• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım ne zaman geçecek ??

Adam evin içindeyken mi yakardın ev boşken mi :52::52::52:

kendim için önemli her şeyi alırdım.fotoğraflar hediyeler sandık çeyizimi falan.pencereyi açardım oksijen olunca daha iyi yanar :47: bir kül tablası koyarım pencerenin rüzgarının geleceği yere sonra bir kaç sigara içilmiş ve söndürülmüş yapardım nede olsa kaza ile oldu :47: sigaranın birini önce biraz sağ sol ezerdim güya söndürülmüş :47: sonrasında sehpada biraz bekletirdim iyice kaza süsü olsun son hamle olarakta yere yuvarlardım kapıyı kapatır hatta tüm kilitleri iyice kilitlerdim kapıdan girip söndürülmesin:47: rahat rahat çıkardım hiç şüphe çekmeden.aceleye gerek yok yavaştan yanacak nede olsa :47::47::47:
malını almazdım ama yanına da kar bırakmak istemezdim.galiba ben tehlikeliyim hahhahahahahhahah

canım çok teşekkür ederim...

Valla kızlar benim artıklarımla yaşamayı kabul eden kadın buyursun yaşasın onlar bana alınmıştı benim eşyalarımdı kaldırabilen kadın gitsin istediğini kullansın gözüm yok benim

gözden kacirmis olabilirim...suan nerede kaliyorsunuz?

yada intikam soğuk daha lezzetli olabilir.beklerdim 1 yıl falan sonra bir yolunu bulur yinede yakardım o evi :47::47::47: çok ateşli bir aşk yuvası olurdu kesin :47::47::47:

Bence üzülmez, ben de olsam üzülmem. Benim eşyalarımla yaşamayı kabul eden bir kadın zaten seviyesini belli eder, ve o kadınla beraber olan adam da her ne kadar eski eşimde olsa o da seviyesini gösterir. Neden üzüleyim ki...

onu demek istemedim aslında senin alının teriyle aldığın eşyaları başkasının kullanması kötü yani....dişinden tırnağından artırdın giymedin yemedin içmedin belki.

onu demek istemedim aslında senin alının teriyle aldığın eşyaları başkasının kullanması kötü yani....dişinden tırnağından artırdın giymedin yemedin içmedin belki.

Haklısın ama bir de şu var kullanmayacak olsa dahi o eşyaları bir daha görmek, o eşyalara dokunmak daha çok acıtır inan... Acısını hafifletmez, arttırır, nefreti bitmez, içinde bu acı ve nefretle hayata devam edemez

eşim inşALLAH şeytana uymaz yoksa onun şeytanı benimkinin yanında çırak bile olamaz :47::47::47:
ALLAH'ım tüm cümlemizi doğru insanlarla karşılaştırsın amin.

Amin....
Armut dibine düşer derler ya ben buna inanmam. Böyle bir olayda ben lanet olsun der boşanırım, annem bırak donuna kadar almayı yedi sülalesinin donunu bile alır :52: Gerçi annem daha yeni böyle oldu, yediği kazıklardan sonra :52:

