- Konu Sahibi agresifkiz
-
Peki yüksek lisans tan sonra ne düşünüyor askerlikte yapmamış böyle işsiz ışsiz ikinize de çok zor valla
Üniversite bitmiş sonuçta zamanı ne zaman gelecekmiş ki evde oturmakta bir yere kadar bence biraz tembellik var sanki sonuçta oturduğu yerde size istediği kadar eziyet etsin eline bı iş geçmeyecek siz kendine getirmeyi denediniz mı yani bı amaç hedef yok mu evlilik vs düşünmüyor muOna zamanı gelince düşünür karar veririm diyor. Plan yapmayı çok sevmiyormuş bende zorlamıyorum. Ama anlıyorum ki hem bu durum canını sıkıyor kaygı yaratıyor onda hemde böyle iyiyim zamanı gelince düşünürüz diyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım.
düşün o senin için ne yaparsa sende onu yap. fazla fedakarlık enayilik ama azı da vefasızlık.
Üniversite bitmiş sonuçta zamanı ne zaman gelecekmiş ki evde oturmakta bir yere kadar bence biraz tembellik var sanki sonuçta oturduğu yerde size istediği kadar eziyet etsin eline bı iş geçmeyecek siz kendine getirmeyi denediniz mı yani bı amaç hedef yok mu evlilik vs düşünmüyor mu
Fazla fedakarlık çok vefasızlık getirir.
Ben hatırladım konularınızı. O zaman da söyledim şimdi de söylüyorum bu çocuktan sorumluluk beklemeyin diye. Bakın çocuk diyorum. Çünkü hayatı hep erteleyen ve zevkine göre yaşayan bir şahıs. Ben dayanmazdım açıkçası.
Seven insan çaba gösterir bakın siz saydıniz bir an önce birşeylerin olması gerekiyor ömür su misali sanırım kaybetmekten korkuyorsunuz yani biraz korku verseniz sizi seviyorsa sizi kaybetmekten o da korkuyordurEvlilik hedefi var ama okul bitecek askerlik sonra iş sonra biraz birikim. Ama ben hikmetse bu kadar yapılacak şeye rağmen ağırdan alıyor her şeyi. Boşa mı kürek çekiyorum kafam çok karışık. Ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama doğru mu yaparım bilmiyorum.
Ilişkiniz ne zamandir devam ediyor? Cok bunaltıcı geldi bana. Gergin erkek çekemem. Işsizlik de kötü. Parasız saaddet olmaz kuzum.
Seven insan çaba gösterir bakın siz saydıniz bir an önce birşeylerin olması gerekiyor ömür su misali sanırım kaybetmekten korkuyorsunuz yani biraz korku verseniz sizi seviyorsa sizi kaybetmekten o da korkuyordur
Ebet canım insanda biraz azim olmalı. Millet neler neler yapiyor heryere kosuyor yırtıyor didiniyor..sanırım biraz tembel iteklemek lazım seninkiniBir buçuk sene olacak.
İşsizlik kötü değil aslında. İş bulma gayretinde olmamak kötü. İş istese bulamasa tamam diyeceğim paragöz bir insan değilim kendi paramı kendim çalışır kazanırım onunkinde zaten gözüm yok ama karşımda ki insan sorumsuz olunca bende sorguluyorum haliyle.
Dünyaya bir kez geliyoruz trip naz çekmeye değil yol ver gitsin uğraşmayın böyle sorumsuzlarla hiç
Ebet canım insanda biraz azim olmalı. Millet neler neler yapiyor heryere kosuyor yırtıyor didiniyor..sanırım biraz tembel iteklemek lazım seninkini
Ben seviyorum tabi ki ve bitsin istemiyorum. Ama bu şekilde bana da ona da faydası yok. Ara vermek istiyorum desem etkili olur mu sizce?
Bence durduğunuz kabahat. Cidden neyini özleyeceksiniz ? Merak ettim.Bende dayanamıyorum bu ara. Zaten oruç başıma vuruyor çekemiyorum agresif oluyorum ama yine de yapma diyorum hakim oluyorum kendime yumuşak davranıyorum. Bardak taşmak üzere ama farkındayım. Bugün dilimin ucuna kadar geldi artık bir süre ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama doğru mu yaparım emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?