• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım ne zaman geçecek ??

Aynen öyle.. hepiniz çok sağolun güzel temennileriniz için..artık kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum bi yerde bir sevgili bir çitf görsem bile iğrenir oldum heleki erkekler... arkadaş olanlara bile acaba mı diyorum hayat bana kötü bir oyun oynadı ama bitti kurtuldum en azından 20 sene sonra olupta gitti yıllarım demedim bu da birşeydir:ssz:

Yasadiklarin gercekten cok uzucu, neler hissettigini anlayabiliyorum. Cocugun olmadigi icin kopmak daha kolay olacaktir. Mutlaka su an icinde binbir farkli his dolasiyordur. Bir an once bitsin istiyorsun ve bir an once bosanmak derdinin devasi gibi gorunuyor. Sular durulacak elbet, bu gunler ve acilarin geride kalacak birgun. Ama uzulerek soyluyorum ki bir avukata gitmedigin ve kanunun sana verdigi haklara sirtini dondugun icin hayatinin sonuna dek bir yenilgi ve pismanlik duyacaksin bugunleri andiginda. Cunki birseyler YARIM kalmis olacak, kullanilmis ve atilmis gibi hissedeceksin ilerde, bu acilarin gectiginde. Odesmemislik daha zor, onun etkisi acisi omur boyu.
"Gelen kadinlar benim artigimla yasamayi kabul ediyorsa" diyorsun, kim bilecek ki o mallarda senin hakkin oldugunu? Esin mi diyecek yeni sevgilisine "bak, bu arabada eski esimin payi da var" diye? "Benim, hala oduyorum" demek cok daha kolay. Yani seni kimse bilmeyecek bile.. Sen payini eski esine bagisladigin andan itibaren hicbirsey sahibi degilsin, hic birsey odemis sayilmayacaksin hic kimsenin gozunde. Eski karisi olacaksin esinin ailesi ve yeni gelen kadinlarin gozunde sadece.. Cabucak unutulan, mazide kalan.. Ama sen onun yeni iliskilerini her duydugunda, her gordugunde yaran gene kanayacak, kendine bunu yapma. Bir an once bosanmak herseyi cozmuyor, keske cozse.

kendim için önemli her şeyi alırdım.fotoğraflar hediyeler sandık çeyizimi falan.pencereyi açardım oksijen olunca daha iyi yanar :47: bir kül tablası koyarım pencerenin rüzgarının geleceği yere sonra bir kaç sigara içilmiş ve söndürülmüş yapardım nede olsa kaza ile oldu :47: sigaranın birini önce biraz sağ sol ezerdim güya söndürülmüş :47: sonrasında sehpada biraz bekletirdim iyice kaza süsü olsun son hamle olarakta yere yuvarlardım kapıyı kapatır hatta tüm kilitleri iyice kilitlerdim kapıdan girip söndürülmesin:47: rahat rahat çıkardım hiç şüphe çekmeden.aceleye gerek yok yavaştan yanacak nede olsa :47::47::47:
malını almazdım ama yanına da kar bırakmak istemezdim.galiba ben tehlikeliyim hahhahahahahhahah

Şeytanınıza sağlık sıhhatler dilerim :1::47: Ben de olsam hırslanırdım. Konu sahibi gerçekten çok sabırlı. O erdem yok bende :47::47::47:

