- 17 Kasım 2014
- 35
- 0
- 13
- 40
- Konu Sahibi sultansultannn
-
sanırım yunurta kapıya dayanınca ailesini sizin içim karşısına almayı göze alamamışArkadaslar bu siteye yeni uye oldum arkadasimin tavsiuesiyle...
lutfen yardimci olun!!!!
iki yillik bir iliskim var.ben aleviyim sevgilim safi arap.ailesi en basindan beri beni istemiyor.sevgilim 15 yil londrada yasamis biri bende universite mezunuyum.ama biz bu sorunu asamiyoruz.
ben onu bekledim aylarca.ve dondugunde bana kusura bakma once ailemi ikna etmeliyim.zaman ver dedi.evlenmeyi dusunmuyorum dedi.ailesinin en basindan istemedigi belli.amaci ne????
Bastan sorun degildide 2yil sonra ailesini sorun etmesin bahane olabilirr gibi geldi bana ama bilemedim ;(yani.benolabilirrdada ayniydim.degismedimki.simdi iki yil sonra ailesinin istemedigini soyluyor.
ondan onceki sevgilimi soyluyor.
Ben 29 o 39 yasindaYaslar kac? cok gencsiniz sanirim, belki evlenmekten vazgecmis olabilir belki gercekten ailesi cok baski yapiyor olabilir, buradan pek yorum yapamiyorum, son zamanlarda araniz nasildi?
Ve eski sevgilimi simdi sorun ediyo.iki yil sonraBastan sorun degildide 2yil sonra ailesini sorun etmesin bahane olabilirr gibi geldi bana ama bilemedim ;(
resmen bahane buluyor sizden kurtulmak içinVe eski sevgilimi simdi sorun ediyo.iki yil sonra
OYle dedi gecen gun.once ailemi ikna edeyim.bana zaman ver dedi.sonra seni istemiyolar biliyosun dedi.kendimi cok assagilik hissettim. Nerdeyse evlen diye yalvaricam sana dedim.yok cnm abartma diyoresmen bahane buluyor sizden kurtulmak için
başka bir açıklaması yok bunun
2 yıl sonra mı sorun edesi tutmuş kimi kandırıyor
eVe eski sevgilimi simdi sorun ediyo.iki yil sonra
bence bu kişiyle bütün bağlarını kopart.. bu iş bitmiş canm acı ama gerçekOYle dedi gecen gun.once ailemi ikna edeyim.bana zaman ver dedi.sonra seni istemiyolar biliyosun dedi.kendimi cok assagilik hissettim. Nerdeyse evlen diye yalvaricam sana dedim.yok cnm abartma diyo
39 yasinda ve evet ailesinin sozunden cikamiyor.Allah askina varmi bildiginiz bu yasta biri kendi kararini veremez mi?B
e
Sizi uzmek istemem ama bitmis o iss!!!bahaneler baslamis...hayir gelmez artik..ayrica 39yasindaymis hala mi ailesine soz geciremiyormus yanii...isteyen adam hicbiseyi sorun etmez..
39 yasinda ve evet ailesinin sozunden cikamiyor.Allah askina varmi bildiginiz bu yasta biri kendi kararini veremez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?