Acımasızım mıyım? Haklı mıyım?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Birilerinden akıl almaya öyle ihtiyacım var ki... Erkek arkadaşımla uzağız. Sanırım dönemsel bir süreçten geçiyor. İşsiz okulu bitti yüksek lisans yapıyor ilk sene kaldı bu sene yine gidecek askerliğini yapmadı şu an evde ve sürekli gergin bunalım halinde mutsuz. Destek olmaya çalışıyorum ama bende atanamadım işsizim bekliyorum bunu ne ona yansıtıyorum ne de acısını ondan çıkarıyorum. Artık sorgulamaya başladım neden çekiyorsun bu triplerini diye. Bende insanım dayanamıyorum bazen. Bir yanım kötü günleri bunlar, canını çok sıkıyor bu durum, üstüne gitme destek ol ayrılırsan iyice mahvolur kötü günde anlaşılır sevgi merhamet diyor. Bir yanımda yeteri kadar mücadele ettin destek oldun sende insansın seninde problemlerin var karşındaki adam bulunmaz hint kumaşı değil anan değil baban değil ne diye çekiyorsun diyor. İyice bunaldım ve arada kaldım. Biraz konuşmaya öneriye desteğe ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?

Peki yüksek lisans tan sonra ne düşünüyor askerlikte yapmamış böyle işsiz ışsiz ikinize de çok zor valla

Peki yüksek lisans tan sonra ne düşünüyor askerlikte yapmamış böyle işsiz ışsiz ikinize de çok zor valla

Ona zamanı gelince düşünür karar veririm diyor. Plan yapmayı çok sevmiyormuş bende zorlamıyorum. Ama anlıyorum ki hem bu durum canını sıkıyor kaygı yaratıyor onda hemde böyle iyiyim zamanı gelince düşünürüz diyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım.

Üniversite bitmiş sonuçta zamanı ne zaman gelecekmiş ki evde oturmakta bir yere kadar bence biraz tembellik var sanki sonuçta oturduğu yerde size istediği kadar eziyet etsin eline bı iş geçmeyecek siz kendine getirmeyi denediniz mı yani bı amaç hedef yok mu evlilik vs düşünmüyor mu

düşün o senin için ne yaparsa sende onu yap. fazla fedakarlık enayilik ama azı da vefasızlık.

İlk başta üstüne düştüm alttan aldım destek oldum ama geçmiyor sanki. Hep bir mutsuz. Bunalıyorum daralıyorum diyor ve bunu hep bana yansıtıyor. İsteksiz konuşmalar soğuk cevaplar. Benden kaynaklı mı diyorum senlik bir şey yok diyor. O zaman da bir şey diyemiyorum. Ama bende insanım eğer bir ilişki yaşanıyorsa tarafların mutlu olması gerekli. Tamam her an mutlu olamayız hayat güllük gülistanlık değil ama zindan etmenin ne anlamı var.
Kafam çok karışık ben mutsuzum. Bir süre ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama beklemedeyim şu an doğru mu yaparım bilmiyorum.

Fazla fedakarlık çok vefasızlık getirir.
Ben hatırladım konularınızı. O zaman da söyledim şimdi de söylüyorum bu çocuktan sorumluluk beklemeyin diye. Bakın çocuk diyorum. Çünkü hayatı hep erteleyen ve zevkine göre yaşayan bir şahıs. Ben dayanmazdım açıkçası.

Evlilik hedefi var ama okul bitecek askerlik sonra iş sonra biraz birikim. Ama ben hikmetse bu kadar yapılacak şeye rağmen ağırdan alıyor her şeyi. Boşa mı kürek çekiyorum kafam çok karışık. Ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama doğru mu yaparım bilmiyorum.

Bende dayanamıyorum bu ara. Zaten oruç başıma vuruyor çekemiyorum agresif oluyorum ama yine de yapma diyorum hakim oluyorum kendime yumuşak davranıyorum. Bardak taşmak üzere ama farkındayım. Bugün dilimin ucuna kadar geldi artık bir süre ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama doğru mu yaparım emin değilim.