sevgili mervishh,canım çok geçmiş olsun..zamanla acında geçecek,yerini öfkeye bırakacak.şu anda acından dolayı herşey bitsin istiyorsun.ama bu acı geçtiğinde yapmadıkların için pişmanlık yaşayacaksın.bunu yaşayarak ,çok yakından görümcemde gördüm çünkü.oda aynı senin gibi bir an önce kurtulayım,benim eviliğim bitmiş,mal mülk neyime dedi..ben hariç kayınvalidem,eşim,görümcem vs herkes mal derdine düşmeyelim dedi.görümcemde aldatıldı(ama bunu bize söylemedi,buna rağmen boşanmayı istemedi.karşı taraf ısrarla boşanacağım dedi.biz sadece görümcemin ceyizlerini aldık.evi öylece kurulu düzen bıraktık.boşanma sürecinde adam birde görümceme boşanma sırasında ve sonrasında maddi manevi tazminat hakkından vazgeçtiğine dair imzaattırdı.boşanma dileçkcesinde dahi herkse kendi mazsraflarını karşılayacak diye madde düşüldü,yani sanki göümcem hatalı biz onu kurtarıyoruz gibi...sebep bir an önce bitsin,yüzünü görmeyelim.
adamın annesi boşandıktan bir hafta sonra adamın svgilisi ile fotolar yayınladı.8 ay geçti hala adamın borçlarını ödüyor...
ve şimdi içi daha çok yanıyor ve çok özür dilerim;kendini enayi gibi hissediyor.şimdi eşim dahil herkes herşeyi almalıydık diyor..
hakkın olan hiç birşeyi sakın bırakma,bırak uzasın.baban haklı al ihtiyacı olana ver..ama sana verdiği sözü (evlilik)namertçe bozan birine bu rahtlığı verme..
unutma acın geçtiğinden geriye öfke ve pişmanlıklar kalacak..lütfen hakkınnı bırakma..

Çok haklısın konu sahibi için olay daha yeni. Zamanla pişman olmasındansa şimdiden elinden ne geliyorsa yapması taraftarıyım. Düşüncem ise aynen şu :1:

$534285_413901471976217_1722636767_n.webp

Arkadaşım kendin için neyin doğru olduğunu hissediyorsan öyle yap. Bir evin, arabanın yarısını kaybetmek değil de bence senin gibi bir eşi, bir kadını kaybettiği için yanacak içi.Gerisi hikaye..

Sizi anlamaya calisiyorum "onun malida mülküde batsin" gibi düsünüyorsunuz ama bence almalisiniz hakkiniz olani.
Bunu esinize inat olsun diye yapmamalasiniz, hakkiniz oldugu icin almalisiniz. Siz hakkinizi almazsaniz, esiniz " aaa bak ya benim karim cok onurlu, gururlu biriymis " demez.
" ohhh bea bundanda böylece kurtulmus olduk" der.
Hakkinizi alin lütfen.

16 temmuzda duruşmamız var off sıkıntı basıyor içimi görmek dahi istemiyorum ama mecburum memenetsiz suratını görmeye onun.. daha ilkinde bile gerildim.. ben fazlasını kaldıramam benim yapım müsait değil buna..

ben olsaydım hakkımı alır o paraylada eğlenceli bir arkadaşımla hep gitmek isteyipte gidemediğim bir yere (venedik mesela) gider çatır çatır yer fotolarıda facede paylaşırdım... eminim onsuz hayatın daha güzel olacaktır.. eşin sana hep sıkıntı vermiş salla gitsin, 1 sene üzülürsün en fazla emin ol, umarım bir gün yeniden çok sever ve sevilirsin bu evliliğinde yaşayamadıklarının çok çok güzelini yaşarsın inşallah..

Sizi anlamaya calisiyorum "onun malida mülküde batsin" gibi düsünüyorsunuz ama bence almalisiniz hakkiniz olani.
Bunu esinize inat olsun diye yapmamalasiniz, hakkiniz oldugu icin almalisiniz. Siz hakkinizi almazsaniz, esiniz " aaa bak ya benim karim cok onurlu, gururlu biriymis " demez.
" ohhh bea bundanda böylece kurtulmus olduk" der.
Hakkinizi alin lütfen.

Ben de böyle düşünüyorum tatlım. Hakkının, acılarının bedeli olamayacağını düşünüyorsun sanırım.
Elbette hissettiklerini karşılayacak bir bedel yoktur. Lakin ona bırakmamak adına al ve istersen ihtiyacı olana ver.
Herşey gönlünce olsun İnşaallah.

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de mal mülkle uğraşmayı sevmem özellikle bu kadar kırgınken insan maldan da mükten de geçiyor. Yine de sakin kafayla konuşup mal paylaşımı yapsanız iyi olurdu. Bunlar ayrı şeyler çünkü. Baktınız adam çirkefleşmeye çalışıyor bırakırsınız tek celsede bitsin diye.

