- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Resmen eski filmlerdeki kötü adamlar gibi ya. Pislik.Bir adam zaten karısından para alıyorsa benim için bitiktir. Hadi arada bir zor zamanı olur ama benim eski pislik her ay maaşımı 4gözle beklerdi. Sabah akşam mesaj atarı yattı mı ? Diye. Bu şimdi adam mı ? Asla değil.
Hiç bir kadın keşke üzülmese ya. Valla sarışınım hayattan bezdum.
Yaşı kaç kendisinin?Bugün söyleyeceğim ara verelim diye. Ya kendini toparlasın ya da tamamen bitsin. Başka yolu yok gibi.
Rica ederim. İnşallah faydam dokunmuştur. Bazen sert yorumlar yapıyorum ama gerçekten tek bir derdim var o da kadınların üzülmemesi. Bu kadar aklı başında bir kadının hayatı böyle olmamalı mesela. Şu an bu dertlerle uğraşmak yerine belki başka bir iş koluna yönelirsin. Başka bir alanda daha uzmanlaşmaya çalışırsın. Ne bileyim o efora üzülüyorum açıkçası.
Bahtın da şansında güzel olsun. Ama unutma lütfen şimdi halı altına süpürdüklerin ilerde bir toz yumağı olarak karşına çıkacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama bu ara verilen süreçte siz adım atmayın kesinlikle karşı tarafın birşeyler yapma zamanı geldi de geçiyor çünkü
Yaşı kaç kendisinin?
Tabi kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok. Kimse de kimseyi çekmek zorunda değil ama insan sevdiği kişinin zor zamanlarında yanında olmaz mı?Valla size nasıldavranıyorsa aynı şekilde karşılık verin. Hayatının stresini sizden çıkarmaya hakkı yok stres topu değilsiniz
Olunur ama bu karşıdakini kırma hakkı veremez. Sonra sefasiti sürme bölümüne geçince en ufak sorunda yapmasaydın oluyorTabi kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok. Kimse de kimseyi çekmek zorunda değil ama insan sevdiği kişinin zor zamanlarında yanında olmaz mı?
Evlilik hedefi var ama okul bitecek askerlik sonra iş sonra biraz birikim. Ama ben hikmetse bu kadar yapılacak şeye rağmen ağırdan alıyor her şeyi. Boşa mı kürek çekiyorum kafam çok karışık. Ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama doğru mu yaparım bilmiyorum.
Birilerinden akıl almaya öyle ihtiyacım var ki... Erkek arkadaşımla uzağız. Sanırım dönemsel bir süreçten geçiyor. İşsiz okulu bitti yüksek lisans yapıyor ilk sene kaldı bu sene yine gidecek askerliğini yapmadı şu an evde ve sürekli gergin bunalım halinde mutsuz. Destek olmaya çalışıyorum ama bende atanamadım işsizim bekliyorum bunu ne ona yansıtıyorum ne de acısını ondan çıkarıyorum. Artık sorgulamaya başladım neden çekiyorsun bu triplerini diye. Bende insanım dayanamıyorum bazen. Bir yanım kötü günleri bunlar, canını çok sıkıyor bu durum, üstüne gitme destek ol ayrılırsan iyice mahvolur kötü günde anlaşılır sevgi merhamet diyor. Bir yanımda yeteri kadar mücadele ettin destek oldun sende insansın seninde problemlerin var karşındaki adam bulunmaz hint kumaşı değil anan değil baban değil ne diye çekiyorsun diyor. İyice bunaldım ve arada kaldım. Biraz konuşmaya öneriye desteğe ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?
Birilerinden akıl almaya öyle ihtiyacım var ki... Erkek arkadaşımla uzağız. Sanırım dönemsel bir süreçten geçiyor. İşsiz okulu bitti yüksek lisans yapıyor ilk sene kaldı bu sene yine gidecek askerliğini yapmadı şu an evde ve sürekli gergin bunalım halinde mutsuz. Destek olmaya çalışıyorum ama bende atanamadım işsizim bekliyorum bunu ne ona yansıtıyorum ne de acısını ondan çıkarıyorum. Artık sorgulamaya başladım neden çekiyorsun bu triplerini diye. Bende insanım dayanamıyorum bazen. Bir yanım kötü günleri bunlar, canını çok sıkıyor bu durum, üstüne gitme destek ol ayrılırsan iyice mahvolur kötü günde anlaşılır sevgi merhamet diyor. Bir yanımda yeteri kadar mücadele ettin destek oldun sende insansın seninde problemlerin var karşındaki adam bulunmaz hint kumaşı değil anan değil baban değil ne diye çekiyorsun diyor. İyice bunaldım ve arada kaldım. Biraz konuşmaya öneriye desteğe ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?