Seven insan çaba gösterir bakın siz saydıniz bir an önce birşeylerin olması gerekiyor ömür su misali sanırım kaybetmekten korkuyorsunuz yani biraz korku verseniz sizi seviyorsa sizi kaybetmekten o da korkuyordur

Ilişkiniz ne zamandir devam ediyor? Cok bunaltıcı geldi bana. Gergin erkek çekemem. Işsizlik de kötü. Parasız saaddet olmaz kuzum.

Bir buçuk sene olacak.
İşsizlik kötü değil aslında. İş bulma gayretinde olmamak kötü. İş istese bulamasa tamam diyeceğim paragöz bir insan değilim kendi paramı kendim çalışır kazanırım onunkinde zaten gözüm yok ama karşımda ki insan sorumsuz olunca bende sorguluyorum haliyle.

Dünyaya bir kez geliyoruz trip naz çekmeye değil yol ver gitsin uğraşmayın böyle sorumsuzlarla hiç

Seven insan çaba gösterir bakın siz saydıniz bir an önce birşeylerin olması gerekiyor ömür su misali sanırım kaybetmekten korkuyorsunuz yani biraz korku verseniz sizi seviyorsa sizi kaybetmekten o da korkuyordur

Ben seviyorum tabi ki ve bitsin istemiyorum. Ama bu şekilde bana da ona da faydası yok. Ara vermek istiyorum desem etkili olur mu sizce?

Ebet canım insanda biraz azim olmalı. Millet neler neler yapiyor heryere kosuyor yırtıyor didiniyor..sanırım biraz tembel iteklemek lazım seninkini

Dünyaya bir kez geliyoruz trip naz çekmeye değil yol ver gitsin uğraşmayın böyle sorumsuzlarla hiç

Orası öyle. Bende sinir anında neyini çekiyorsun başka erkek mi yok diyorum kendime. Amaç tabi ki verilmiş bir buçuk sene ve sevgi var anında kestirip atamıyorum. Bir süre ayrılmayı teklif edeceğim kendini toparlayana kadar çünkü daha fazla kendimden ödün veremeyeceğim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama inceldiği yerden kopsun.

Ebet canım insanda biraz azim olmalı. Millet neler neler yapiyor heryere kosuyor yırtıyor didiniyor..sanırım biraz tembel iteklemek lazım seninkini

Ben çok denedim çabalasın diye ama yaşım genç çalışarak bu yıllarımı heba mı edeyim zamanı gelince çalışırım dedi. Üstelemedim kendi bilir. Ama şimdi arkadaşları askerliğini yaptı bitirdi bir çoğu işe de girdi bence etkileniyor haliyle ama kendi istedi suçlusu ben miyim. Ben neden yırtınıyorum bir an önce işe gireyim diye.
Kendine gelmesi için ara verelim demek istiyorum gözümü çok kararttım sizce doğru yapar mıyım?

Ben seviyorum tabi ki ve bitsin istemiyorum. Ama bu şekilde bana da ona da faydası yok. Ara vermek istiyorum desem etkili olur mu sizce?

Cidden şuan problem yaşıyor olabilir iş durumu gelecek kaygısı yüzünden ara vermeden önce birbirimize yeterli gelmiyoruz sanki senin için ne yapabilirim çözüm bulalım tarzı konuşman daha mantıklı ama çok fazla fedakarlık yapma kendini de düşün. Sonra kendilerini toparlayınca bir halt sanıyorlar bırakıp gidiyorlar elbette bu bir genelleme temkinli ol. Konuş bir müddet baktın yine aynı o zaman ara ver. Seviyorsa döner kendini düzeltir ilişki de tek taraflı çaba olmaz.

Daha sevgiliyken birbirini bu kadar bunaltır mı insan?

Tamam işsizlik vb zor şeyler de senin ne suçun var? Yarın bir gün iş bulup atansan ona da trip atar bu, mutlu filan olamazsın. Eşin değil dostun değil, çekme bu kadar kimseyi. Seviyorsan konuş, ben de aynı durumdayım bana bu şekilde yansıtma diye. Düzelirse ne ala yoksa yavaşça yolunu çiz.

Uyuz oluyorum böyle adamlara...

Bence durduğunuz kabahat. Cidden neyini özleyeceksiniz ? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…