Acımasız insanlar..

Sizin çocuğunuz olsun ya da olmasın, ondan çok daha karakterli bir insan olduğunuz belli oluyor. Kalbinizin kırılmasına rağmen sırf hamile diye kadına ses çıkarmamışsınız. Gerçekten ince düşünmüşsünüz. Tebrik ederim. Allah gönlünüze göre versin amin :)

yazınızı okuyunca aklıma ilk gelen'' Allah çocuğundan çıkartmasa bari'' oldu :S yazık o doğmamış sabiye üzülüyorum böyle insanların ebeveyn olacak olmasına
Allah onu ve onun gibilerini ıslah etsin.

neyse siz canınızı sıkmayın Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin tez zamanda

Nolur umursamayın..

Büyük büyük ihtimalle cehalet değil psikiyatrik bi sorun.

Hiç hamile kalamamaktan daha acı şeyler var. Ölü doğum gibi.. Allah başa vermesin. Yaşayana da sabırlar versin. Umarım canı yanmaz. İnşallah sadece vicdanıyla sınar allah da çocuğundan çıkmaz..

Bu arada size özel mesaj atacağım atamıyorum Hubannn

Allah hiç bi çocuğu böyle anneyle cezalandırılmasın benimde bi buçuk yıl olmadı çok istememize rağmen tedaviler felan derken bıktım umudu kestiğim anda geldi herkes insan olamıyor yazık bu annenin yetişdiriceği çocuğa ben hep dikkat ederim konuşmalarıma cımbızla seçerim bende geçtim o dönemden çünkü illa yaşayan bilir değil insan olan dikkat eder

O kadar güzel yazmışsınız ki kesinlikle katılıyorum sanki kendi istedi diye oldu bebek

Veren de Allah alan da Allah..
İnsanın kendi beceresiyle bir cana sahip olabileceğini düşünmesi.. Kibir, büyüklenme..
Ne denirse artık çok çirkin.
Bir daha canınızı sıkan olursa lütfen kibarca söyleyin içinizdekilerini de böyle insanlar haddini bilsin biraz.
Sen mi veriyorsun canını diyebilirsiniz mesela..
Bu arada lütfen üzülmeyin, üzüntü ve stres en çok uzak durmanız gereken şeyler.

kendisi acimasiz degil, cahil. ve tum kotuluklerin anasi cehalet...

hayirla, hayirli evladi kucaginiza almaniz niyaziyla...

Cahillikten başka bir şey yok. .

Benzer şeyler yaşıyorum. .

Rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah. .

Nasıl kıyayım .. Ben hergun dua edıyorum anne olabılmek için içimde baska bır özlem var tarıf edemedıgım.. Benım gıbı arkadaslarımıda yurekten anlıyorum.. Hayatta boyle insanlarda var keske acıtmasalar boyke rahat.. Amin çok tesrkkur ederım

kendisi acimasiz degil, cahil. ve tum kotuluklerin anasi cehalet...

hayirla, hayirli evladi kucaginiza almaniz niyaziyla...
İnş arkadasım.
Malesef o kadar anlatsamda uslubu bır nebze olsun yumuşamadı ne dıyelim allah ıyılıgını versın onunda.

İnanın orada tıbbı manevı tum acıklamaları bebeğini okşayarak kırmadan anlattım. Ordakı dıger arkadaslar uzun yıllar tedavı gordugu için cok buyuk tepkı verdı ama ben ona cok üzüldüm oyle sevgısız ki

İnş arkadasım.
Malesef o kadar anlatsamda uslubu bır nebze olsun yumuşamadı ne dıyelim allah ıyılıgını versın onunda.

anlamayana davul zurna az, diye bosa denmemis degil mi? siz umudunuza, mutlulugunuza bakin. kimisi dogurur da anne olamaz, kimi dogurmaz da ana olur. ki Allah sadece vermeyerek degil, vererek de insani sinar.

Ah canım zor zamanlar .. Bunu anlamak için ilka ki yasamak gerekmez tabıı.. Sabır gostermeye gayret edıyorum

Ağzı olan konuşur ..
Rabbim gönlümüze göre versin. .
Üzülme canım sabır ve duâ ile ❤
Haklısınız. Soylenecek onca sey içinde bunları secmekte be kötu bır tercıh degilmi. Korktum bırının baskalarının uzulmesınden mutlu oluşuna

Amin .. Allahım saglıkla kucagına versın evladını. Orda herkes onun mutlulugunu paylastı o ise ınsanların mutsuz oluşu ile oyle keyıflendıkı üzüldüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…