Bi işe yaramış olsa keşkeTmm en azından agrın,k asılman var ya hiçbiri olmasaydı ozmn daha mı iyi olucaktı..?
İyi yönden bakmaya çalış , yürüyüş yap fln...
Acele etme ..acele edenleri sezeryana alıyorlar güzelim oyuzden kasılmalarına şükret..
Bi işe yaramış olsa keşkeaynen ben en iyisi susayım 40 haftalık doğuramayanlar varmış
Canım Doğum sancısı tam karnın alt tarafında şiddetleniyor kaşıklara yayılıyor. Seninde ön sancılardandırEvet var tabikii.. hertürlü var...
hayırlısı artık ,bekliycezz
Karnımın en alt kısmı agrıo tam ortası ve gafif kasıklara sancı batma oluyo bazen ufdegişik agrı ilk defa oluyor
Acaba bebegimin harektlerinden dolayı mı ..anlmdm
Yediklerimiz mi içtiklerimiz mi anlamıyorum bu bebekler neden gelmiyor. O kadar çok kişi duydum ki 41 de doğuramayan. Korkum bundan zaten. Bide bıkkınlık geliyor insana artık kavuşmak istiyorsun yavruna seni anlıyorumRizeli-53 Gidicem artık mecbue valla kafaya takmakla olmuyor relax olmaya çalışıyorum. Bu sefer çocukda etkileniyoe
Canım Doğum sancısı tam karnın alt tarafında şiddetleniyor kaşıklara yayılıyor. Seninde ön sancılardandır
Karnın altında mı başlıyor benimde karnımın altına hafiften giren bir sancı varRizeli-53
Hoşgördük bacımHaydaaaa cnm, hoşgeldin
Benim bu gece ilk defa oluyor öylee...
Hoşgördük bacımay ben umutlanmayacağımmm amannnn :-D artık free takılıyorum. Keyfi bilir sıpamın
Amin canım amin. Çokmu sıklaştı. Dikkat et aşırı sıklaşma doğum belirtisi diye biliyorum hazırda ol sen gene
İlk kızımda karnımın altından kasıklarıma ve bacaklarıma yatılıyordu ağrım gittikçe arttı :)Karnın altında mı başlıyor benimde karnımın altına hafiften giren bir sancı varRizeli-53
Aynen benimde kaşık ve bacaklarıma vuruyordu ilk kızımda :) ama geçiyorsa korkma Doğum sancısı geçmiyor çünkü pozisyon değiştirineAiiiiiyapma kızz... hatta belime de gidio bazenn şimdi farkettim, hatta bacagıma vuruo hafiften
Ama yatarken agrıo, kalkınca sanki okdr olmuyo
Uffff.....
Aynen benimde kaşık ve bacaklarıma vuruyordu ilk kızımda :) ama geçiyorsa korkma Doğum sancısı geçmiyor çünkü pozisyon değiştirine
Hahahaayy ne kadr heycanli konuyu takip ediyrm acemi oldugmdan bode korkudan yazamiyrm:))) cok heycanli yaa biriniz dogurun artik her gun kesin biri dogurdu diye bakiyrm :))) saglikla alin kicaginiza bi avazda insallahhh
saglikla gelsin vaktiyle gelsin saka bi yana hem heycanli hem korkutucu yani normal dogum fobisi var bende hic dogurmadgm halde.manyak gibi bekarken meraktan normal doğum nasil okur diye video izleyince bu hale geldim :)))Hahahagüldüm yav. Daha doğuramadım bakacağız bugün bizim bebiş gelecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?