Açılmam Yok :(

Ben baya beter durumdayım ağlıyorum sürekli . Nette geziyorum ha bire ağrım artıp artıp azalıyor sırtım terler boşalıyor annen nerde

Oyy cnm yaaa..allah yardımcın olsun,az daha gayret..bende ne yalan soliim gece oluck diye aklım cıkıyo, bu gece yine agrım olcak gibi grliyo..
Annem yurt dışında canım.. bir hafta sonra gelicek yanıma - 15 gun kalıcak ve gidicek
Anca tel.konuşuyoruz işte.. oyuzden burda vakit geciriyorum bende sizlerle dertleşerek,yazışarak

Sıkıntı stres yapma hiç bişeyi. Zamanı gelince sancıyı da durduramıyorsun. Allah yardımcımız olsun

Sıkıntı stres yapma hiç bişeyi. Zamanı gelince sancıyı da durduramıyorsun. Allah yardımcımız olsun
kızlar ne güzel sancınız var sizin ben de daha tık yok karnım epey aşağıya da indi ama gelesi yok çocuğumun Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

kızlar ne güzel sancınız var sizin ben de daha tık yok karnım epey aşağıya da indi ama gelesi yok çocuğumun Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım sancı gelecekse de bir anda gelsin İnan 2 gündür perişanım

Allah hepinizin yardımcısı olsun ne kadar zor ya ben son kontrolümde sezeryana karar verdim sizler kadar cesaretli değilim malesef ama zaten benim tek nedenim sancı değil

Canım sancı gelecekse de bir anda gelsin İnan 2 gündür perişanım
Canım ya beni bugün 1 cm açıklık var diye yatırdılar ciğer geliştirici yapıldı 2 doz sabaha kadar açıklık ilerlemezse çıkarcam dedi. Ama 2 saat önce başlayan şiddetli sancılarım var belli bi düzeni de yok nolcak bilmiyorum senin şiddetli sancın olmuş muydu

Seninle aynı haftalarda 35+5 te bende hastaneye yatırıldım şiddetli sancım vardı nst de ama açılmam olmadı diye sancımı ilaçla serumla durdurup çıkardılar. Allah kolaylık versin inş zamanında doğar

Allah hepinizin yardımcısı olsun ne kadar zor ya ben son kontrolümde sezeryana karar verdim sizler kadar cesaretli değilim malesef ama zaten benim tek nedenim sancı değil
Bi sıkıntı Yok dimi bebişte yada Şen'de niye sezeryan dddi sana

Benim de sancımı ilaçla durdurdular şimdilik açılma 1 cm de kaldı bakalım bugün eve çıktım inşallah 2 hafta daha sabreder. Sen ne durumdasın olmadı sanırım doğumun daha

Benim de sancımı ilaçla durdurdular şimdilik açılma 1 cm de kaldı bakalım bugün eve çıktım inşallah 2 hafta daha sabreder. Sen ne durumdasın olmadı sanırım doğumun daha
İnş canım bak ben bu haftaya geldim bile Şen'de gelirsin. Ben hala aynıyım gece uykum sıfır bugün gitmeyi düşünüyorum artık dayanamıcAm vücudum çok yoruldu

İnş canım bak ben bu haftaya geldim bile Şen'de gelirsin. Ben hala aynıyım gece uykum sıfır bugün gitmeyi düşünüyorum artık dayanamıcAm vücudum çok yoruldu
İnşallah canım ya açılma olunca biraz gözüm korktu açıkçası. Senin 3.günün dimi bugün yorulmuşsundur tabi kuzum kolay mı

İnşallah canım ya açılma olunca biraz gözüm korktu açıkçası. Senin 3.günün dimi bugün yorulmuşsundur tabi kuzum kolay mı
1 cm açılma ile haftalarca dayananlar var zaten 37 hafta olsan yeter normal Doğum sayılıyor. Evet 3. Günüm artık ne yürüye biliyorum ne uyuyabiliyorum

1 cm açılma ile haftalarca dayananlar var zaten 37 hafta olsan yeter normal Doğum sayılıyor. Evet 3. Günüm artık ne yürüye biliyorum ne uyuyabiliyorum
Evet canım bir hafta kadar dursa iyi olur bakalım. Senin açılman ne durumda belki alırlar artık canım

Suni sancı vücutta sancıyı sağlayan oksitosin hormonu yani ekstra ağrı veren değil de annenin sürecini hızlandıran bişey diyor doktorlar. Zaten doğal olan bişeyi veriyorlarsa suniden neden herkes bu kadar korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…