• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım ne zaman geçecek ??

Hakkını aramak çirkinleşmek değildir elbet. İnsanlar farklı düşüncelere sahiptir, arkadaşımız böyle düşünüyor, ben de olsam aynısını yapardım. Karşımdaki insan beni hiç düşünmeden bu kadar kırabiliyor, yıkabiliyorsa sadece bir an önce yakamı kurtarmak, soyadından kurtulmak isterdim. Lanet olsun derdim. Hakkını ararsa karşısındaki insanın çirkinleşeceğini biliyor çünkü. İhanet çok ağır bir olay, buna karşı tavrını koymuş arkadaşımız, kararını vermiş boşanıyor, hakkımı istiyorum derse karşısındaki kişinin istemediği yüzünü görecek ve bu da onu ihanet kadar üzecek, üstelik duruşmalar nedeni ile karşılaşmak zorunda kalacak.

Çirkinleşmek istemek değil.. sonradan yaşanacak olanlar.. Dünya malına bukadar önem verilmesinin bi manası yok adam olan adam yarısını değil senin olsun deyip verir zaten.. ben kalkıpta asla bunu ver yarısını istiyorum ödeyeceksin demem diyemem.. Başkalarıyla yiyormuş geziyormuş umrumda değil yesin gezsin.. diyorum ya bugüne kadar verdiklerim benim başımın gözümün sadakası olsun benim hayatıma girmesin bundan sonra yoluma çıkmasın mutlu olursam mutluluğuma engel olmasın yeter... Allahım kimsenin ahını kimsede bırakmaz.. Ben para pul peşinde değilim.. Aldatılmak koyuyor bana.. Alınca içim serinliycekmi onu hatırlatmıcak mı bana aldıklarım lanet olsun demiycekmiyim ? ona ait hiç birşey bırakmadımki hayatımda parasını ne yapayım

Hakkını aramak çirkinleşmek değildir elbet. İnsanlar farklı düşüncelere sahiptir, arkadaşımız böyle düşünüyor, ben de olsam aynısını yapardım. Karşımdaki insan beni hiç düşünmeden bu kadar kırabiliyor, yıkabiliyorsa sadece bir an önce yakamı kurtarmak, soyadından kurtulmak isterdim. Lanet olsun derdim. Hakkını ararsa karşısındaki insanın çirkinleşeceğini biliyor çünkü. İhanet çok ağır bir olay, buna karşı tavrını koymuş arkadaşımız, kararını vermiş boşanıyor, hakkımı istiyorum derse karşısındaki kişinin istemediği yüzünü görecek ve bu da onu ihanet kadar üzecek, üstelik duruşmalar nedeni ile karşılaşmak zorunda kalacak.

evet arkadaşım aynen öyle... allaha şükür sağlığım yerinde ve çalışıyorum ailem benim arkamda 23 yaşındayım ve herşeyi elde edebilirim

Senin kocan inşallah olmaz ama öyle birşey yaparsa sen ceketini alıp çıkarsın o zaman canım. Hiçbirşey istemiyorum dersin ok?

Ben de aldatıldım,eski konularımdan takip edebilirsin...

Ikı çocuğum var,16 seneden sonra boşandım ve bu yaşımda anladım ki hayatta mal,mülkden,hırsdan çok öte şeyler var,umarım sen de anlarsın arkadaşım...

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de mal mülkle uğraşmayı sevmem özellikle bu kadar kırgınken insan maldan da mükten de geçiyor. Yine de sakin kafayla konuşup mal paylaşımı yapsanız iyi olurdu. Bunlar ayrı şeyler çünkü. Baktınız adam çirkefleşmeye çalışıyor bırakırsınız tek celsede bitsin diye.

Ama beraber kazanarak elde ettiğiniz şeylere ona bırakınca kimse "vay be ne gururlu ne kanaatkar ne asil kadın" demez. Kadir kıymet de bilmez.

Dilekçemizi verirken sordum sadece arabayı vericekmisin yarısını diye hayır dedi biliyorsun kredi var daha onu ödüyorum dedi peki dedim nafaka dedim hayır veremem dedi peki dedim ev zaten annenlerin senin üzerine ama istemiyorum korkma dedim bileziklerim vardı 4 tane o da bilezikler dedi bende hayır veremem dedim tamam dedik ve gittik verdik dilekçemizi..yani demek istediğim söke söke alırım ver demem ben bu saatten sonra o demesede elbet birileri görüyor benim ne yapmak istediğimi anlayanlar var..

