Acım çok büyük kızlar ne olur yardım edin yine ben :(

canim tek formul ugrasacak birseyler bulacaksin ve dusunmeyeceksin dusunursen kendini doldurur ona patlarsin kendini de uzersin..5-10 seneni yememis dua et..karsina cok iyi biri mutlaka cikacaktir..her aci unutuluyor bunu da unutursun..sabret..

Bak canım, sana geçen gün de yazdım yine yazıyorum.
Adam lütfedip sana açıklama bile yapmıyor, yetmiyor başkasıyla fingirdeşiyor hiçbir şeyi önemsemeden.
Sen de halen böyle biri için göz yaşı döküyorsun.

O döktüğü yaşlara yazık, daha o kadar gençsin ki ah değmeyeceğini bi anlayabilsen.
Bırak ya.. gelen ağan olsun giden paşan.
Ağlayacağına otur şükür et böyle bi dengesizden tez vakit uzaklaşmışım diye.

Çocukluktan beri tanışıyoruz diyosun.
Ee işte kişiliği oturdukça ortaya çıkmış ki adam gibi bi adam değilmiş... sil gözünün yaşını allasen, değer mi 3 kuruşluk insanlar için.

bence de ağlama değmez farkında değilmisin eğer seni kıskandırmak için yapmıyorsa 6 günlük bişey değildir diğer şahısla...sen kendini üzmekle kalırsın onun umrundamı sanki........hayatını yaşa derim ...

canım seniçok iyi anlıyorum..
şuan yaşadıkların kolay şeyler değil ama atlatılmayacak birdurumda değil..
10 sene çıkıpta ayrılanları tanıyorum..
maille msjla olucak iş değil bunlar..
hiç biri karşılıklı konuşmaya benzemez..
en azından 2 senenin ve yaşananların hatrına sana gelip biaçıklama yapmalıydı..
ayrılmak istiyoırsa da bunu imalı yollarla değil insan gibi söylemeliydi..
sebebini anlatmalıydı..
çık karşısına ve derdi neymiş öğren..
ama güçlü dur karşısında ve sakın ağlama sakın!!!
gerçekten ayrılmak ise niyeti keşke bunu cesur olup erkekçe yüzüme söyleseydin,kene gibi yapışcak halim yoktu filan gibilerinden laflar edersin =)=)
kaçan kovalanır be güzelim..
o senin umursamaz halini gördüğünde zaten kıymete binersin..
baktın geridönmüyor ozaman sal gitsin..
üç beş gün ağlarsın ama sonra inan bana unutursun..
hatta ben bunun için mi ağlamışım dersin..
şimdi unutulmayacak gibi gelir ama hiç bir acı unutulmaz değil inan bana..
Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş merak etme tatlık atlatıcaksın..
ama lütfen onun karşısında ezik ve çaresiz yaşlı gözlerle durma ona belli etme..

Nickini silmi askı gelmedi herhalde :) ay allahım ya sinirden gülüyorum

cnm seni anlıyorum cunku kız kardesımınde kısa sure once basına aynı olay geldı hemde ayrıldıktan ıkı gun sonra oda cok uzulde suan yenı atıyo uzerınden erkek mılletıne deymez senı uzgun gormesıne ızın verme hele bırde boyle bır konu yuzunden guclu ol boyle bı ınsaanı zaten sevmeye devam edemezsın suslen puslen cık dısarı senı unutanı unut beyınde hersey sen oraya komut gonderırsen kendını daha guclu hıssedıp bıran once atarsın ustundenÇok üzgünüm çoook

yüregim yanıyor kavruluyor hatırlarsanız anlatmıştım geçen gün sevgilim benden habersizce ayrıldı nickler yazıyor ama demiştim gerçekten var birisi dün nickine film izliyorum ama bekledigim kişi gelirse tele çagrı atsın gelirim o kendini biliyor yazmış baktım ama ben degilim hala silinmiş durumdayım ona bi ileti attım bittigini yaptııklarını bildigimi anlattım ne yapmam lazım nasıl unutucam daha 6 gün oldu ayrılalı nasıl sevdi başkasını ya biz 2 sene çıktık benim için ölüyordu yardım edin allah aşkına ne olur yardım edin

