Açılmam Yok :(

Hadi az kaldı inşallah evde mi bekliyorsun hastanede mi?

Hadi az kaldı inşallah evde mi bekliyorsun hastanede mi?
evdeyim canım Dr ikinci Doğum olduğu için yatış yapmadı tecrübelisin anlarsın gelmeye yakın bol yürü duş al açılman artsın en az 5 cm le yatışını yapıyım dddi. İnş açılmam olur

Rizeli-53 cnm umarım hersey istedigin gibi olur , inş biranönce o çook bekledigin açılman olur ve bebişine kavuşursun
Bendede dun geceden itibaren degişik adet sancısı gibi agrı geliyor, alt taraftan baskı oluyor ..... belim, sırtım, kasıklarım, bacaklarım agrıyor
Birde kızım hareket edince canım yanıyor kasıkların orda , cok asarda hissediyorum onu artık..
Dr gitmedim daha baklm bu aksam nasıl atlatıcam artk ona gore karar veririm bence , sen ne dersin hata mı yapıyorum gitmeyerek ?

Senin zaten açıklığın başlamıştı alt taraftaki yanma hissi acışma açılma ağrısı . Açılman oluyor olabilir. Evde beklemen senin için daha iyi. Ben iki gecedir uyuyamıyorum sancıdan. Bebeğimin Doğuma hazır olduğundan emin olduğumda gitmek istiyorum. Suni sancı son seçenek olmalı günümüz var çünkü. İlk gebelikte erken gidince suni ağrı veriyorlar :))

Merhaba. Seni heyecanla takip ediyorum. İkinci doğum süreçlerimiz aynı ilerliyor. Senin yazdıklarını okudukça kendimi hatırlıyorum :) Doğum sancılarım başladıktan sonra iki gün evde sancı çekmiştim. Hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı neredeyse. 4 buçukta hastaneye gittim 6 buçukta doğum yaptım. Dr iki saate doğurursun dediğinde hiç inanmamıştım. Gerçekten de öyle oldu inşallah senin de doğumun benimki kadar kolay olur. Allah yardımcın olsun

su kaybi olmadigi surece evde beklemeniz hata olmaz
hastanede de olsaniz bekleniyor
adet sancisinin siddetli hali zaten dogum sancisi
yolculuk baslamis hatta son hiz ddevam ediyor :)
hayirli dogumlar

Of o suni sancıyı verckler diye gitmk istemyrm cnm.. bebişim hareketli ,ben iyim ... gece daha şiddetli agrım oluyor ama olucak okdr az sabretmk lazm
Sende benim gibi düşünüyorsun cnm , tavsiyn için tsk ederm..
Suni sancı son secenek ama hastnye gidince oyle dusunen olur mu bilemem oyuzdn bu geceyı
İ de allahın izniyle atlatayım da yarın bakrz artk
Önce sen dogur da, sırayı bana ver

su kaybi olmadigi surece evde beklemeniz hata olmaz
hastanede de olsaniz bekleniyor
adet sancisinin siddetli hali zaten dogum sancisi
yolculuk baslamis hatta son hiz ddevam ediyor :)
hayirli dogumlar

Adet sancısının şiddeti gece artıyor, şu an iyim ,agrı yine var ama çok hafif.. artk hayırlısı

Adet sancısının şiddeti gece artıyor, şu an iyim ,agrı yine var ama çok hafif.. artk hayırlısı
açilma varesada azdir5-6 cm den sonra dayanilmaz oluyor
yada sizin agri eksiginiz yuksikdir bilmioyorum
ama dogacagi siradaki agriya evde dayanamaasinz yani anlarsinzi dogumu geç kalma olmaz :)

ama dogacagi siradaki agriya evde dayanamaasinz yani anlarsinzi dogumu geç kalma olmaz :)

Evt bencede azdır ,.. en fazla 2-3 cm olsn
Valla agrı eşigim yüksek normlde cunku adet sancım hep olur ve dayanırım ama dogum bu . Dogum sancısını adet sancısından daha şiddetli diyorlar .. dayanabilirim inş , bilemiyorum , ilk dogum olck inş.

Ay canım ya o kadar moral oldun ki bana. Sancılarımın ikinci günü yemek bile yiyemiyorum düzgün. İnilh benimde sen gibi kolay olur bi avazda :)

İnş açılmam oluyordur. Evet biraz dayanıklıyım galiba. Nst ye bakıp Dr ciddi sancıların var seninde maşallahın var. Böyle devam et dddi.

Ay canım ya o kadar moral oldun ki bana. Sancılarımın ikinci günü yemek bile yiyemiyorum düzgün. İnilh benimde sen gibi kolay olur bi avazda :)

Aynen ben de öyleydim. Sancı vurduğunda nefesim kesiliyordu. İnşallah kolay bi doğum olur

Aynen beklemeye devam canım inşlh doğurayım sağlıkla sıra sende :)

Agrın devm ediyor mu? Ben şu an iyim çok agrı hissetmiyorum ama gece şiddetlenebilir of off...annemiii istiyooooooooooooommmmmmm yanımdaaaaaaa
Ben baya beter durumdayım ağlıyorum sürekli . Nette geziyorum ha bire ağrım artıp artıp azalıyor sırtım terler boşalıyor annen nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…