acilllll yardım

şu an son noktadayım o yuzden anlatamıyorum... asıl ağladığım nokta o hep böyle mi olucak ben her dolduğum da anlatamıycak mıyım kendimi.. su an en cok buna ağlıyorum... sanırım biraz da ben anlatmadan onun beni anlamasını bekliyporum.. her defasında her üzüldüğümde kendimi anlatmak için mi uğraşıcam benn??

Evet canım bak şu an bile kendini ifade edemiyorsun bize anlatki bizde sana yardımcı olalım neler demelisin onu nasıl ikna etmen konusunda sen bu şekilde davranırsan daha çok üzülürsün ve gözyaşı dökersin nedeni ise konuşmaman sen konuşmadıkça eşin nasıl olsa anlamaz veya farketmez diye yaklaşır, ona haklı olduğunu farkettirki bir daha kimse üzülmesin!!!

sonuçta günlerce ağlayacak değilsiniz ya.elbet gözyaşlarınız bitecek.siz de o zaman anlatmaya başlarsınız

Kusuranbakmayın lütfen ama 3 sayfa okudum içim daraldı.

Düşünüyorum o adam sadece ağlayan bir kadınla ne yapıyor. Hayır yazarak da anlatamıyorsunuz. İnsanlar çatır çatır tartışıyor konuşuyor doğru dürüst anlaşamıyor. Siz nasıl anlaşabileceksiniz merak ettim. Biraz sakinleşin söyleyeceklerinizi düşünün öyle konuşun. Herhalde ömür boyu ağlamazsınız diye düşünüyorum.

Yapıcı yorum yapan bayanlara tesekku edıyorum..

Dun anlatmak ıstedklerımı kagıda yazdım. Eşim 10 gıbı geldı eve okudu.sonra yanıma geldı.. Basta konusmanın olumsuz bı sonuc oldugunu dusunuyordum.daha sonra esım hatasını kabul edıp ozur dıledı.ama benm kırgınlıgım gecmıyor ne yazık ki.. Bunu ona da soyledım.sonra asagıya ındım.(evim dubleks) asagıya ınerken bır anda basım dondu ve merdıvenden asagı yuvarlandım. Cok sukur cıddı bı durum yok.eşim cok korktu... Gonlumu almaya calısıyor. Ama benm kırgnlıgım gecmıyor.nasıl davranmam lazım bilmiyorum.

Back
X