Ben baya beter durumdayım ağlıyorum sürekli . Nette geziyorum ha bire ağrım artıp artıp azalıyor sırtım terler boşalıyorannen nerde
Sıkıntı stres yapma hiç bişeyi. Zamanı gelince sancıyı da durduramıyorsun. Allah yardımcımız olsunOyy cnm yaaa..allah yardımcın olsun,az daha gayret..bende ne yalan soliim gece oluck diye aklım cıkıyo, bu gece yine agrım olcak gibi grliyo..
Annem yurt dışında canım..bir hafta sonra gelicek yanıma - 15 gun kalıcak ve gidicek
Anca tel.konuşuyoruz işte.. oyuzden burda vakit geciriyorum bende sizlerle dertleşerek,yazışarak
kızlar ne güzel sancınız var sizin ben de daha tık yok karnım epey aşağıya da indi ama gelesi yok çocuğumun Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahSıkıntı stres yapma hiç bişeyi. Zamanı gelince sancıyı da durduramıyorsun. Allah yardımcımız olsun
Canım sancı gelecekse de bir anda gelsin İnan 2 gündür perişanımkızlar ne güzel sancınız var sizin ben de daha tık yok karnım epey aşağıya da indi ama gelesi yok çocuğumun Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım ya beni bugün 1 cm açıklık var diye yatırdılar ciğer geliştirici yapıldı 2 doz sabaha kadar açıklık ilerlemezse çıkarcam dedi. Ama 2 saat önce başlayan şiddetli sancılarım var belli bi düzeni de yok nolcak bilmiyorum senin şiddetli sancın olmuş muyduCanım sancı gelecekse de bir anda gelsin İnan 2 gündür perişanım
Seninle aynı haftalarda 35+5 te bende hastaneye yatırıldım şiddetli sancım vardı nst de ama açılmam olmadı diye sancımı ilaçla serumla durdurup çıkardılar. Allah kolaylık versin inş zamanında doğarCanım ya beni bugün 1 cm açıklık var diye yatırdılar ciğer geliştirici yapıldı 2 doz sabaha kadar açıklık ilerlemezse çıkarcam dedi. Ama 2 saat önce başlayan şiddetli sancılarım var belli bi düzeni de yok nolcak bilmiyorum senin şiddetli sancın olmuş muydu
Bi sıkıntı Yok dimi bebişte yada Şen'de niye sezeryan dddi sanaAllah hepinizin yardımcısı olsun ne kadar zor yaben son kontrolümde sezeryana karar verdim sizler kadar cesaretli değilim malesef ama zaten benim tek nedenim sancı değil
Benim de sancımı ilaçla durdurdular şimdilik açılma 1 cm de kaldı bakalım bugün eve çıktım inşallah 2 hafta daha sabreder. Sen ne durumdasın olmadı sanırım doğumun dahaSeninle aynı haftalarda 35+5 te bende hastaneye yatırıldım şiddetli sancım vardı nst de ama açılmam olmadı diye sancımı ilaçla serumla durdurup çıkardılar. Allah kolaylık versin inş zamanında doğar
İnş canım bak ben bu haftaya geldim bile Şen'de gelirsin. Ben hala aynıyım gece uykum sıfır bugün gitmeyi düşünüyorum artık dayanamıcAm vücudum çok yorulduBenim de sancımı ilaçla durdurdular şimdilik açılma 1 cm de kaldı bakalım bugün eve çıktım inşallah 2 hafta daha sabreder. Sen ne durumdasın olmadı sanırım doğumun daha
İnşallah canım ya açılma olunca biraz gözüm korktu açıkçası. Senin 3.günün dimi bugün yorulmuşsundur tabi kuzum kolay mıİnş canım bak ben bu haftaya geldim bile Şen'de gelirsin. Ben hala aynıyım gece uykum sıfır bugün gitmeyi düşünüyorum artık dayanamıcAm vücudum çok yoruldu
1 cm açılma ile haftalarca dayananlar var zaten 37 hafta olsan yeter normal Doğum sayılıyor. Evet 3. Günüm artık ne yürüye biliyorum ne uyuyabiliyorumİnşallah canım ya açılma olunca biraz gözüm korktu açıkçası. Senin 3.günün dimi bugün yorulmuşsundur tabi kuzum kolay mı
Evet canım bir hafta kadar dursa iyi olur bakalım. Senin açılman ne durumda belki alırlar artık canım1 cm açılma ile haftalarca dayananlar var zaten 37 hafta olsan yeter normal Doğum sayılıyor. Evet 3. Günüm artık ne yürüye biliyorum ne uyuyabiliyorum
Açılmama baktıracam zaten inş bi 5-6 cm olmuşturda Doğuma alır beniEvet canım bir hafta kadar dursa iyi olur bakalım. Senin açılman ne durumda belki alırlar artık canım
İnşallah canım sağ-salim kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)Açılmama baktıracam zaten inş bi 5-6 cm olmuşturda Doğuma alır beni
Açılmama baktıracam zaten inş bi 5-6 cm olmuşturda Doğuma alır beni
Suni verirler cnm ya , ben cok korkuyorum suniden. Benim acilmam yok muhtemelen sezeryan olurumAçılmama baktıracam zaten inş bi 5-6 cm olmuşturda Doğuma alır beni
Suni sancı bende istemiyorum ama evde çektiğim sancıda artık Çan'ıma yettiSuni verirler cnm ya , ben cok korkuyorum suniden. Benim acilmam yok muhtemelen sezeryan olurum
Ben çok korkuyorum canım baska sıkıntı Yok. sen Allah'ın izniyle doğumunu sağsalim yap anlatırım öncelik sen ve kızın şimdiBi sıkıntı Yok dimi bebişte yada Şen'de niye sezeryan dddi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?