Ama beraber kazanarak elde ettiğiniz şeylere ona bırakınca kimse "vay be ne gururlu ne kanaatkar ne asil kadın" demez. Kadir kıymet de bilmez.

Zaten o yaratığın, "ne gururlu kadın" yada herhangi başka birşey demesi, konu sahibi arkadaşım hakkında iyi ya da kötü bir yorum yapması hiçte önemli değil..
Defolsun gitsin yeter..
Böyle pisliklerden ne kadar çabuk kurtulsan kârdır..

Allah dan çocugun yokmuş arkadasım, o mallar ona yar olmucak fitil fitil gelir burnundan, Rabbim içindeki sızıları alsın, sana güzel bir hayat nasip etsin bütün bu acıları unutturacak, sakın hayata küsme herkeside bir görme canım, Alah yar ve yardımcın olsun inşAllah

Mervish'cgm canım benim, çok üzüldüm.. ALLAH'IM kimsenin başına vermesin.. Sana geçmiş olsun demek istiyorum ki tez zamanda geçsin gitsin, o pislikten kurtulasın.

10 larca kez, benim malda mülkte gözüm yok demene rağmen birçok arkadaş hakkını al demiş.. Onlara kesinlikle katılmıyorum.. Hakkın hakkın diye tutturulan, iki kaporta 3-5 kuruş para için o pislikle muhatap olmaya değmez inanki. Mahkemeler esnasında o pisliklerin suratını gördüğünde resmen kusasın geliyor.. Yaşadıklarını bende yaşadaım ve maddi manevi zararımı karşılaması için biraz uğraştım, ama baktım bu çirkefin değil suratını görmek sesini bile duymak midemi bulandırıyordu.. 5 duruşma buna epey soğuk terler döktürdüm.. Ama 6. duruşmada hiçbirşey talep etmiyorum dedim ve boşanmak istiyorum dedim ve kurtuldummm.. O an üzerimden büyük bir yük kalktı.. O pisliğin yüzünü bir daha görmeyecektim.. İnanki o şahsı görünce tüylerim diken diken oluyordu duruşmalar boyunca.. Ama işi inada bindirmiştim, bana yaptıklarını ona çektirmeliydim, ne saçma bir düşünceymiş meğer.. Boşanma ilamını alıp yeni kimliğimi aldığım zaman, ondan kurtuldum diye kurban bile kestik.. Bir yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım, MAŞALLAH ALLAH'IM daim etsin iyiyiz..Çocuğumda var ELHAMDÜLİLLAH..(herkes MAŞALLAH desin ;) )

Evet çok zor bir süreçtesin ama emin ol ki geçiyor, hatta ESER BİLE KALMIYOR.. Seninkide geçecek, aklına bile gelmeyecek.. Amaaan hangi manyak için üzülmüşüm diyeceksin.. İNŞALLAH karşına en az senin kadar yüreği temiz biri çıkar ve çok mutlu olursun.. Senin için dua edicem..

Bırak boşver hakkı hukuku, sen hayatına yoluna bak.. Hiiiç öyle mahkemelerde süründürmeye değmiyor.. Sen daha fazla yıpranıyorsun, mahkeme mahkeme dolaşırken.. ALLAH sağlık versin daha iyilerini alırsın..
Ha bu arada kocanın şıllıkları hep senin artıklarını kullansın, bu artıkların başında da kocan geliyor :D O ka***klar aynı zamanda leş kargaları oluyorlar..

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

yaptığım gün ölürüm demiş ya evet senin için o gün gerçekten ölmüş..üzülmen çok normal,ölünün arkasından birkaç gün ağlanılır sonra hayat devam ediyor..Ruhuna El Fatiha'yı bile haketmiyor,aldatan eşler..nafaka,tazminat alabileceğin herşeyi iste hazmedeyen o olsun..

