Topitop çocuğu nedir?Allah büyük , çok övünmesin . Topitop çocuğu olursa görürüm ben o hadsiiizi nasıl cezalandırırmış allah
Allah hiç bi çocuğu böyle anneyle cezalandırılmasın benimde bi buçuk yıl olmadı çok istememize rağmen tedaviler felan derken bıktım umudu kestiğim anda geldi herkes insan olamıyor yazık bu annenin yetişdiriceği çocuğa ben hep dikkat ederim konuşmalarıma cımbızla seçerim bende geçtim o dönemden çünkü illa yaşayan bilir değil insan olan dikkat edermerhaba arkadaşlar;
1,5 yıldır doğal yolla gebe kalamıyorum. Artık tedavi için bır dr ile görüşmeye karar verdım. Tüm tetkiklerim iyi cıktı eşiminde öyle. Bu zamana kadar ruhen bedenen ne esımı ne kendımı yıpratmak istemedım bekledım.. Beklerken de yasayabilecegımız hayal kırıklıklarına kısmen hazırlandık daha guclu durmak için.
Bugün içimi acıtan şeyler oldu. Hastanenın infertilite bölümündeyim. Bırkac kişi beklıyoruz hemde tedavılerı inceliyoruz broşürden aynı zamanda umut dolu konuşmalar yapıyoruz. Ikı bayan geldi bırı hamile 6 aylıkmış. Öyle tatlıydı ki imrendim. Saglık temennilerimizi ilettık vs. Hamile kişi 1,5 yıldır gebe kalamamamı öğrenince dediki; allah böyle cezalandırmasın valla benim hemen oldu istedim . Ayyy allah korusun benim olmasa valla boşanırım kocama yazık. Dedı . Herkes şok. Bende bu durumun tıbbı acıklamasından bahsettım. Kadın yada erkek ıkı tarafında ortak paydada oldugunu kusurlu algılanmaması gerektıgını soyledım. Ordakıler tepkı gosterıncede bılmıyor demekki yargılamayalım suan özel bır donemde vs dedım. Bana döndü ay yazık ya cok acıdım hepınıze sız şimdi hıc bu durumu yasayamayacaksınz o dogum anını hamıleliği kadın olmak ne demek yasayamıcaksınız anne olmadan ne anlamı var hayatın dedı :) cahil bır bayan belli ama gözlerıne bakınca can acıtmayya calıştıgını farkettım . Eger karsımda hamıle bır bayan olmasa su topuklu ayakkabıyı agzına yapıştırrdım ki bırdaha agzından o cumleler cıkmasın bı dusunsun dedım. Bur bayanında sınırı cok bozuldu tup bebek 2 kez tutmamış bırının asılaması tutmamış vs.. Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır
O kadar güzel yazmışsınız ki kesinlikle katılıyorum sanki kendi istedi diye oldu bebekSıkmayın canınızı. Dilerim öyle birşey yaşamaz ama veren Allah almayıda bilir unutmamak lazım. Allahın lütfunu başkalarının canını yakmak için kullanan birisine kızılmaz sadece acınır.
merhaba arkadaşlar;
1,5 yıldır doğal yolla gebe kalamıyorum. Artık tedavi için bır dr ile görüşmeye karar verdım. Tüm tetkiklerim iyi cıktı eşiminde öyle. Bu zamana kadar ruhen bedenen ne esımı ne kendımı yıpratmak istemedım bekledım.. Beklerken de yasayabilecegımız hayal kırıklıklarına kısmen hazırlandık daha guclu durmak için.
