Açılmak istiyorum ama çok kararsızım

Ne gerek var ki? Açılmak isteme sebebiniz nedir? Bir ümit bir şeyler olma ihtimali mi? Yani onun aklına bu şekilde girmek mi? Size olan bakışı belki değişir diye mi? Yoksa açılınca kimse kimseyi unutmaz ki nerde görülmüş bu?

Evet bu ihtimaller de olabilir. Ama en önemlisi içimde bununla ölmek istemiyorum. İlerde yaşayacağım birliktelikleri etkilemesini istemiyorum. Çünkü yıllardır bu durumdayım. Ama öte yandan uzak akraba olması beni çok utandırıyor. Ortak bi çevremiz olmadığı için aynı şehirde de olsak görme ihtimalim yok.

Ben senin yerinde olsam önce eski sevgilisini unuttururdum, arkadaş gibi yaklaşırdım ve onunla yakından ilgilenirdim kendime aşık etmeye çalışırdım açılcaksamda ondan sonra açılırdım. Belkide senden önce o açılırdı :)

Bi muhabbetimiz vardı okulda karşılaşırdık eskiden. Ama şimdi mezun. Aynı şehirdeyiz. Öylesi daha kolay benim için ama nerde görücem o da var..

Bi muhabbetimiz vardı okulda karşılaşırdık eskiden. Ama şimdi mezun. Aynı şehirdeyiz. Öylesi daha kolay benim için ama nerde görücem o da var..

Karar verdinmi ? Bende aile dostumuzun oglum Dan hoslaniyirum, aslinda sana yaklasimi nadilsa ona göre adim at derim mesela benim hoslandigim cocuk ennson evlerine gittigimde bana karsi cok soguk davrandi cektim kendimi...artik gitmicem onlara

="guclukadin28, post: 55189443, member: 839204"]Ozguvenliyim hepte oyle olucam
İyi bütün kadınlar özgüveni olsun isterim zaten. Ama o zaman özgüvenli kelimesini kullansaydin keşke seçtiğin kelime yanlış bence. Sonuçta güzellik geçici özgüven kalıcı

Daha önce sadece tanışmışlığınız olan ama yıllardır unutamadığınız, arada da yollarınızın kesiştiği birine sizi reddedeceğini bile bile açılır mıydınız?

Eğer aklınızdan atamıyorsanız mantıklı bir karar, karşı tarafın ağzından bazı gerçekleri duymak sizi silkeleyip kendinize getirir büyük ihtimalle. Ama uzak akraba demissiniz, umarım ağzı gevşek biri değildir ve bunu dillendirmez

İlla erkek açılacak diye bir kural mı var? Gerçi evet ülkemizde öyle.
Kız açılırsa değersiz olur, aman erkek açılsında o değersiz olsun !
Seviyorsan git konuş kardesim, reddedilirsende edil yani ne var bunda? Bu seni aşağı yapmaz.
Bir erkek hayatinda ortalama olarak 686465755 defa red edilirse yine degersiz his etmiyor ama kız 1 defa red edilsin hemen aman ben degersizim gururumu hic ettim diye dovunur, boş ego işte baska hicbirseyde degil.

Eğer aklınızdan atamıyorsanız mantıklı bir karar, karşı tarafın ağzından bazı gerçekleri duymak sizi silkeleyip kendinize getirir büyük ihtimalle. Ama uzak akraba demissiniz, umarım ağzı gevşek biri değildir ve bunu dillendirmez

Aynen tek sıkıntım o şu an. Yoksa bin kere açılmıştım. Artık ondan gerçek bi reddediliş bekliyorum. Onun için çaba göstermeden onu beklemek çok saçma gelmeye başladı.

İlla erkek açılacak diye bir kural mı var? Gerçi evet ülkemizde öyle.
Kız açılırsa değersiz olur, aman erkek açılsında o değersiz olsun !
Seviyorsan git konuş kardesim, reddedilirsende edil yani ne var bunda? Bu seni aşağı yapmaz.
Bir erkek hayatinda ortalama olarak 686465755 defa red edilirse yine degersiz his etmiyor ama kız 1 defa red edilsin hemen aman ben degersizim gururumu hic ettim diye dovunur, boş ego işte baska hicbirseyde degil.

Valla işin kadın erkek boyutunu geçtim o hiç önemli değil de diyorum aileye yayılır mı durum

Ya reddetmez ama seni yarabandi yaparsa? Bir kac yıl heba edersen?
Hala dediğine göre eski sevgiliden ayrılali da çok mu olmuş?

Bana uzun süredir sorunları olduğundan bahsetmişti ama hayırlısı olsun demişti 1 yıl önceki konuşma bu şekildeydi. Ayrılalı uzun olmasa da çoktan bitmiş bi ilişki gibi bahsetmişti anladığım kadarıyla. Yara bandı olacak bi kız değilim onun için ailevi durumdan dolayı, o da Öyle bi insan değil bildiğim kadarıyla.

Beni düşündüren tek şey rezil olma ihtimalim ama diğer yandan hayatım göz göre göre gidiyor elimden uzun süredir bu durumdayım.

Back
X