- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Kizardim falan diyince onlarn onunde gyincez sandmYok CANım saçmalama :) soyunma odaları var hemşire sana ameliyat elbisesi gibi bişey veriyor onu giyiniyorsun heryeri kapalı bi elbise
Olsada bitse dimiCanım doğumdan çok korkuyorum hem normal hem sezeryan ikiside korkunç geliyor şu olsa daha iyi diyemiyorum inşallah ilerleyen haftalarda bu paniğim azalır
Ay Yok alt çamaşırsız olunca tabi biraz garip oluyorKizardim falan diyince onlarn onunde gyincez sandmay Allah im yaa
Canım doğumdan çok korkuyorum hem normal hem sezeryan ikiside korkunç geliyor şu olsa daha iyi diyemiyorum inşallah ilerleyen haftalarda bu paniğim azalır
İlerleyen haftalarda azalıcagını hiiç sanmıyorum, sen şimdiden dusunuyorsun...
Ben yeni yeni dusunmeye basladım..eskiden takmıyodum çok bu konulara, ama zamn daraldıkca
Bende korkuyorum cnm.. ama allah kolayllık verir ..
Allah yardımcın olsun canım her gün sayısız doğum oluyor bizde atlatırız inşallah
saglikla gelsin vaktiyle gelsin saka bi yana hem heycanli hem korkutucu yani normal dogum fobisi var bende hic dogurmadgm halde.manyak gibi bekarken meraktan normal doğum nasil okur diye video izleyince bu hale geldim :)))
ayy gozun aydin saglikla buyusun insallahh.bahto acik omru uzun olsun.darisi basima insallah :)))
- Kızlar ben doğurdum hbrnz olsun
Ay maşallah darısı başıma :) sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı olsun canımKontrole gittim açıklık olunca doğuna aldılar ikimizde sağlıklıyız allah hepinizden razı olsun
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsünKontrole gittim açıklık olunca doğuna aldılar ikimizde sağlıklıyız allah hepinizden razı olsun
- Kızlar ben doğurdum hbrnz olsun
Valla bayramda doğuracaksın bayram şekeri olacak kızın gibi hissediyorumYengemle haftalarımız günü gününe aynıydı. Dün gece Doğum yaptı. Benim pakolojim yine bozuldu sezeryan dı onun. Açılması olunca Doğuma almışlardiyorum o açılma bana Laz'ım banaaa
İnş canım ya hayırlısıyla sağlıklıca gelsin artık minnoşValla bayramda doğuracaksın bayram şekeri olacak kızın gibi hissediyorum
Kızlar şükür kolay oldu. Emzirmede biraz sıkıntı çektik iyiyiz şimdi. Gerçekten o güzelliği görmek için herşeye değer. İnsan bir an önce bitsin istiyor çektiği sancılar sonra masum meleğini canından bir parçayı görünce iyiki çekmişimde böyle bir güzellik dünyaya gelmiş diyor. Allahıma şükürler olsun
Bu arada bayramınızda mübarek olsun :)) Biz iki bayram bir yaşıyoruz bayram şekerleimiz. İnşaAllah @Rizeli-53 @gunesmk @dilekylmz22 @mina retriever sıra sizden canlarr. Allah bir avazda kurtarsın
Çok sevindim iyi olmana :) bizim bayram şekerleri gelmiyor henüz :))Kızlar şükür kolay oldu. Emzirmede biraz sıkıntı çektik iyiyiz şimdi. Gerçekten o güzelliği görmek için herşeye değer. İnsan bir an önce bitsin istiyor çektiği sancılar sonra masum meleğini canından bir parçayı görünce iyiki çekmişimde böyle bir güzellik dünyaya gelmiş diyor. Allahıma şükürler olsun
Bu arada bayramınızda mübarek olsun :)) Biz iki bayram bir yaşıyoruz bayram şekerleimiz. İnşaAllah @Rizeli-53 @gunesmk @dilekylmz22 @mina retriever sıra sizden canlarr. Allah bir avazda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?