Bugün içimi acıtan şeyler oldu. Hastanenın infertilite bölümündeyim. Bırkac kişi beklıyoruz hemde tedavılerı inceliyoruz broşürden aynı zamanda umut dolu konuşmalar yapıyoruz. Ikı bayan geldi bırı hamile 6 aylıkmış. Öyle tatlıydı ki imrendim. Saglık temennilerimizi ilettık vs. Hamile kişi 1,5 yıldır gebe kalamamamı öğrenince dediki; allah böyle cezalandırmasın valla benim hemen oldu istedim . Ayyy allah korusun benim olmasa valla boşanırım kocama yazık. Dedı . Herkes şok. Bende bu durumun tıbbı acıklamasından bahsettım. Kadın yada erkek ıkı tarafında ortak paydada oldugunu kusurlu algılanmaması gerektıgını soyledım. Ordakıler tepkı gosterıncede bılmıyor demekki yargılamayalım suan özel bır donemde vs dedım. Bana döndü ay yazık ya cok acıdım hepınıze sız şimdi hıc bu durumu yasayamayacaksınz o dogum anını hamıleliği kadın olmak ne demek yasayamıcaksınız anne olmadan ne anlamı var hayatın dedı :) cahil bır bayan belli ama gözlerıne bakınca can acıtmayya calıştıgını farkettım . Eger karsımda hamıle bır bayan olmasa su topuklu ayakkabıyı agzına yapıştırrdım ki bırdaha agzından o cumleler cıkmasın bı dusunsun dedım. Bur bayanında sınırı cok bozuldu tup bebek 2 kez tutmamış bırının asılaması tutmamış vs.. Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır
Nasıl kıyayım .. Ben hergun dua edıyorum anne olabılmek için içimde baska bır özlem var tarıf edemedıgım.. Benım gıbı arkadaslarımıda yurekten anlıyorum.. Hayatta boyle insanlarda var keske acıtmasalar boyke rahat.. Amin çok tesrkkur ederımSizin çocuğunuz olsun ya da olmasın, ondan çok daha karakterli bir insan olduğunuz belli oluyor. Kalbinizin kırılmasına rağmen sırf hamile diye kadına ses çıkarmamışsınız. Gerçekten ince düşünmüşsünüz. Tebrik ederim. Allah gönlünüze göre versin amin :)
Amin arkadasım hepımıze ınş. Görmeyelim duymayalımCahillikten başka bir şey yok. .
Benzer şeyler yaşıyorum. .
Rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah. .
Amin arkadasım hepımıze ınş. Görmeyelim duymayalım
İnş arkadasım.kendisi acimasiz degil, cahil. ve tum kotuluklerin anasi cehalet...
hayirla, hayirli evladi kucaginiza almaniz niyaziyla...
İnanın orada tıbbı manevı tum acıklamaları bebeğini okşayarak kırmadan anlattım. Ordakı dıger arkadaslar uzun yıllar tedavı gordugu için cok buyuk tepkı verdı ama ben ona cok üzüldüm oyle sevgısız kiVeren de Allah alan da Allah..
İnsanın kendi beceresiyle bir cana sahip olabileceğini düşünmesi.. Kibir, büyüklenme..
Ne denirse artık çok çirkin.
Bir daha canınızı sıkan olursa lütfen kibarca söyleyin içinizdekilerini de böyle insanlar haddini bilsin biraz.
Sen mi veriyorsun canını diyebilirsiniz mesela..
Bu arada lütfen üzülmeyin, üzüntü ve stres en çok uzak durmanız gereken şeyler.
İnş arkadasım.
Malesef o kadar anlatsamda uslubu bır nebze olsun yumuşamadı ne dıyelim allah ıyılıgını versın onunda.
Ah canım zor zamanlar .. Bunu anlamak için ilka ki yasamak gerekmez tabıı.. Sabır gostermeye gayret edıyorumAllah hiç bi çocuğu böyle anneyle cezalandırılmasın benimde bi buçuk yıl olmadı çok istememize rağmen tedaviler felan derken bıktım umudu kestiğim anda geldi herkes insan olamıyor yazık bu annenin yetişdiriceği çocuğa ben hep dikkat ederim konuşmalarıma cımbızla seçerim bende geçtim o dönemden çünkü illa yaşayan bilir değil insan olan dikkat eder
Haklısınız. Soylenecek onca sey içinde bunları secmekte be kötu bır tercıh degilmi. Korktum bırının baskalarının uzulmesınden mutlu oluşunaAğzı olan konuşur ..
Rabbim gönlümüze göre versin. .
Üzülme canım sabır ve duâ ile ❤
Amin .. Allahım saglıkla kucagına versın evladını. Orda herkes onun mutlulugunu paylastı o ise ınsanların mutsuz oluşu ile oyle keyıflendıkı üzüldüm ..yazınızı okuyunca aklıma ilk gelen'' Allah çocuğundan çıkartmasa bari'' oldu :S yazık o doğmamış sabiye üzülüyorum böyle insanların ebeveyn olacak olmasına
Allah onu ve onun gibilerini ıslah etsin.
neyse siz canınızı sıkmayın Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?