Açılmam Yok :(

Bi işe yaramış olsa keşke aynen ben en iyisi susayım 40 haftalık doğuramayanlar varmış

Bi işe yaramış olsa keşke aynen ben en iyisi susayım 40 haftalık doğuramayanlar varmış

Evet var tabikii.. hertürlü var...
hayırlısı artık ,bekliycezz
Karnımın en alt kısmı agrıo tam ortası ve gafif kasıklara sancı batma oluyo bazen uf degişik agrı ilk defa oluyor
Acaba bebegimin harektlerinden dolayı mı ..anlmdm

Rizeli-53 Gidicem artık mecbue valla kafaya takmakla olmuyor relax olmaya çalışıyorum. Bu sefer çocukda etkileniyoe

Canım Doğum sancısı tam karnın alt tarafında şiddetleniyor kaşıklara yayılıyor. Seninde ön sancılardandır

Rizeli-53 Gidicem artık mecbue valla kafaya takmakla olmuyor relax olmaya çalışıyorum. Bu sefer çocukda etkileniyoe
Yediklerimiz mi içtiklerimiz mi anlamıyorum bu bebekler neden gelmiyor. O kadar çok kişi duydum ki 41 de doğuramayan. Korkum bundan zaten. Bide bıkkınlık geliyor insana artık kavuşmak istiyorsun yavruna seni anlıyorum

Canım Doğum sancısı tam karnın alt tarafında şiddetleniyor kaşıklara yayılıyor. Seninde ön sancılardandır

Aiiiii yapma kızz... hatta belime de gidio bazenn şimdi farkettim, hatta bacagıma vuruo hafiften
Ama yatarken agrıo, kalkınca sanki okdr olmuyo
Uffff.....

Hoşgördük bacım ay ben umutlanmayacağımmm amannnn :-D artık free takılıyorum. Keyfi bilir sıpamın

E yapıcak birşey yok ... elinden ne gelir ki, dua edelim saglıklı olsunlar ... hayırlı dogumlar olsn inş.hepimize
Bekliycez... az kaldı.
Of okdr baskı yapıo ki bebiş ,nerdeyse wc den cıkamıyorummmmmmm

Amin canım amin. Çokmu sıklaştı. Dikkat et aşırı sıklaşma doğum belirtisi diye biliyorum hazırda ol sen gene

Amin canım amin. Çokmu sıklaştı. Dikkat et aşırı sıklaşma doğum belirtisi diye biliyorum hazırda ol sen gene

Evet siklaştı ama ilk defa olmuyor boyle oyuzden şimdilik rahatım..
Dogum belirtisi olabilir ama diger belirtilerle beraberoyle biliyrm

Kizlar dogum belirtilerinin en barizi sancilarin belirli araliklarda gelmesi. Duzenli olmasi. Hafif baslayip siddetini artirmasi. Karin gerginligi falan yalanci dogum oluyor. Yine de agrili bir durum oldugunda ihmal etmeyin. Bebek hareketlerini de gozlemleyin

Tamam canım benim sırtım vurdu. Sanki sıcak hava üflüyorlar sırtımdan . Bide karnım taş gibi oldu çocuk aşağıya vuruyor. Nefesim kesildi..

Aiiiii yapma kızz... hatta belime de gidio bazenn şimdi farkettim, hatta bacagıma vuruo hafiften
Ama yatarken agrıo, kalkınca sanki okdr olmuyo
Uffff.....
Aynen benimde kaşık ve bacaklarıma vuruyordu ilk kızımda :) ama geçiyorsa korkma Doğum sancısı geçmiyor çünkü pozisyon değiştirine

Aynen benimde kaşık ve bacaklarıma vuruyordu ilk kızımda :) ama geçiyorsa korkma Doğum sancısı geçmiyor çünkü pozisyon değiştirine

Canııımmm , akşam bu kasılmalar ve agrılar uyutmadı ,sabaha kdr sürdü
Her akşam boyle olursa ...ohoooo hiç iyi olmaaz

ayy ne kadr heycanli konuyu takip ediyrm acemi oldugmdan bode korkudan yazamiyrm:))) cok heycanli yaa biriniz dogurun artik her gun kesin biri dogurdu diye bakiyrm :))) saglikla alin kicaginiza bi avazda insallahhh

ayy ne kadr heycanli konuyu takip ediyrm acemi oldugmdan bode korkudan yazamiyrm:))) cok heycanli yaa biriniz dogurun artik her gun kesin biri dogurdu diye bakiyrm :))) saglikla alin kicaginiza bi avazda insallahhh
Hahaha güldüm yav. Daha doğuramadım bakacağız bugün bizim bebiş gelecek mi

Hahaha güldüm yav. Daha doğuramadım bakacağız bugün bizim bebiş gelecek mi
saglikla gelsin vaktiyle gelsin saka bi yana hem heycanli hem korkutucu yani normal dogum fobisi var bende hic dogurmadgm halde.manyak gibi bekarken meraktan normal doğum nasil okur diye video izleyince bu hale geldim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…