Mervish'cgm canım benim, çok üzüldüm.. ALLAH'IM kimsenin başına vermesin.. Sana geçmiş olsun demek istiyorum ki tez zamanda geçsin gitsin, o pislikten kurtulasın.

10 larca kez, benim malda mülkte gözüm yok demene rağmen birçok arkadaş hakkını al demiş.. Onlara kesinlikle katılmıyorum.. Hakkın hakkın diye tutturulan, iki kaporta 3-5 kuruş para için o pislikle muhatap olmaya değmez inanki. Mahkemeler esnasında o pisliklerin suratını gördüğünde resmen kusasın geliyor.. Yaşadıklarını bende yaşadaım ve maddi manevi zararımı karşılaması için biraz uğraştım, ama baktım bu çirkefin değil suratını görmek sesini bile duymak midemi bulandırıyordu.. 5 duruşma buna epey soğuk terler döktürdüm.. Ama 6. duruşmada hiçbirşey talep etmiyorum dedim ve boşanmak istiyorum dedim ve kurtuldummm.. O an üzerimden büyük bir yük kalktı.. O pisliğin yüzünü bir daha görmeyecektim.. İnanki o şahsı görünce tüylerim diken diken oluyordu duruşmalar boyunca.. Ama işi inada bindirmiştim, bana yaptıklarını ona çektirmeliydim, ne saçma bir düşünceymiş meğer.. Boşanma ilamını alıp yeni kimliğimi aldığım zaman, ondan kurtuldum diye kurban bile kestik.. Bir yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım, MAŞALLAH ALLAH'IM daim etsin iyiyiz..Çocuğumda var ELHAMDÜLİLLAH..(herkes MAŞALLAH desin ;) )

Evet çok zor bir süreçtesin ama emin ol ki geçiyor, hatta ESER BİLE KALMIYOR.. Seninkide geçecek, aklına bile gelmeyecek.. Amaaan hangi manyak için üzülmüşüm diyeceksin.. İNŞALLAH karşına en az senin kadar yüreği temiz biri çıkar ve çok mutlu olursun.. Senin için dua edicem..

Bırak boşver hakkı hukuku, sen hayatına yoluna bak.. Hiiiç öyle mahkemelerde süründürmeye değmiyor.. Sen daha fazla yıpranıyorsun, mahkeme mahkeme dolaşırken.. ALLAH sağlık versin daha iyilerini alırsın..
Ha bu arada kocanın şıllıkları hep senin artıklarını kullansın, bu artıkların başında da kocan geliyor :D O ka***klar aynı zamanda leş kargaları oluyorlar..

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

Canım benim çok teşekkür ederim. Evet benimde anlatmak istediğim bu onu mahkemelerde gördükçe ya da birşeyler söylediğini duydukça daha da üzüleceğim ya da midem kaldırmıycak bunun için 3 5 kuruş para içinde hayatımı daha fazla yıpratmama gerek yok ondan bir an önce kurtulmalıyımki hayatıma önüme bakabileyim.. çok zor günler geçiriyorum şuan çok taze çünkü yeni daha.. ama geçicek biliyorum Allahım benim yanımda beni ağlatanların yanına bırakmayacak.. ne kadar güzel senin adına çok sevindim allah bağışlasın evladını.. banada bilmişde vermemiş demekki 5 senedir bi çocuk iyikide olmamış diyorum hayatı parçalanmış bir çocuk yetiştirmek istemezdim olsaydı yapacak birşey yokdu daha da dik dururdum ama genede iyiki olmamış. Zaman geçtikten acılar bittikten kafamı da dinledikten sonra başka ellerde nasıl mutlu olunur o bende görecek öyle 2 kuruşa kanıpta arabalarda gezmekle içmekle mutlu olunmuyor malesef..

Zaten o yaratığın, "ne gururlu kadın" yada herhangi başka birşey demesi, konu sahibi arkadaşım hakkında iyi ya da kötü bir yorum yapması hiçte önemli değil..
Defolsun gitsin yeter..
Böyle pisliklerden ne kadar çabuk kurtulsan kârdır..

