Mervish'cgm canım benim, çok üzüldüm.. ALLAH'IM kimsenin başına vermesin.. Sana geçmiş olsun demek istiyorum ki tez zamanda geçsin gitsin, o pislikten kurtulasın.
10 larca kez, benim malda mülkte gözüm yok demene rağmen birçok arkadaş hakkını al demiş.. Onlara kesinlikle katılmıyorum.. Hakkın hakkın diye tutturulan, iki kaporta 3-5 kuruş para için o pislikle muhatap olmaya değmez inanki. Mahkemeler esnasında o pisliklerin suratını gördüğünde resmen kusasın geliyor.. Yaşadıklarını bende yaşadaım ve maddi manevi zararımı karşılaması için biraz uğraştım, ama baktım bu çirkefin değil suratını görmek sesini bile duymak midemi bulandırıyordu.. 5 duruşma buna epey soğuk terler döktürdüm.. Ama 6. duruşmada hiçbirşey talep etmiyorum dedim ve boşanmak istiyorum dedim ve kurtuldummm.. O an üzerimden büyük bir yük kalktı.. O pisliğin yüzünü bir daha görmeyecektim.. İnanki o şahsı görünce tüylerim diken diken oluyordu duruşmalar boyunca.. Ama işi inada bindirmiştim, bana yaptıklarını ona çektirmeliydim, ne saçma bir düşünceymiş meğer.. Boşanma ilamını alıp yeni kimliğimi aldığım zaman, ondan kurtuldum diye kurban bile kestik.. Bir yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım, MAŞALLAH ALLAH'IM daim etsin iyiyiz..Çocuğumda var ELHAMDÜLİLLAH..(herkes MAŞALLAH desin

)
Evet çok zor bir süreçtesin ama emin ol ki geçiyor, hatta ESER BİLE KALMIYOR.. Seninkide geçecek, aklına bile gelmeyecek.. Amaaan hangi manyak için üzülmüşüm diyeceksin.. İNŞALLAH karşına en az senin kadar yüreği temiz biri çıkar ve çok mutlu olursun.. Senin için dua edicem..
Bırak boşver hakkı hukuku, sen hayatına yoluna bak.. Hiiiç öyle mahkemelerde süründürmeye değmiyor.. Sen daha fazla yıpranıyorsun, mahkeme mahkeme dolaşırken.. ALLAH sağlık versin daha iyilerini alırsın..
Ha bu arada kocanın şıllıkları hep senin artıklarını kullansın, bu artıkların başında da kocan geliyor

O ka***klar aynı zamanda leş kargaları oluyorlar..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..