- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
- Konu Sahibi sultansultannn
-
Valla canm bence cek kendini biraz..sanirim senden cok emin buda onu bi havalara sokmus...benim o yasta tanidiklarim evli hep ve kararlarini kendi alan insanlar...ama inan bi erkek icin uzulmeye degmiyir..birak gidersegitsin...sonucta o kaybedicek....mesela benmki evlendi ama bence benim sevgim esininkinden buyuktur..tuhaf bunlar cok sevince mi nee korkup kaciyorlarr39 yasinda ve evet ailesinin sozunden cikamiyor.Allah askina varmi bildiginiz bu yasta biri kendi kararini veremez mi?
AYnen cnmya.aynen.dogru soyluyosun.yaa inanki mal gibi onu bekledim.sosyal hayatimi bile kisitladi.ses etmedim.seviyorun diye.ama resmen beni kole gibi goruyo.bak aramiyo bileValla canm bence cek kendini biraz..sanirim senden cok emin buda onu bi havalara sokmus...benim o yasta tanidiklarim evli hep ve kararlarini kendi alan insanlar...ama inan bi erkek icin uzulmeye degmiyir..birak gidersegitsin...sonucta o kaybedicek....mesela benmki evlendi ama bence benim sevgim esininkinden buyuktur..tuhaf bunlar cok sevince mi nee korkup kaciyorlarr
Madem niye benim hayatimi kisitladi.sevmiyosa hayatini gecirmek istemiyosaİ$ ciddiye binince mutlaka bi seyleri bahane ediyor bu erkekler.. O istemiyorsa sen hic isteme..
İste bakk..cvbi kendimiz veriyoruz..onlar zoru seviyor biz onlara sevgimizi gostererek cepteAYnen cnmya.aynen.dogru soyluyosun.yaimajanki mal gibi onu bekledim.sosyal hayatimi bile kisitladi.ses etmedim.seviyorun diye.ama resmen beni kole gibi goruyo.bak aramiyo bile
Başta sen evlenmek ten vazgeç sonra üzülmemek için. Ben Sunni bir ailenin çocuğuyum ama mezhebim yok. Eşimse alevi bir ailenin çocuğu. Başbaşa bir problemimiz olmuyor ama ah o aileler yokmu nasıl yıpratıyor lar anlatamam.Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum arkadasimin tavsiuesiyle...
lutfen yardimci olun!!!!
iki yillik bir iliskim var.ben aleviyim sevgilim safi arap.ailesi en basindan beri beni istemiyor.sevgilim 15 yil londrada yasamis biri bende universite mezunuyum.ama biz bu sorunu asamiyoruz.
ben onu bekledim aylarca.ve dondugunde bana kusura bakma once ailemi ikna etmeliyim.zaman ver dedi.evlenmeyi dusunmuyorum dedi.ailesinin en basindan istemedigi belli.amaci ne????
Ewet.basinda tanidigim kisi bu degildi.surekli annesinle konusunca drgistigini farkettim.annesi asla hosgorulu olmadi bana karsi.hep kucumsedi.ve o bunu bile bile.mesela beni oraya goturmuyordu ama kendisi hic kusmedi annesine.hatta en ufak kavgalarimizi butun ailesi bilip bana hucum ediyolardiBaşta sen evlenmek ten vazgeç sonra üzülmemek için. Ben Sunni bir ailenin çocuğuyum ama mezhebim yok. Eşimse alevi bir ailenin çocuğu. Başbaşa bir problemimiz olmuyor ama ah o aileler yokmu nasıl yıpratıyor lar anlatamam.
Safiler cok tutucu hanefilere bile sicak bakmiolar kultur uyumu cok onemli evlilikte daha cok gencsin bence cok daha seni hakeden birini bulursunalevi oldugum icin beni bi yakmadiklari kaldi.anladimki safiler cok tutucular.beni hep asagiladilar.hep duzeltmeye calisti annesi.ve beni savunmadi bile
yani kultur farki.asla yapamayiz.ozaman agliycam zirliycam ama bu iliskiyi tamamen bitiricem.en dogrusu bu.degismesini beklemekle aptallik ettimSafiler cok tutucu hanefilere bile sicak bakmiolar kultur uyumu cok onemli evlilikte daha cok gencsin bence cok daha seni hakeden birini bulursun
39 yaşında bir adam sırf ailesi istemiyor diye ayrılmaz. Başka şeyler ya da başka kimseler kafasını karıştırmış olmalı. Zaten o yaşa gelmiş ve hala ailesinin sözüne bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Gönder gitsin.Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum arkadasimin tavsiuesiyle...
lutfen yardimci olun!!!!
iki yillik bir iliskim var.ben aleviyim sevgilim safi arap.ailesi en basindan beri beni istemiyor.sevgilim 15 yil londrada yasamis biri bende universite mezunuyum.ama biz bu sorunu asamiyoruz.
ben onu bekledim aylarca.ve dondugunde bana kusura bakma once ailemi ikna etmeliyim.zaman ver dedi.evlenmeyi dusunmuyorum dedi.ailesinin en basindan istemedigi belli.amaci ne????