Evet evet, benim için dediklerinin önemi yok isterse dünyanın en iyi kadınıydı desin isterse iyikide kurtuldum desin.. Öyle değersizki gözümdee ne derse desin umrumda değil zerre kadar hakkım helal değil sadece.. Gerisi boşş herşeyi yapabilecek durumdayım arkamda dağlar gibi babam var benim ve ben onun tek biricik kızıyım baska kardeşim ablam abim yok.. bütün hayatını bana adamış bir adam var zaten benim yanımda... mahkemelerde sürekli birşeyler söyleyip beni üzecek haliyle babamda üzülecek bunu babama yapamam yakamdan düşsün de bizi bıraksında canı ne yapmak istiyorsa yapabilir ben onu azad ettim artık o da beni etsin tek istediğim bu

Evet evet, benim için dediklerinin önemi yok isterse dünyanın en iyi kadınıydı desin isterse iyikide kurtuldum desin.. Öyle değersizki gözümdee ne derse desin umrumda değil zerre kadar hakkım helal değil sadece.. Gerisi boşş herşeyi yapabilecek durumdayım arkamda dağlar gibi babam var benim ve ben onun tek biricik kızıyım baska kardeşim ablam abim yok.. bütün hayatını bana adamış bir adam var zaten benim yanımda... mahkemelerde sürekli birşeyler söyleyip beni üzecek haliyle babamda üzülecek bunu babama yapamam yakamdan düşsün de bizi bıraksında canı ne yapmak istiyorsa yapabilir ben onu azad ettim artık o da beni etsin tek istediğim bu

İşte bu !!! Senin ailen sana yeter, o artık elalemin oğlu.. ve artık senin yakandan düşsün, başkada bişeye gerek yok.. Bir evin bir çocuğusun, babacığını anneciğini üzmeye hiiiiiiç değmez. Kurban olsun o senin ailene..
Zamanı gelince " of ya, kime, neye üzülmüşüm " diyeceksin.. Sende bu üstün ahlâk varken bu süreyide çabuk atlatırsın canım benim.. Dualarım seninle.. ;)

çok üzüldüm arkadaşım ama donuna kadar al. sen boşanarak ve hiçbirşey almayarak onun ekmegine yağ sürmüş olursun... biliyorum gururun kırılmış zaman herşeyin ilacı güçlü birine benziyorsun bence sen kendini çabuk toparlarsın..

Son düzenleme:
İşte bu !!! Senin ailen sana yeter, o artık elalemin oğlu.. ve artık senin yakandan düşsün, başkada bişeye gerek yok.. Bir evin bir çocuğusun, babacığını anneciğini üzmeye hiiiiiiç değmez. Kurban olsun o senin ailene..
Zamanı gelince " of ya, kime, neye üzülmüşüm " diyeceksin.. Sende bu üstün ahlâk varken bu süreyide çabuk atlatırsın canım benim.. Dualarım seninle.. ;)

sağol canım benim.. evet o artık elalem.. hatta öyle biri var ya da yok belli belirsiz benim için..Ben yanmıyorum kaybettim diye o yanacak beni kaybettiği için zaman geçtikçe allahım içine öyle bir ateş düşürsün öyle bir yaksınki onu nerede eski günlerim diye ağlasın dualarını eksik etme yeter.. canım:ssz:

Son düzenleme:
geçmiş olsun öncelikle mervişcim
böyle bir pislikten kurtuluyorsun, çocuğun yok, hızlı bekarlık günlerine merhaba :1::1:

ama ben de arkadaşlara katılıyorum, hakkını al diyenlere.
şimdi olayın şokuyla duygusal düşünüyorsun, muhattap olmak istemiyorsun, anlıyorum, haklısın da.
ama bir arkadaş da yazmış, yarın öbür gün adam boşanıp da gününü gün ettiğinde daha çok sinir olacaksın.
empati yapıyorum ben olsam öyle bir durumda süründürmediğime pişman olurdum.
zaten korkuyormuş üç kuruşu gidecek diye, çatır çatır al valla

Back
X