Merhaba kızlar.. Ben bundan 5 sene önce eşimle deliler gibi severek evlenmiş onun asker yolunu beklemiş biriyim.. 3 sene kayınvalidemle oturdum daha 2 sene önce eşyalarımı aldım evime geçtim.. hayallerimin hepsi oluyor birde bebeğim olsun artık derken ne mi oldu ?? Aldatıldım.. hiçç ama hiç aklıma gelmezdi ucundan dahi geçmezdi öyle severdiki beni.. öyle aşıktıki bana.. yaptığım gün ölürüm derdi benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı.. evet ben ona istediğini verememişim.. ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum.. babasıda annesini aldattı geçen yaz ayrıldılar ve o zaman çok şeyler yaşadı bu adam asla babam gibi olmam ben diyordu.. tabi armut dibine düşüyor işte.. o dönemlerde babasına kredi çekti ve ben babaannemin bana yaptığı büyük altınımı bozdurdum gittim yatırdım sonrasında her ay krediyi yine ben ödedim arabamız bozuldu ben yaptırdım bileziğimi bozdurdum ona verdim ee ne yetmedi sevgim zaten sonsuzdu.. akşam 8de işten çıkıp gidip yemeğimi yapıyordum evime bakıyordum onunla ilgileniyordum neyim yetmedi nasıl hazmedicem bilmiyorum benim arabamda başka kadınlarla beraber nasıl gezdi ben onu balkonda gelsin diye geceler boyu beklerken onun yolunu gözlerken içkili geldiği halde gülümseyerek karşılarken o kapısını kilitleyip yattı.. seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere.. davamızıda açtık anlaşmalı 16 temmuzda duruşmamız var tek celsede bitiriyorum.. zerre kadar birşey istemedim ne eşya ne ev ne araba ne de nafaka.. ödü patladı alırsam diye.. Giden 5 senem oldu.. içimde fırtınalar kopuyor inanın zor dayanıyorum ama belli etmiyorum kimselere yüzüm hep gülüyor hep mutluyum gibi.. onu düşündüğümden değil sadece hazmedemediğim için bana nasıl yapılır dediğim için..:50:
Üzülme sen elinden gelenin fazlasını yapmışssın,hiçbirzaman keşken olmayacak,gücünü hiç yitirme.Ama bir yerde yanlış yapıyosun.Hakkını alıcaksın,elbette 5 seneni karşılamaz ama,hakkını almayarak o adama yaptığının doğru bişey olduğunu ıspatlıyosun.O senin hakkın,tenezzül etmem vs düşünme.Lütfen iyi düşün bu konuda,sonrada pişmanlık duyacabileceğin bi karar almışssın çünkü..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunca saygayı okuyunca yazmadan edemedim.Herkes tutturmuşhakkını al hakkını al diye kaç kerede söylemişsin uzasın istemiyorum hakkım ama uğraşmıcam diye.Ne olcak yani hakkını alsan yada o arabayı alsan bakıp bakıp dahada üzülcen .Boşver sadakan olsun dediğin gibi.Gençsin ailen ver arkanda çalışıp daha güzelleri daha temizleri senin olur inşallah.
Ayrıca donuna kadar al diyenlerede şaşırdım almış olsan gurur duyacak kadar bi insan değilsinki ohh aldım diyip böbürlenesin.Boşver arkadaşım sen herşeyi.Sen karşına gelicek güzellikleri bekle.Sen çok iyi yürekli bi hanımsın

ben olsam sanırım ben de anlaşmalı boşanırdım ne halin varsa gör derdim çünkü karşı taraf vermek istemeyince dava o kadar uzuyor ki çok yıpratıyor zaten hiç bişeyin hayrını göremez başkaları yer bitirir onu inşallah ele güne muhtaç olur sen hayatını en kısa yoldan kurtarmaya baştan başlamaya bak nasılsa çalışıyorsun yine alırsın alacağını boşver:34:

Annemlerdeyim şuanda kendime ait ne varsa aldım eşyalarımızı kendimiz almamıştık zaten onun ailesi almıştı benim annemin aldıklarınıda ben aldım.. evet dava uzasın istemiyorum ailem zaten şuan üzüntü içersinde bi de bu şekilde onları yıpratmaya hakkım yok olmadı bitti.. bitmiş bitmiştir zaten onu hatırlatacak hiç birşey istemiyorum onun aldığı kıyafetlere kadar bıraktım ben ona.. o baktıkça beni hatırlasın ben onu değil..

eşyada ikimizinde hakkı olsada gözüm yok araba evet ben ona çok para harcadım o araba için herşeyi yaptım krediyide ödedim babasına çektiği krediyide ödedim ama diyorum ya lanet olsun... benim sağlığım olsun kii çalışayım

eşyada ikimizinde hakkı olsada gözüm yok araba evet ben ona çok para harcadım o araba için herşeyi yaptım krediyide ödedim babasına çektiği krediyide ödedim ama diyorum ya lanet olsun... benim sağlığım olsun kii çalışayım

herşey gönlünce olsun :114: umarım hayatında herşey yoluna girer canım şans senden yana olsun:26:

kusura bakma ama bana bunları yapacak adamın donuna kadar alırım ben arkadaşım.
gözün tokmuş ama niye karşı tarafı sevindiresin ki. açaydın tazminat davasını yusuf yusuf deseydi. yanlış yapmışsın

don bile fazla. 5 yıl maddi manevi almış bitirmiş zaten. bir de ödül mü vereceksin?
aldatan insanın cezasına da katlanması lazım.

