Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok::1shok:doktora soruyom kaç yumurtam var diye
bilmem diyo saymak lazım
ama 20 civar diyokaydirigubbakcemile
olur mu böyle yaaaklava:
Adamcım benim yumurta toplamam 2 adet öncesi oldu ,OHSS ihtimaline karşı transferim ertelendi.Yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet oluyorsun sonra doğum kontrol ilacı kullanıyorsun ve yine adet oluyorsun o adettin 2. günü bantlara veya ilaca başlıyorsun 18 yada 20 gün sonra da transferin oluyor.
değerin düşüyor canım bence. benim 2 gün sonra düşmeye başlamıştı. 6 yıl olduğu için hatırlamıyorum ama yumurtaların büyüklüğünü. ama bence üzme kendini olacak.
hayatım iyiyim merak etme....bu gece çatlatma iğnemioldum.....güzel bir uyku.....sabah erken kalktım....dualarını beklerim.....canım arkadaşım....:1hug: a.s.Adamdan haber var mı kızlar?Merak ettim.
adam ıyı olmana sevındım canım..............o zaman yarın toplarlar............ınş herşrey guzel gıder canım
Canım benimde cuma yumurta topplandı eve gelince çok kötüydüm kramplar vardı karnımda bugün biraz daha iyiyim tuvalete çıkma sorunum yok ama ama karnım çok şiş ve yazdıklarınız beni çok korkuttu ne yapıcam şimdi uyuyamam ben