesi en basindan beri beni istemiyor.sevgilim 15 yil londrada yasamis biri bende universite mezunuyum.ama biz bu sorunu asamiyoruz.
ben onu bekledim aylarca.ve dondugunde bana kusura bakma once ailemi ikna etmeliyim.zaman ver dedi.evlenmeyi dusunmuyorum dedi.ailesinin en basindan istemedigi belli.amaci ne????

yani.ben en basindada ayniydim.degismedimki.simdi iki yil sonra ailesinin istemedigini soyluyor.
ondan onceki sevgilimi soyluyor.

sanırım yunurta kapıya dayanınca ailesini sizin içim karşısına almayı göze alamamış
yada gerçekten ailesini bahane ediyor
son zamanlarda aranız nasıldı

evlilik düşünmüyorum demiş ama ailemi ikna etmem gerek demiş bana sanki biraz oyalama taktiği gibi geldi, sizin aileniz ne diyor, evlenmeye ne zaman karar verdiniz ?

Yaslar kac? cok gencsiniz sanirim, belki evlenmekten vazgecmis olabilir belki gercekten ailesi cok baski yapiyor olabilir, buradan pek yorum yapamiyorum, son zamanlarda araniz nasildi?

Arkadaslar bir yil turkiyedeydi.annesi en basindan beri istemiyor.cok tutucu bi kadin.benim ailem asla ayrimcilik yapmaz.saygi duyar.
bir yil sonunda biz ayrildik annesibyuzunden.ama o londraya gidince beni yine aradi agladi yalvardi.baristik.cok kiskanc ve ordayken bile surekli ariyodu.hicbiryere salmiyordu.mal gibi onu bekledim.
simdi dondu ve gene bana ailesini soyluyor
ordayken donunce ilk is evlencez annem ne isterse yapsin diyodu

resmen bahane buluyor sizden kurtulmak için
başka bir açıklaması yok bunun
2 yıl sonra mı sorun edesi tutmuş kimi kandırıyor
OYle dedi gecen gun.once ailemi ikna edeyim.bana zaman ver dedi.sonra seni istemiyolar biliyosun dedi.kendimi cok assagilik hissettim. Nerdeyse evlen diye yalvaricam sana dedim.yok cnm abartma diyo

OYle dedi gecen gun.once ailemi ikna edeyim.bana zaman ver dedi.sonra seni istemiyolar biliyosun dedi.kendimi cok assagilik hissettim. Nerdeyse evlen diye yalvaricam sana dedim.yok cnm abartma diyo
bence bu kişiyle bütün bağlarını kopart.. bu iş bitmiş canm acı ama gerçek
malesef ki duyguların la güzel bi oynamış senin şimdide oyalamaya çalışmış ama becerememiş
böyle bir insandan sana ne yar olur ne de diyar
sakın kendini ateşe atma.

B

e
Sizi uzmek istemem ama bitmis o iss!!!bahaneler baslamis...hayir gelmez artik..ayrica 39yasindaymis hala mi ailesine soz geciremiyormus yanii...isteyen adam hicbiseyi sorun etmez..
39 yasinda ve evet ailesinin sozunden cikamiyor.Allah askina varmi bildiginiz bu yasta biri kendi kararini veremez mi?

Bahane olmuş bu mezhep meselesi... Bunca yıl Londra'da yaşayıp karakterini geliştirememiş arkadaş üstelik yaşı da kazık kadar... Biz şimdi burada ne dersek diyelim kararı verecek olan sensin ama forumdaki diğer konulara bir göz at, zorla evlenseniz ible eninde sonunda bir kaç seneye boşanırsın o yüzden kaç kurtul kuzum...

Kaldı ki artık kendi kararlarını tek başına verebilecek yaşta, ailesini bu işin içine karıştırmaya hakkı yok. Daha beteri benim en çok taktığım nokta, be koca kazık baştan beri ailen kızı istememiş işte, onca zaman kıza ümit verirken aklın nerdeydi, popon sıkışınca mı başa sardın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…