- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi Mutlulukk66
-
Yazıp yazıp anlatamadigim şekilde cümleye dökmüşsunuz yureginize sağlık..Tam aksi. Nefsinize agir geldigi halde kendinizi yasli yada cirkin vs gordugunuz halde Allah icin acmazsaniz daha cok sevaptir. Zaten yapilan dini vecibeler hep nefse agir gelir ki sadece sizin icin gecerli degil.
Nereye göz atacağım anlamadım?
Yok ben millet ne der diye hiç umursamıyorum. Ben kendimi kapalıyken mutlu özgüvenli hissetmiyorum sadece.Sizin için manevi bir değeri zaten yoksa, millet ne der diye yaşamak kadar saçma bişey yok zaten. Millet en fazla 2 gün konuşur, 3. ye hiç akıllarına bile gelmezsiniz.
Herkesin gerçekten dert edindiği kendi sorunları var.
Komik diye dalga gecmedim ben surda 5 yil olmus cesaret edemiyorum demek 10 yil iyi cesaret diyeAslinda komik bi durum degil bu.. ister 5 sene ister 10 sene icinde kaldiysa bi ukte insanin er yada gec bigun aciliyor onu anlatmak istedim..
Hadi diyelim pişman oldu geri kapanmasinda ne gibi bir sakınca var anlayamadimNeden kendinizi yaşlı hissediyorsunuz ?
Türban dolayı mı ?
Yapmayın Allah aşkına böyle bir sebep gerekçe olamaz.
Çok iyi düşünün bu belki de geçici bir süre geçici bir his, sonradan pişman olmayın
İş yerinde kapalı arkadaşlar çoğu kez nereden alışveriş yapıyorsun çok yakıştırıyorsun dediler. Bu halimi açık olan arkadaşlarım da beğeniyor hatta. Güzel görünmüyorum diyemem ama ben kendimi iyi hissetmiyorum sorun burada başlıyor. Bu his hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorumKapaliyken de güzel gozukebilirsiniz saç rengi değiştirmekten daha kolay eşarp sal değiştirmek.. kapaliyken de sana yakisacak tarzı oturtan zaman alabilir sizin yaşadığınız ikilemi çok yaşayıp hala kalpali ve giyimi ucuz şeylerle bile beğenilen biri olarak yazıyorum
Buraya canımNereye göz atacağım anlamadım?
Kendimi yaşlı hissediyorum demedim ki... Böyle de güzel bulunuyorum, giyim tarzım gayet güzel herkes soruyor nereden alışveriş yaptığımı. Sorun şu ki ben böyle mutlu hissetmiyorum. Sanki açık halimle daha kendim gibiyim..Kapalı olduğunuz için kendinizi yaşlı hissetmeniz çok acayip.Ben kapalı değilim ama cevremde bir sürü kapalı kadin var giyinmeyi bildikten sonra çok ta şık ve genç görünüyorlar.Acaba sizin seçimlerinizde bir yanlış var?
Herneyse isterseniz açılın tabiki bu Allah ile sizin aranızda
Hıımmm tamam :)Buraya canımMutluluk66nın konusuna gelen yorumlar senin konunla uyumlu olabilir demek istedim
Çoğu kapalı bayan çok yakıştırıyor aksine. Ama benim de böyle çok arkadaşım oldu. Yıllarca ailesini karşısına alarak kapalı olup, evlendikten sonra eşinin istememesine rağmen açılanlar var. Hep de aynı sebep, açık daha güzelim, toplum bu güzelliğimi görsün düşüncesi.Yok ben millet ne der diye hiç umursamıyorum. Ben kendimi kapalıyken mutlu özgüvenli hissetmiyorum sadece.
Bence sizé imkansız gözükmesi sizi kararsız yapan içinizde kalmış bir kere diye sartlamissiniz kendinizi bende boyle ikilemlerde olduğum bi dönem bir olayı bahane ettim mesela kpss sınavı vardı kaydı açık almışlardı açık giyinmek zorundayım deyip gitmiştim ama daha kişiliğimin geliştiği donemdeydim ve o sınava açık gittim o kadar alismisim ki kapalı olmaya utanarak sıkıla ve dönene kadar kendimi lanetli gibi hissetmiştim yanimda babamdan başka tanıdık olmadığı halde.. sizde belki bir gün deneseniz tamamen açılmaktan daha az günah olur belki.İş yerinde kapalı arkadaşlar çoğu kez nereden alışveriş yapıyorsun çok yakıştırıyorsun dediler. Bu halimi açık olan arkadaşlarım da beğeniyor hatta. Güzel görünmüyorum diyemem ama ben kendimi iyi hissetmiyorum sorun burada başlıyor. Bu his hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum
Konuyu sahiplenenler karışmış.Kendimi yaşlı hissediyorum demedim ki... Böyle de güzel bulunuyorum, giyim tarzım gayet güzel herkes soruyor nereden alışveriş yaptığımı. Sorun şu ki ben böyle mutlu hissetmiyorum. Sanki açık halimle daha kendim gibiyim..
Evet sanırım hatlar karıştı :))
Hadi diyelim pişman oldu geri kapanmasinda ne gibi bir sakınca var anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?