Senden habersizce ayrılan bir adam için yazık değilmi tatlım gözyaşlarına.
İnsanlar kucaklarında bebekleriyle kaç yıllık evliliklerini bititiryorlarda yinede dönüp bakmıyorlar.
Sonuçta seninki bir flört
Sevmiş olabilirsin ama tek taraflı hiç bişey yürümez hayatta
Bence erken farkedip kurtulduğun için sevinmelisin böyle sorumsuz bir adamdan.

tatlım bu belliki senden önce o kızı tavlamaya başlamışş
yani senle beraberken aynı zamanda onuda idare ediyormuşşş :kızgın:
sana bunu yapan bi adam için
tek damla göz yaşına değermii :delphin:
bi düşün bakalımm
gerçekten o arkasından ağlamaya layık bi adammı
bence kendini topla çık dışarı gez toz eğlen ama bu adam için göz yaşı dökmeyi bırakk :enbuyukkk:

Kıskandırmak için öyle bir ileti yazmış olabilir.
Ben birini msnde bekliyorsam direk ona hitap ederim başkalarına açıklama yapar gibi yazmam;)
Gerçi kendisi ayrılmış çözemedim erkek milleti işte bitaneside benim başımda atsan atılmıyor satsan satılmıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacağın şey çok basit alsında sen şimdi o arıldı diye bu kadar kıvranıyorsun sen ayrılsan umrumda olmazdı.
ılk olarak ona bir daha ileti yazma ve birdaha msn inede bakma onun sadece kendine işkence edersin.Farklı ortamlara takıl arkadaşlarınla çık dolaş saçlarını kestir kıyafetler al kendine zaman ver biraz bu arada da onu düşündüğün anlarda sana yaptığı kötü huylarını düşün ve kurtulduğun için dua et bir süre sonra zaten zaman en güzel devayı çıkartacak karşına sen burada kıvranırken o belki başkası ile eğlencede evli erkekler bile eşlerne birşey olduğunda çok beklemiyorlar babam annem öldükten 30 gün sonra evlendi yani büyük aşklar falan erkekler için çokta önemli değil.
Hayat senin hayatın ve zamanımız kıymetli değmeyen biri için günlerini feda ettiğinin farkındamısın?

Bak sana bişi diiim mi senin bu adam cok fena tilki heee.

hazır gitmişken bence sende kapılarını kapatı ver. su anda yanar için ama acın hafifleyince oghhh dicen

bak chakala bak hele.yazmıs iletiye gelsin biri vsss cagrsın gelirim.o kendini biliyo.
chakalll.bence varya bunun 3- 5 kızı var. erkek olup yazsa yaa aysecim bekliom seni fatmacım bekliom seni. delikanlılık bölemi yahuu. o kendini biliormusss.
mahalle karıları yapar bunu. kusurabakma ama.
sorasıda vaaaaaaarr. camda ne bakıo keko. madem çekip gittii. bitii bu işş bak işine gücüne. zarf atıor cakal.
kız dikkat et olduda barıssanız bile . bu yine yapar aynısını. evlensende aldatır he .
oku forumları bak hep bu tip chakallar yiyo böle naneleri
aklını basına al.

Asi buz sende tipik hatunsun he :roflol:

ne hemen saca saldıttırıon kızı. kesmesin yahuuuuu

gezsin dolaşsın. öle bişi olmamıs gibi takılsın.

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende
4 yıl çıktım.ayrıldığımızın ilk ayında
hemen birinin buldu ben hergün internetten kontorlerine
bakıyorudum günde 75 kontorunun gittiğni biliyorum
öncedende kimseyle konuşmazdı sonrada günde 75 kontor
miğdemi bulandırmıştı.ve haksızda çıkmamıştım..öyle onu her gördükçe içim
parçalanırdı mahvolurdum.ama değmez bunu söylim sana tek bir göz yaşına
bile değmez bu erkekler.sen burda ağlarken kendini paralarken
o gününü gün ediyor.üzme kendini .uykusuz geceler geçirme
hep hayırlısını dile oda layığını bulur sende .allah yardımcın olsun canım..:teselli:

ben sana şunuda söylim eğer geri dönerse duygularına yenilip
evet diyebilirsin.çünkü bu erkekler öyle bir şeylerki
kitliyorlar resmen.allah onada senin yaşadığın acıyı yaşatsın öyle de daha iyi olmazmı.

Back
X