Bende bi haftadır aynı durumdayım nefes alamıyorum ağrıdan kasılmadanCanııımmm, akşam bu kasılmalar ve agrılar uyutmadı ,sabaha kdr sürdü
Her akşam boyle olursa ...ohoooohiç iyi olmaaz
Bende bi haftadır aynı durumdayım nefes alamıyorum ağrıdan kasılmadan
Yok kuzum lağman ilacı makattan veriyor sadece. 10-15 dk dayan öyle git tuvalete diyor hemşire. O beklemek zor. İlacı yapınca hemen tuvalete gitmek istiyorsun. Beklemen lazım ki temizlensin bağırsaklarınSeni şimdi daha iyi anlıyorm cnm
Ama yapıck birşey yook,malesef.. dogurana kdr böyle olcak heralde
Cnm lavmanı yaparken acımio dimi?
Şimdiden böyle 38-39. Haftaları düşünemiyorumBende sendenim :)
Yok kuzum lağman ilacı makattan veriyor sadece. 10-15 dk dayan öyle git tuvalete diyor hemşire. O beklemek zor. İlacı yapınca hemen tuvalete gitmek istiyorsun. Beklemen lazım ki temizlensin bağırsakların
Şimdiden böyle 38-39. Haftaları düşünemiyorum
Yerinde olsam içmem ama senin açılmanda var ilerliyor olabilir. Doğsa artık sıkıntı olmaz zaten. Benimde var kasılmam yaHmm..tmm cnm , tavsiyene uyumaya çalışırım ...
başka önerilerin varsa - söyle , zaman daralıyooorr kuzucuguma sayılı gunler var
Kasılmalar yine başladı bende off.. bugun magnesyum içmesem mi artık..??
Yerinde olsam içmem ama senin açılmanda var ilerliyor olabilir. Doğsa artık sıkıntı olmaz zaten. Benimde var kasılmam yaben bundefa sancım evde gelirse kendim lağman yapcam evde. Yapabilirsem. İyice boşalsın içim diye. Bide ayağına mutlaka çorap giy çıkartma . Doğum sırasında üşüten çok oluyormuş Doğumdan sonra adet sancısı gibi ağrın oluyor ayakların sıcak olsun[/QUOT
Yapabilirsen yap cnm evde..
Evet bol bol çorap koydum çantama hazırlıklıyım o konuda tatlım..
Bende bolca çorap koydum . İlk doğumumda çok üşümüştüm . Hastanede titredim resmen. Çantama yün yelek koydum bunda :)
Havalar ısınmadı ki bi türlü . Gerçi ben Mayıs'ta doğurmuştum onda bile nasıl üşümüştüm . Doğum yapınca kanama oluyor ya bi anda çok üşüyor insanYün yelek mi koydun canıııııımmmm
Temmuz ayındaokdr çok mu kotu üşünüyor dogum sonrasıı.
Hırka gibi birşey koyiim ozmn , ne olur ne olmazz
Havalar ısınmadı ki bi türlü . Gerçi ben Mayıs'ta doğurmuştum onda bile nasıl üşümüştüm . Doğum yapınca kanama oluyor ya bi anda çok üşüyor insan
Aynen üşümeyeceğin bişey koy. Benim adet zamanlarımda hep ağrışı ve üşümeli oluyor maalesefZaten normldede adet olurken ben herzmn olmasada üşüdügüm zamanlar oluyor ...hatta dedigin gibi titreme geliyor
Hatta bi sıcaklık bi üşüme oluyor..
Neyse ben hırkamı koyiiim
Canım benimde ilk gebeliğimde hemoroid vardı malesef. Hiç acımadı. Hemşire geliyor yan yatırıp açıyor yapıyor olup bitiyor zaten hemencecik korkmaLavman dediginiz sey bu ince uzun uclu merhem gibi bisey dimi ? 1kere tuvalete cikamaynca eczaneden almistim ama yapamadim irkiliyorum. Hastanede calisanlar mi bizi soyup yapiyo onu? Ay bide hemoroid var acir kesin
Ne kotu yaa heryerimizi gorucekler :) acisindan cok utancagm icin cekiniyorm ben :) olsada bitseCanım benimde ilk gebeliğimde hemoroid vardı malesef. Hiç acımadı. Hemşire geliyor yan yatırıp açıyor yapıyor olup bitiyor zaten hemencecik korkma
O an İnan onlar umrunda olmuyor. Bana kaç çamaşırını çıkar bu elbiseyi giy diye hastane elbisesi verdiklerinde şok olmuştum nasıl yani falan diye kıp kırmızı oldum . Ama Doğum zamanı gelince sancılar falan aklıma bile gelmediNe kotu yaa heryerimizi gorucekler :) acisindan cok utancagm icin cekiniyorm ben :) olsada bitse
Ay bide herkesn icindemi soyunp giyiniyoruzO an İnan onlar umrunda olmuyor. Bana kaç çamaşırını çıkar bu elbiseyi giy diye hastane elbisesi verdiklerinde şok olmuştum nasıl yani falan diye kıp kırmızı oldum . Ama Doğum zamanı gelince sancılar falan aklıma bile gelmedi
Yok CANım saçmalama :) soyunma odaları var hemşire sana ameliyat elbisesi gibi bişey veriyor onu giyiniyorsun heryeri kapalı bi elbiseAy bide herkesn icindemi soyunp giyiniyoruz
Canım doğumdan çok korkuyorum hem normal hem sezeryan ikiside korkunç geliyor şu olsa daha iyi diyemiyorum inşallah ilerleyen haftalarda bu paniğim azalırNeyiniz var ki , daha 28. Haftanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?