- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy böcek yumurtalı meme. Benim de kabusum o görsel. İnsanın memelerini çıkarıp atası, sonra da çığlık atarak kaçası geliyor vallahi.Buna benzer birkaç konu daha açıldı ama site yöneticileri o resimlerin önerilen popüler konulara ait olduğu için kaldırılamayacağını söyledi. Ben normal memeyi sorun etmem ama böcek yumurtalı bir meme var ki her gördüğümde acayip iğreniyorum o lanet olası şeyden. En iyi çözüm konulara bakarken çok altlara gitmemeye çalışmak herhalde.
Ben böcek yumurtasi gibi seylere karşı çok hassasim ve görünce kaşıntı ve ürperti basar. O resmi ilk gördüğümde bütün gece kaşıntı ve iğrenme hissinden uyuyamamıştım, gözümün önünden gitmemişti hiçOyyy böcek yumurtalı meme. Benim de kabusum o görsel. İnsanın memelerini çıkarıp atası, sonra da çığlık atarak kaçası geliyor vallahi.
Ben mozilla icin ad block plus yükledim kurtuldumArkadaşlar iş yerinde giriyorum ve kk de sayfanın altında ya göğüs resimleri yada cinsel organ resimleri çıkıor
"Resim Ekledim, Fikrinize İhtiyacım Var Kızlaaarrr" veya "18 yaşına göre göğüslerim büyük mü" gibi başlıklar altında resimler var nasıl kaldırabilirim
Harbii çoook iğrenç o ya, aklımdan çıkmıyor. Geçen sabah duş alırken duş başlığını o resme benzettim, yine içim kalktı.Buna benzer birkaç konu daha açıldı ama site yöneticileri o resimlerin önerilen popüler konulara ait olduğu için kaldırılamayacağını söyledi. Ben normal memeyi sorun etmem ama böcek yumurtalı bir meme var ki her gördüğümde acayip iğreniyorum o lanet olası şeyden. En iyi çözüm konulara bakarken çok altlara gitmemeye çalışmak herhalde.
Ben de aynı şekilde sık gördüğüm dekoratif bir nesneyi ona benzettim ve artık ona bakamıyorum bile, hep aklıma geliyor. Kk psikolojimi bozduHarbii çoook iğrenç o ya, aklımdan çıkmıyor. Geçen sabah duş alırken duş başlığını o resme benzettim, yine içim kalktı.![]()
Bir de burun bandı vardı siyah umarım ona denk bile gelmemişsindir. Evlerden ırak.Ben de aynı şekilde sık gördüğüm dekoratif bir nesneyi ona benzettim ve artık ona bakamıyorum bile, hep aklıma geliyor. Kk psikolojimi bozdu![]()
Ne yazık ki ona da denk geldimBir de burun bandı vardı siyah umarım ona denk bile gelmemişsindir. Evlerden ırak.
aynısını yazacaktım ....yeminle öğürtü geliyor o fotodan..gece rüyama girdi kabusum oldu..siteye girmye korkuyorum.böyle giderse siteye girmeyeceğim..ne iğrenç şeydir o öyle...en azından o konuyu kapatsın yalvarıcam aartık...Buna benzer birkaç konu daha açıldı ama site yöneticileri o resimlerin önerilen popüler konulara ait olduğu için kaldırılamayacağını söyledi. Ben normal memeyi sorun etmem ama böcek yumurtalı bir meme var ki her gördüğümde acayip iğreniyorum o lanet olası şeyden. En iyi çözüm konulara bakarken çok altlara gitmemeye çalışmak herhalde.
iş bilgisayarım olduğuy için farklı programlar yüklü..denedim elmişim ama kuramıyorum bunları...sitede yorum yazmaya korkuyorum,aşağıda o iğrenç resim varsa diyeBen mozilla icin ad block plus yükledim kurtuldum
offf aynı fıkırdeyım o ıgrenc resmı görunce oram buram kasınmaya baslıyo tuylerım dıken dıken oluyoooBuna benzer birkaç konu daha açıldı ama site yöneticileri o resimlerin önerilen popüler konulara ait olduğu için kaldırılamayacağını söyledi. Ben normal memeyi sorun etmem ama böcek yumurtalı bir meme var ki her gördüğümde acayip iğreniyorum o lanet olası şeyden. En iyi çözüm konulara bakarken çok altlara gitmemeye çalışmak herhalde.