Açılmam Yok :(

Ben çok korkuyorum canım baska sıkıntı Yok. sen Allah'ın izniyle doğumunu sağsalim yap anlatırım öncelik sen ve kızın şimdi
Sağlıkla kucağına al inş CANım. Valla bende bilmiyorum suni sancı nasıl bişey sancım gelmezse sana arada ki farkı söylerim inş

Kızlar durumlarınız ne doğuran varmı? Bende ne sancı ne baska bir doğum belirtisi hiç birsey yok merakla sizleri takip ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Suni sanci zor diyorlar Zaten nasil bisey dogum onuda bilmiyorum. Bilinmezlik korkutuyor beni.Benim 3 gundur kahve lekenmem devam ediyor ama agri hic yok ,stresten doguramiyorum sanirim.

Suni sancı kimine zor kimine kolay herkesin aci eşiği bir değil.kendi doktorum suni sancı istedigimde %50 şansımız var yani boşa gidebilir yine sezeryana dönebilir tercih senin,demişti de ben sezeryan olsun o zaman dedim. Açılma yoksa suni sancinin pek mantığı olmuyor çünkü suni,sanciyla açılmayı destekliyorlar

Benim 1 cm bile acilma yok

KIzlar şimdi acilden geldim. Açılmam 3 günde 3 cm olmuş sadece ağlamak istiyorum ((

Çok şaşkınım ikinci doğumda daha kolay olur açılma derlerdi. Sen zaten yürüyüş sıcak su vs yapıyorsun sakince devam et canım suniye gerek kalmadan olur inşallah
Dr bebeğin rahatı yerinde 1 hafta var ve bir haftada olabilecek bişey Doğum sakin ol ve devam et gücünü kaybetme falan dddi. Ama ben kendimi tükenmiş hissediyorum

Acaba benim açılmamı hızlandırır mı suni sancı. Dr suni ağrıyı en son düşüncem şuan çok iyisin falan dddi motive etti beni ama

Rizeli-53 sıkı dur sen 1,2 güne kalmaz dogurursun..
Ay inşlh ya . Dr a güveniyorum . Bugün acile onu göremem başka Dr görürüm diye gitmiştim. Adam resmen hergün acilde hemen tanıdı beni bana bebeğinin huzurunu kaçırma rahat bırak elinden geleni yapıyor zaten dddi. Her Doğum doğalı bekler aksi halde tıbbi yöntemler uygulanır falan dddi

Aynen öyle doğru demiş sende bir mi iki mi,vardı evde şuan ? Dshs önceden tecrübe var hiiiiic germe kendini illaki,cikicak yani. Daha bugün,bi tanıdığım 7 dakikada doğum yaptı ben sok

Aynen öyle doğru demiş sende bir mi iki mi,vardı evde şuan ? Dshs önceden tecrübe var hiiiiic germe kendini illaki,cikicak yani. Daha bugün,bi tanıdığım 7 dakikada doğum yaptı ben sok
Benim bir kızım var evde . İkinci kızımı çıkmaya ikna edemedik. Eşimle tüm Ankara'yı yürüdük gelmiyor miniğim. Bende 7 dk da doğursam keşke yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…