Hele böyle bir adamla bu yola çıkmak medeni halinin intiharı olur sadece. Benim eşimle geçinmemin tek nedeni ikimizde mezheplerin dediğini değil Kur'an ın dediğini baz alıyoruz. Ama yinede çok sorun yaşadığım oluyor. Yani benim annem bir laf etmez ama ailemden dedikodumu zu yapan akraba değil Akrepler çıktı mesela. Yada onun ailesinden. Sürekli bir imalar. Onlara sorsan biz yobazız mesela (bak gördünmü mezhep kabul etmiyorum desemde biz derken Sunni liğe katmış oluyorum istemsiz olarak kendimi ) ama daha geçen gün kp ameliyat oldu kendi çocukları bakmadı ben 10 gün yanımda kaldım baktım herşey çok güzel son gün bir misafir geldi misafire diyor ki bu bizden değil (oğlum için de diyorki) ama bu bizden. Dedim yıl olmuş 2014 ne bu cahilliğiniz hala. O yüzden herkes kendi mezhebi kendi kültüründen olan kişilerle evlenmeli. Yada evleneceği insanın ailesi bu şekilde yobazca düşünmüyorsaEwet.basinda tanidigim kisi bu degildi.surekli annesinle konusunca drgistigini farkettim.annesi asla hosgorulu olmadi bana karsi.hep kucumsedi.ve o bunu bile bile.mesela beni oraya goturmuyordu ama kendisi hic kusmedi annesine.hatta en ufak kavgalarimizi butun ailesi bilip bana hucum ediyolardi
PeKi sizin anneniz baski yapmadimi? Yada siz esinizi degistirmeye calismadinizmi? Ozaman sevgilimin ailesimi bukadar tutucu?39 yaşında bir adam sırf ailesi istemiyor diye ayrılmaz. Başka şeyler ya da başka kimseler kafasını karıştırmış olmalı. Zaten o yaşa gelmiş ve hala ailesinin sözüne bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Gönder gitsin.
Bu arada safi arap ve eşi alevi biri olarak yazıyorum bunu. Hikaye olduğunu düşünüyorum söylediklerinin.
bunca zamanim heba oldu.onca emek.Hele böyle bir adamla bu yola çıkmak medeni halinin intiharı olur sadece. Benim eşimle geçinmemin tek nedeni ikimizde mezheplerin dediğini değil Kur'an ın dediğini baz alıyoruz. Ama yinede çok sorun yaşadığım oluyor. Yani benim annem bir laf etmez ama ailemden dedikodumu zu yapan akraba değil Akrepler çıktı mesela. Yada onun ailesinden. Sürekli bir imalar. Onlara sorsan biz yobazız mesela (bak gördünmü mezhep kabul etmiyorum desemde biz derken Sunni liğe katmış oluyorum istemsiz olarak kendimi ) ama daha geçen gün kp ameliyat oldu kendi çocukları bakmadı ben 10 gün yanımda kaldım baktım herşey çok güzel son gün bir misafir geldi misafire diyor ki bu bizden değil (oğlum için de diyorki) ama bu bizden. Dedim yıl olmuş 2014 ne bu cahilliğiniz hala. O yüzden herkes kendi mezhebi kendi kültüründen olan kişilerle evlenmeli. Yada evleneceği insanın ailesi bu şekilde yobazca düşünmüyorsa
Ailem baskı yaptı, yapmaz mı. Ama aştık hepsini. Şimdi annemin 1 numaralı damadı eşim. O yüzden diyorum ya evlenmek istese aileyi falan düşünmezdi. Ben kadın olarak bunu yapabildiysem yaşını başını almış bir adamın yapamaması saçma değil mi?PeKi sizin anneniz baski yapmadimi? Yada siz esinizi degistirmeye calismadinizmi? Ozaman sevgilimin ailesimi bukadar tutucu?
beni asla istemezlermis.ne yaparsam yapayim annesi sevmezmis.
ben niye bunca zaman bekledimki
yada niye beni bukadar kiskandi kisitladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?