Açılmayı istemek

Mutlulukk66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
91
44
3
27
Merhaba arkadaslar belki konum kapancak bilmiyorum ama sizinle paylasmak istedim.
Yaklasik 5 yildir kapaliyim ama son 1 yildir acilmak istiyorum ama hep kendimi tutuyorum kapali olunca sanki kendimi yasli gibi oz guveni eksik biri gibi hissetmeye basladim biliyorum gunah ama boyle istemsizce devam etmekte sanki cok da sevap degilmis gibi acilmak istiyorum orasi net ama cesaretim yok onca yil kapali kaldim napcam bilemiyorum

Ne istiyorsan yap. Millet hep bıt bıt konuşur. Konuşan olursa ben böyle mutluyum de sustur. Özgüven için de saçlarını değiştirebilirsin.
Suan kapaliyim saclarim yine boyali bakimli ama disariya ciktigimizda da esimin yaninda yine istedigim gibi rahat olmak istiyorum herkes suanda bile esimden beni ustun goruyo bunu esim bile soyluyo kendisi bile rahatsiz bu durumdan ama ben oyle gormuyorum kendimi kotu hissediyorum

buyuk degisiklik,

boyle buyuk degisiklikleri yapmanin iki yolu var;
ya yavas yavas alistira alistira yapacaksiniz. Ornegin esarptan sala gececeksiniz once, bir kac ay sonra, sali hafiften bol baglayacaksiniz, bir kac ay sonra onden saclari cikaracaksiniz, bir kac ay sonra da sali omuzlara indireceksiniz... falan filan,

ya da ikinci secenek, onemli bir gun belirleyeceksiniz, dugun olur bayram olur, tatil donusu olur, hop yeni stilinizle cikacaksiniz ortaya, tek seferde insanlar once yadirgayacaklar sonra alisacaklar.

bana ilk secenek her zaman daha mantikli gelmistir, bence insanin kendisinin de duruma alismasi icin zamana ihtiyaci olabilir.

Senın tercıhın ..
Kimse karışamaz ..
İstediğin gibi nasıl mutluysan öyle yaşa ..

Kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yapmalısın. İnsanları düşünme milletin ağzı çuval değil ki dikesin.

Bende ya hep ya hic ortasi yok ya birden acilcam yada tamamen duzgun bi sekilde kapali olcam ikisini de yapamiyorum bide evliyim kendi ailem bisey demez de diger aile ne der diyorum valla bunaldim esimde aslinda istemiyo oyle mutsuz oluruz diyo ama saygi duyuyo illa alisacak

Neden kendinizi yaşlı hissediyorsunuz ?
Türban dolayı mı ?
Yapmayın Allah aşkına böyle bir sebep gerekçe olamaz.
Çok iyi düşünün bu belki de geçici bir süre geçici bir his, sonradan pişman olmayın

yakin zamanda bir yakinim acildi,
bayram gunu acilmayi tercih etti,
tek seferde herkes ogrendi,
baya cekiniyoru o da gelecek tepkilerden,
ama simdi sanirim halinden memnun.

kimse size sunu yap diyemez ama,
siz kendinizi iyi tanimalisiniz.

bu ya hep ya hic mantigi bana hic uygun degil mesela, her konuda insan bu kadar kesin net olamaz.

Bu surekli oluyo bende hep kapatmaya bastirmaya calisiyorum olayi sonra tekrardan istiyorum bi turlu tamamen kapatamiyorum konuyu bi dakika acik istiyosam sonra ya olmaz ki diyorum

Dogru soyluyorsunuz
Boyle isteksizce devam etmek bana sevap kazandirmiyo biliyorum da istiyorum ama yapamiyorum dediginiz gibi bi kere bi ciksam tum is bitecek de

Dogru soyluyorsunuz
Boyle isteksizce devam etmek bana sevap kazandirmiyo biliyorum da istiyorum ama yapamiyorum dediginiz gibi bi kere bi ciksam tum is bitecek de

bence kardes konunuzu da takip edin,
bana cok emin degilsiniz gibi geliyor,
sanki acilsaniz ondan da pisman olacak gibisiniz.

İçinden gelerek yapmiyorsan bi anlami yok.kapalı,açık herkese saygım var fakat içinden gelmiyorsa açıl sırf millet ne diyecek diye kendini zorlama.etrafindaki insanlarla paylaş bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…