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten
sevgili mervishh,canım çok geçmiş olsun..zamanla acında geçecek,yerini öfkeye bırakacak.şu anda acından dolayı herşey bitsin istiyorsun.ama bu acı geçtiğinde yapmadıkların için pişmanlık yaşayacaksın.bunu yaşayarak ,çok yakından görümcemde gördüm çünkü.oda aynı senin gibi bir an önce kurtulayım,benim eviliğim bitmiş,mal mülk neyime dedi..ben hariç kayınvalidem,eşim,görümcem vs herkes mal derdine düşmeyelim dedi.görümcemde aldatıldı(ama bunu bize söylemedi,buna rağmen boşanmayı istemedi.karşı taraf ısrarla boşanacağım dedi.biz sadece görümcemin ceyizlerini aldık.evi öylece kurulu düzen bıraktık.boşanma sürecinde adam birde görümceme boşanma sırasında ve sonrasında maddi manevi tazminat hakkından vazgeçtiğine dair imzaattırdı.boşanma dileçkcesinde dahi herkse kendi mazsraflarını karşılayacak diye madde düşüldü,yani sanki göümcem hatalı biz onu kurtarıyoruz gibi...sebep bir an önce bitsin,yüzünü görmeyelim.
adamın annesi boşandıktan bir hafta sonra adamın svgilisi ile fotolar yayınladı.8 ay geçti hala adamın borçlarını ödüyor...
ve şimdi içi daha çok yanıyor ve çok özür dilerim;kendini enayi gibi hissediyor.şimdi eşim dahil herkes herşeyi almalıydık diyor..
hakkın olan hiç birşeyi sakın bırakma,bırak uzasın.baban haklı al ihtiyacı olana ver..ama sana verdiği sözü (evlilik)namertçe bozan birine bu rahtlığı verme..
unutma acın geçtiğinden geriye öfke ve pişmanlıklar kalacak..lütfen hakkınnı bırakma..

Canım sana ne denir,seni nasıl teselli edilir bilemedim şimdi.Ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm yaşadıklarına ve emeklerine.Rabbim yine de sana acımış be gülüm ya birde evladın olsaydı...Seni aldatan bir insanla ömür boyu karşılaşmak zorunda kalacaktın dua etki olmamış (demek geliyor içimden kusura bakma)O ne kadar şerefsiz,haysiyetsiz bir insan müsvettesiymiş ki yapmam dediği herşeyi yaparak tükürdüğünü yalamış.Rabbim onun layıkını bu dünyada da ahirette de verir sen hiççç merak etme.Senin hakkını fazlasıyla çıkarır ondan.Unutma ;ALLAH KIRIK KALPTEDİR.Ve senin kalbin biliyorum ki şu an çok kırık ve inanıyorum ki senin hakkın üzerinde kalmaz.Hak istemeye gelince diğer arkadaşlara katılıyorum,bence de sana düşenleri almalısın.Eğer onlara sahip olmak istemiyorsan kurtulmanın şerefine,başının gözünün sadakası olarak git muhtaçlara harca bence bir hayra vesile olur,dua alırsın.Ama o şerefsiz de bırakırsan adın safa çıkar bence sana yakışan bir final yapmalısın.Bundan sonraki hayatında sana mutluluk ve huzur diliyorum.Allah yardımcın olsun canım.Sevgiler...

çok üzüldüm arkadaşım rabbim sana sabırlar versin kolay değil 5 yıl bu yaşanmışlıklar gözü önünden gitmez insanın

insan artık kime güveneceğini şaşırıyor

Back
X