Aynen öyle... İnsan gibi sormuşsun o da sana hayır demiş ve senin bileziklerini sormuş. Israr edersen para pul için seni çok incitecek, iftiralar atacak. Verecek olan adam zaten sana sordurmazdı, verirdi, seninki vermediği gibi senin 4 bileziğinin peşine düşmeye kalkmış. Sen bana souyorsun ama senin de bileziklerin var der gibi. Değmez arkadaşım, başının gözünün sadakası olsu, senin canından, sinirlerinden önemli değil, daha yaşın çok küçük, o malın paranın kat kat fazlasına sahip olabilirsin ama içindeki kırgınlık gitmez, seni daha fazla kırmasına izin verme. Sen ona lanet olsun demişsin, bunu anlaması için açıkça söylemen gerekmiyor, onun kıymet bilmesi de gerekmiyor, şu anda belki de o mutlu arabayı kurtardım, para vermeden kurtuldum diyor belki ama inan zamanla anlayacak senin lanet olsun dediğini .... Şu anda boşanmış değilsiniz, boşanma aşamasındasınız evrak üstünde de olsa hala eşin olduğu için bazen eşin diye bahsediyorum kusura bakma lütfen. 5 yıllık bir evlilik, eşini sen bizden daha iyi tanırsın, huyunu suyunu bilirsin ve insanlar boşanma, ayrılık zamanlarında gerçek yüzlerini gösterirler, sen de eşini tanıdığın için az çok bilirsin göstereceği yüzün ne olduğunu...

evet evet çok doğru söylüyorsunuz, onunla o seviyelere inipte vermelisin bu böyle olacak demek istemiyorum çünkü kötüyle gerçekten kötü olur o adam biliyorum uğraşıpta ailemi ve kendimi yıpratmak istemiyorum.1 bileziğimi araba yaptırmak için bozdurmuştuk kredi kartı bendeydi gidip laptop aldım evet limiti çok yüksek değildi ama olsun.. ona da söyledim dedim ben bilgisayar aldım senin kartınla ödersin.. birşey demedi ve benim içinde bitmiş bir adam bitmiştir. silkip atayımda başka ellerde mutlu mu oluyor ne yaparsa yapsın.. öyle şimdi sürsün sefasını elbet gün gelecek beni kaybetmenin acısını yaşayacak..

Böyle bir kişi olduğu için o allah onun yolunu açık etsin diyelim ki kendi yoluna gitsin, bir daha senin karşına çıkmasın....

Allahım sabır versin,güç,kuvvet versin arkadaşım inşallah!
Sadece dua etmek istedim..
:ssz:

cok üzüldüm Allah yardimcin olsun ama ben olsaydim ben de aynisini yapardim..ben evliyim daha bosanma durumu olmadan bile mal konusunda ortak aldigimiz ev hakkinda sen neci oluyorsun diye konusuyorlar..birak allahaskina alsinlar evlerini gözlerini toprak doyursun...evi de götürecek mi öür dünyaya bilmem..allah sana daha hayirlisini versin insallah..kocaninda malinda canim..

hakkında hayırlısı olsun.malı mülkü gözünde görmemeni anlıyorum.aileni ve seni tebrik ediyorum.bir çok kadın tekrarlayan aldatmalara,şiddetin her türlüsüne katlanıyor da boşanmıyor.sen bunu göze alıp hayatını kurtarmaya,yeniden başlamaya niyet etmişsin.umarım her şey bundan sonra umduğun gibi olur.
bende istemezdim malını mülkünü ama bir kunduna getirirdim o evi yakardım:47::47::47: çok mu kötüyüm ne :9:

Hakkını kesinlikle al derim yarın birgün senin alnının akıyla fedakalıklarla aldığın eşyalarını başka bir kadının keyfinini süre süre kullandığını düşündüğünde çok üzülürsün kesinlikle hakkını al bırak nedüşünürse düşünsün

hakkında hayırlısı olsun.malı mülkü gözünde görmemeni anlıyorum.aileni ve seni tebrik ediyorum.bir çok kadın tekrarlayan aldatmalara,şiddetin her türlüsüne katlanıyor da boşanmıyor.sen bunu göze alıp hayatını kurtarmaya,yeniden başlamaya niyet etmişsin.umarım her şey bundan sonra umduğun gibi olur.
bende istemezdim malını mülkünü ama bir kunduna getirirdim o evi yakardım:47::47::47: çok mu kötüyüm ne :9:

Adam evin içindeyken mi yakardın ev boşken mi :52::52::52:

Hakkını kesinlikle al derim yarın birgün senin alnının akıyla fedakalıklarla aldığın eşyalarını başka bir kadının keyfinini süre süre kullandığını düşündüğünde çok üzülürsün kesinlikle hakkını al bırak nedüşünürse düşünsün

Bence üzülmez, ben de olsam üzülmem. Benim eşyalarımla yaşamayı kabul eden bir kadın zaten seviyesini belli eder, ve o kadınla beraber olan adam da her ne kadar eski eşimde olsa o da seviyesini gösterir. Neden üzüleyim ki...

onu bunu bilmem ama benim karsimda gördügüm cok güclü ve onurlu bir kadin...tebrik ediyorum sizi...

Allah yar ve yardimciniz olsun

o kazanılan eşyalarda mallarda sennde hakkın vardı

neden talep etmedin ekmeğine bir kere daha yağ çalmışsın cnm benim

evliliğinde bu kadar hoşgörü salaşlaştırmış maalesef

:50:

onu bunu bilmem ama benim karsimda gördügüm cok güclü ve onurlu bir kadin...tebrik ediyorum sizi...

Allah yar ve yardimciniz olsun

canım çok teşekkür ederim...

Valla kızlar benim artıklarımla yaşamayı kabul eden kadın buyursun yaşasın onlar bana alınmıştı benim eşyalarımdı kaldırabilen kadın gitsin istediğini kullansın gözüm yok benim

Back
X