artık cok gec hiç bişi yapamam.bişiler yaopmaya kalksam kıskandımı ondan dolayı böle dawrandımı düşnürler.hemde kendimi küçültmeye gerek yok.
boşwer böle olsun,istedıkelrını yapsınalr.kız onu kendı tanısın kendı yaşayarak görsün benden duyrak degil.emin ol ki bölesi daha acı werici olucaktır!
ben onla muhatap olmam artık.diktirt falan da demem.aradan ne kadar zaman geçti şimdi durduk yere böle sölemenın anlamı yok.neyin ne oldunun farkında,çocuk değil 26 yasnda.
biz ewlenicez gözüyle bakıoduk ailesi de öleydı ama işte bi takım nedenelrden dolayı olmadı.bence isteseydı kabul ettırırdı bilemıorum insanlar ailelerini karsılarına alıp kaçıolar neler yapıolar.duyuoruz görüoruz yani..
bi keresınde ayrıldıktan sora bana demiştiki seni eskisi kadar sewsem başkasına bırakır myım solucan..
benim ahımla nası mutlu olucak bilmıorum.hayatta hiç bişi için bu kdr ağladımı hatırlamıorum.
yazada ewlenıcekler.ben ewlendıklerını örenınce nası kaldırıcam bilmıorum.hiç mi wicdanı sızlamıo.kendi çapında beni çok düşünüodu ayrıldıktan sonra başına bşi gelirse beni ara ben hep yanındayım hep gelirim.saf birini bul ewlen sende aşık et kendıne falan.
walla kusucam şimdi ağlıorum.
ınsallah kıymısıaba..dediin gbi olsun.
benım ne yapmam gerekıo.ben nası kaldırıcam yaza ewlenıcekelr bunu duyduumda nası dayanabilicem buna.kendimi hazırlamak istıorum şimdideen çok korkuorum ama biliorumkı korkunun ecele faydası ykkk
solucanım bırak artık üzme kendini.....opuyorumnanaktan
bu yaptığı onun yanına kalmaz emin ol...çok mu mutlu olucak sanıyosun senin böyle ahını alarak..lmaz:hiç mi korkmuyor bu adam allahtan.....inş. cnm karşına hayırlı bi insan çıkar belki de bu adamın kafasına dank edebilir bi ihtimal değerini anlayabilir evlenmeden önce.....özel yaşadıklarınızı onun ailesi tarafından bilen biri var mı cnm yoksa sadece 2.nizin arasında mı?
biliolar ewet..biz ayrıldıktan baya bi sora ben bunun kuzenıyle konusurken sölemistim.aptal kusenıde yetıstırmıs hemen ablalarına.ablasıda 'yapmasaymış.biz de sewdik ama biz yapmadık' demiş..
yani örenmişler ama umurlarında diil.[/QUOTE
vicdanları,yürekleri nasıl kabul ediyor acaba bu durumu...????
eden bulur inş. adalet bulur elbet yerini.....
daha fazla yıpratma kendini bu insanla evlenmediğine şükret aynı benim gibi..benneyaptımki
az çok benziyor yaşadıklarımız ama geçiyor solucanım zaman herşeyin ilacı...
bende çok ağladım,yıprandım hergün ağlama krizlerini giriyordum ağzımdan bedduadan başka bi kelime çıkmıyordu anladım ki çözümü yok kendimi üzmekten başka..toparladım artık değmediğini anladım...yapıcak bişey yok cnm sadece geleceğe bak hayatını yaşa....herkes hayatını yaşamaya devam ediyor......:çok üzgünüm:
biliolar ewet..biz ayrıldıktan baya bi sora ben bunun kuzenıyle konusurken sölemistim.aptal kusenıde yetıstırmıs hemen ablalarına.ablasıda 'yapmasaymış.biz de sewdik ama biz yapmadık' demiş..
yani örenmişler ama umurlarında diil.[/QUOTE
vicdanları,yürekleri nasıl kabul ediyor acaba bu durumu...????
eden bulur inş. adalet bulur elbet yerini.....
daha fazla yıpratma kendini bu insanla evlenmediğine şükret aynı benim gibi..benneyaptımki
az çok benziyor yaşadıklarımız ama geçiyor solucanım zaman herşeyin ilacı...
bende çok ağladım,yıprandım hergün ağlama krizlerini giriyordum ağzımdan bedduadan başka bi kelime çıkmıyordu anladım ki çözümü yok kendimi üzmekten başka..toparladım artık değmediğini anladım...yapıcak bişey yok cnm sadece geleceğe bak hayatını yaşa....herkes hayatını yaşamaya devam ediyor......:çok üzgünüm:
ya pekı ona bısı oldu mu?bedduaların tuttu mu tatlım
ya pekı ona bısı oldu mu?bedduaların tuttu mu tatlım
valla cnm o kadar karışıktı ki ayrılığımız 7 ay önce bitti bizim ilk bir ay peşinden koştum,aradım yalvardım yok istemiyorum dedi..başka da bişey demedi..tabii benim ağzımdan beddua eksik olmuyordu..ayrılıktan 3 ay sonra tekrar döndü affet diye....hakkını helal et dedi....bende saf gibi inandım niyetine seviyor dedim...olucak dedi bekle dedi...sonra yine bitti..artık niyeti geri dönmek miydi,affettirmekmiydi bilmiyorum...ilk zamanlar perişan olmuştu ..ne hikmetse ben bunu affedince güzel bi işe girdi....artık zamana bıraktım solucanım evet çok üzülüyorum ama ona da yalvarmak istemiyorum, geri çektim bende kendimi... vicdanı olsa zaten bana bunları yaşatmaz.....
valla cnm o kadar karışıktı ki ayrılığımız 7 ay önce bitti bizim ilk bir ay peşinden koştum,aradım yalvardım yok istemiyorum dedi..başka da bişey demedi..tabii benim ağzımdan beddua eksik olmuyordu..ayrılıktan 3 ay sonra tekrar döndü affet diye....hakkını helal et dedi....bende saf gibi inandım niyetine seviyor dedim...olucak dedi bekle dedi...sonra yine bitti..artık niyeti geri dönmek miydi,affettirmekmiydi bilmiyorum...ilk zamanlar perişan olmuştu ..ne hikmetse ben bunu affedince güzel bi işe girdi....artık zamana bıraktım solucanım evet çok üzülüyorum ama ona da yalvarmak istemiyorum, geri çektim bende kendimi... vicdanı olsa zaten bana bunları yaşatmaz.....
baskasıyla mı bırlıkte
daha ben unutamamısken ne cabuk basardı o unutmyı,ne cabuk seewdı,cefasını ben cektım sefasını baskası sürüo.
ona nie bişi olmuo,benı bu kdr uzerken o nası mutlu,benım ahımla nası mutlu olucak?o kızı nası bana tercıh ettı,butun yasadıklarımız hayallerımız yalan mıydı,nası başkasıyla ewlilik hayalleri kurar,ben tek onu sewdim hep bekledım o bana nası yaptı bunu,onca yasananları nası hiçe saydı.deliricem nası kurtulucam bu acıdan yeter artık
yaşadığına benzer bir şey yaşıyorum.O kadar zor ki.Seni çok iyi anlıyorum.İnşaallah atlatırız....Mutlu oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?