Açılmam Yok :(

Ay hadi bak sancılar gelmeye başlamış açılma da başlamış az kaldı minnosa kavuşmaya. Allah yardımcın olsun tez zamanda bir avazda al kucağına inşallah

Çok sevindim canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin kızın güzel haberlerini bekliyorum

Yengemle haftalarımız günü gününe aynıydı. Dün gece Doğum yaptı. Benim pakolojim yine bozuldu sezeryan dı onun. Açılması olunca Doğuma almışlar diyorum o açılma bana Laz'ım banaaa
Bende ayni durumdayim senle canim gelmeyecek benim bu kiz diye hergun kafaya takiyorum yaa ilk gebeligim normal olsun istiyorum sezeryan korkutuyor beni ama gelmiyor sancim esimde geldi izne basladik nerdeyse izin bitecek kizin gelesi yok cok kafaya takiyorum yaa neler denedim sanci yok hicbirseyin faydasi yok bence yapinda yoksa sancida gelmiyor

Allah razı olsun kızlar hala sancılarım dün ki şiddetiyle devam ediyor 10 dk ya bir ama artışa geçmedi. Dr un dediğine göre göre böyle olması daha iyi. Yürüyorum duşa giriyorum açılmam artsın diye. Bolca akıntım var alt tarafta yanma hissi var. Daha önce normal Doğum yapanlar bilir dikiş acısı gibi acı var. Dr bir iki güne Doğum olur diyor. Doğum her şekilde doğal olsun diye bekliyorum dayanamayacak gibi olursam suni sancı desteği alıcam

Hayırlısıyla doğur rabbim yardımcın olsun canım

Dr dün suyun iyi durumda ona takılma dddi. Bu sabah nişanım eksi bi iki damla kan şeklinde . Şimdi yürüyüş yapıcam . Hala artan bi sancı Yok

Dr dün suyun iyi durumda ona takılma dddi. Bu sabah nişanım eksi bi iki damla kan şeklinde . Şimdi yürüyüş yapıcam . Hala artan bi sancı Yok

Bir avazda doğurursun inşallah kolaylıkla. :) ben de ayın 15inde 38+1ken doğum yaptım. Benim de sen gibi sadece 2 cm açılmam vardı ama suyum geldiği için hastaneye yatıp sabaha kadar sancı çektim.

Senin en azından suyun gelmemiş henüz (benimki gibi), evinde yürüyüş yapıp duş vs alabiliyorsun.

KIzlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu geceyide evde atlatmak istiyorum çünkü hala çok çok sancım Yok. Şöyle tarif edeyim. Adet sancısıyla ishal ağrısı tarzında arada bir şiddetlenen arada ama devamlı bi sancım var. Dün nst de bu şekilde gittiğimde 120 lerde vuruyordu sancım . Bel ağrım ve kasık ağrım buna eşlik ediyor. Alt tarafta çok baskı var acışma hissi var ve sürekli çişim geliyor 2 damla anca yapıyorum. Şeffaf sümüksü kokusuz akıntım oluyor sancılarım yoğunken. Çamaşırımı dolduruyor. Duşta biraz rahatlıyorum 30 dk sonra yine sancılarım aynı şeklini alıyor. Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın. Aşama aşama yazmaya çalışıyorum tecrübesizlet için

Benim bugun kahve rengi kan geldi
.Acilma hic yok agrida yok ama ilk defa alttan muane oldum Parmak sokulmasi cok kotuymus gercekteende.Korku da var tabi ,nasil dogurcam bilmiyorum bakan ebenin elini sikip itiyordum acidan.

Benim bugun kahve rengi kan geldi
.Acilma hic yok agrida yok ama ilk defa alttan muane oldum Parmak sokulmasi cok kotuymus gercekteende.Korku da var tabi ,nasil dogurcam bilmiyorum bakan ebenin elini sikip itiyordum acidan.
Kendini çok mu kastın acaba. Muanede sonra leke gelebilir doğal canım korkma. Bacaklarını iyice kendine çekip nefesini tut bidaha

Zor fakat bir o kadarda güzel bir duygu.
Belki saatler sonra bebeğiniz kucağınızda olacak, mis gibi cennet kokusu saracak etrafı.
Allah yardımcınız olsun.
Ben ilk doğumumda sıcak suya oturmuştum. Sancıyı azalttı ve açılma sağladı.
Suda doğum yapanlar o sebeple çok rahat yapıyor

Su doldurup içine mi oturmam Laz'ım? Sancım arttı biraz

Ben küvete dayanabileceğim kadar sıcak su doldurup oturmuştum. Çok rahatlattı ayrıca gittiğimde 4cm açılma olmuştu. Yalnız benim ilk doğumdu. sonraki doğumlarda açılma daha hızlı olur.
İnş şimdi doldurcam suyu yürümeye cesaretim Yok baya sancım var

Son durumun ne canım merak ettim inşallah açılman artmıştır
Sancılarım var canım hala artmıyor ama bu sancılarla açılman baya olur dddi Dr. İnş dediği gibi olur . Bidaha çatı muaneSi olmadım. Nst de aşırı sancım çıkıyor ama ben dayanılmayacak kadar hissetmiyorum. Biraz uyumak sorun sancı uyutmuyor. Dün nişanımda geldi bugün yoğun akıntı devam ediyor sancı girdikçe avuç avuç akıntı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…