• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll!!! kızlar e 2 değerim 8500

doktora soruyom kaç yumurtam var diye
bilmem diyo saymak lazım
ama 20 civar diyokaydirigubbakcemile
olur mu böyle yaaa:oklava:
:1shok::1shok:

Nasıl yani yaaa...Bu nasıl bicevap Allah aşkına..

Ayyy şaştım kaldım valla yazdıklarınıza,ne zor işmiş bu böyle yaa...

Benim pek bilgim yoktu bu konuda,çok fena bişeymiş yaaa...

Ben her muayenede kan veriyordum yani gün aşırı..Sonuca göre arayıp dozu söylüyorlardı...Ama doz nekadardı hiç hatırlamıyorum şuanda...

Bu vücutla,yapıyla alakalı bişeymi acaba?Yoksa tamamen tesadüfmü,şansmı,kadermi???

Çok geçmiş olsun canım yaa...Bu zor süreçte bide bunları yaşamak çok zor,Allah yardımcın olsun...Benim hiç bilgim yok,sadece destek olmak istedim..

Adamcım benim yumurta toplamam 2 adet öncesi oldu ,OHSS ihtimaline karşı transferim ertelendi.Yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet oluyorsun sonra doğum kontrol ilacı kullanıyorsun ve yine adet oluyorsun o adettin 2. günü bantlara veya ilaca başlıyorsun 18 yada 20 gün sonra da transferin oluyor.

kızlar dr gidiyorum gelince yazarım
hepinizi seviyom tporağım nevin ırmak hepiniz sağ olun canlarım

değerin düşüyor canım bence. benim 2 gün sonra düşmeye başlamıştı. 6 yıl olduğu için hatırlamıyorum ama yumurtaların büyüklüğünü. ama bence üzme kendini olacak.

Adamcım benim yumurta toplamam 2 adet öncesi oldu ,OHSS ihtimaline karşı transferim ertelendi.Yumurta toplamadan sonra 10 gün içinde adet oluyorsun sonra doğum kontrol ilacı kullanıyorsun ve yine adet oluyorsun o adettin 2. günü bantlara veya ilaca başlıyorsun 18 yada 20 gün sonra da transferin oluyor.

Arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen bu ohss illeti yumurta toplama işleminden öncemi oluyor sonra mı çok merak ettim nasıl anlaşılıyor Allah esirgesin hepimizi selam ve dua ile

Cananurcum genelde yumurta toplamadan sonra oluyor OHSS.Ve genelde PCO lularda oluyor.Vücutun yumurtaların fazla dozda ilaçla uyarılması nedeniyle su topluyor.Karnın hamile gibi şişiyor , zamanında müdahale edilmezse su akciğerler gidiyor ve nefes almaktada zorlanıyorsun...En büyük belirtisi karında şişlik , halsizlik , nefas almakta zorluk ve çok az idrara çıkılması...Anlayacağınız çok sıkıntılı ve hayati tehlike yaratabilecek bir süreç.

Canım benimde cuma yumurta topplandı eve gelince çok kötüydüm kramplar vardı karnımda bugün biraz daha iyiyim tuvalete çıkma sorunum yok ama ama karnım çok şiş ve yazdıklarınız beni çok korkuttu ne yapıcam şimdi uyuyamam ben

değerin düşüyor canım bence. benim 2 gün sonra düşmeye başlamıştı. 6 yıl olduğu için hatırlamıyorum ama yumurtaların büyüklüğünü. ama bence üzme kendini olacak.

sağol canım güzel moralin için.....senin de her şey gönlünce olsun.....a.s.

adam ıyı olmana sevındım canım..............o zaman yarın toplarlar............ınş herşrey guzel gıder canım

adam ıyı olmana sevındım canım..............o zaman yarın toplarlar............ınş herşrey guzel gıder canım

sağol bebeyimmmm....kaydirigubbakcemile5 dualarını beklerim......sabah taoplayacaklar 10 da..........cümlesinin allah dualarını kabul eylesin.............herkesin gönlündeki muradını versin...arasında beni de inşallah....çok öptüm canıma.s.:1hug::nazar::enbuyukkk:

ınşş canım ınşşş rabbım dualarını makbul eylesın............kolaylık versın ınşş canım doktorun ohs olabılırsın dedımı tedbır aldın mı............inş olmazsın ....ınş herşey yureğıne gore olurrrrrrrrrrrrrrrrrr

adam çok geçmiş olsun,umarım bu eziyetlerinin mükafatını alacaksın...benim ohss olduğum anlaşılınca doktorum çatlatma iğnemi 1 kutu olarak vurdurmamı istedi.(normalde 2 kutu prengly idi)sonrada transferi erteledi.transferin ertelenmesi rahmin kendini toplaması açısındanda oldukçe iyimiş aslında.

Canım benimde cuma yumurta topplandı eve gelince çok kötüydüm kramplar vardı karnımda bugün biraz daha iyiyim tuvalete çıkma sorunum yok ama ama karnım çok şiş ve yazdıklarınız beni çok korkuttu ne yapıcam şimdi uyuyamam ben

yumurta toplama işleminden önce oluyor canım . korkma sen. kramplarında normal. toplama işlemide öyle kolay bişey değil kolay olsaydı sana narkoz vermezlerdi.

adam canım Rabbim yardımcın olsun............Allah sabrını artırsın güzelim...........

kızlar 3-4 gündür yoktum bugün döndüm istambul a..
aadam ne durumdasın ? topladılar mı yumoşlarını..??

Back
X