Açılmam Yok :(

Seni şimdi daha iyi anlıyorm cnm
Ama yapıck birşey yook,malesef.. dogurana kdr böyle olcak heralde
Cnm lavmanı yaparken acımio dimi?
Yok kuzum lağman ilacı makattan veriyor sadece. 10-15 dk dayan öyle git tuvalete diyor hemşire. O beklemek zor. İlacı yapınca hemen tuvalete gitmek istiyorsun. Beklemen lazım ki temizlensin bağırsakların

Yok kuzum lağman ilacı makattan veriyor sadece. 10-15 dk dayan öyle git tuvalete diyor hemşire. O beklemek zor. İlacı yapınca hemen tuvalete gitmek istiyorsun. Beklemen lazım ki temizlensin bağırsakların

Hmm..tmm cnm , tavsiyene uyumaya çalışırım ...
başka önerilerin varsa - söyle , zaman daralıyooorr kuzucuguma sayılı gunler var
Kasılmalar yine başladı bende off.. bugun magnesyum içmesem mi artık..??

Hmm..tmm cnm , tavsiyene uyumaya çalışırım ...
başka önerilerin varsa - söyle , zaman daralıyooorr kuzucuguma sayılı gunler var
Kasılmalar yine başladı bende off.. bugun magnesyum içmesem mi artık..??
Yerinde olsam içmem ama senin açılmanda var ilerliyor olabilir. Doğsa artık sıkıntı olmaz zaten. Benimde var kasılmam ya ben bundefa sancım evde gelirse kendim lağman yapcam evde. Yapabilirsem. İyice boşalsın içim diye. Bide ayağına mutlaka çorap giy çıkartma . Doğum sırasında üşüten çok oluyormuş Doğumdan sonra adet sancısı gibi ağrın oluyor ayakların sıcak olsun

Bende bolca çorap koydum . İlk doğumumda çok üşümüştüm . Hastanede titredim resmen. Çantama yün yelek koydum bunda :)

Bende bolca çorap koydum . İlk doğumumda çok üşümüştüm . Hastanede titredim resmen. Çantama yün yelek koydum bunda :)

Yün yelek mi koydun canıııııımmmm
Temmuz ayında okdr çok mu kotu üşünüyor dogum sonrasıı.
Hırka gibi birşey koyiim ozmn , ne olur ne olmazz

Yün yelek mi koydun canıııııımmmm
Temmuz ayında okdr çok mu kotu üşünüyor dogum sonrasıı.
Hırka gibi birşey koyiim ozmn , ne olur ne olmazz
Havalar ısınmadı ki bi türlü . Gerçi ben Mayıs'ta doğurmuştum onda bile nasıl üşümüştüm . Doğum yapınca kanama oluyor ya bi anda çok üşüyor insan

Havalar ısınmadı ki bi türlü . Gerçi ben Mayıs'ta doğurmuştum onda bile nasıl üşümüştüm . Doğum yapınca kanama oluyor ya bi anda çok üşüyor insan

Zaten normldede adet olurken ben herzmn olmasada üşüdügüm zamanlar oluyor ...hatta dedigin gibi titreme geliyor
Hatta bi sıcaklık bi üşüme oluyor..
Neyse ben hırkamı koyiiim

Zaten normldede adet olurken ben herzmn olmasada üşüdügüm zamanlar oluyor ...hatta dedigin gibi titreme geliyor
Hatta bi sıcaklık bi üşüme oluyor..
Neyse ben hırkamı koyiiim
Aynen üşümeyeceğin bişey koy. Benim adet zamanlarımda hep ağrışı ve üşümeli oluyor maalesef

Lavman dediginiz sey bu ince uzun uclu merhem gibi bisey dimi ? 1kere tuvalete cikamaynca eczaneden almistim ama yapamadim irkiliyorum. Hastanede calisanlar mi bizi soyup yapiyo onu? Ay bide hemoroid var acir kesin

Lavman dediginiz sey bu ince uzun uclu merhem gibi bisey dimi ? 1kere tuvalete cikamaynca eczaneden almistim ama yapamadim irkiliyorum. Hastanede calisanlar mi bizi soyup yapiyo onu? Ay bide hemoroid var acir kesin
Canım benimde ilk gebeliğimde hemoroid vardı malesef. Hiç acımadı. Hemşire geliyor yan yatırıp açıyor yapıyor olup bitiyor zaten hemencecik korkma

Ne kotu yaa heryerimizi gorucekler :) acisindan cok utancagm icin cekiniyorm ben :) olsada bitse
O an İnan onlar umrunda olmuyor. Bana kaç çamaşırını çıkar bu elbiseyi giy diye hastane elbisesi verdiklerinde şok olmuştum nasıl yani falan diye kıp kırmızı oldum . Ama Doğum zamanı gelince sancılar falan aklıma bile gelmedi

Ay bide herkesn icindemi soyunp giyiniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…