acımdan ölücem artık

kızın ne suçu var anlamadımkafamçokkarıştı

öyle bir durum olsa o adamın bunu umursayacağını sanmam

madem asıl düşüncelerin bunlar evlendiklerini duyduğun zaman kendini fazla hırpalamamaya çalışolumunekankayizsmile

kendin için, o adamın karşısında dik durabilmek için kendine dikkat et. çok hırpalamaopuyorumnanaktan

ustelık o kız tanımıs tanıyacag kadar bence kaleyı içten fethetmiş..ne alaka canım eskı askımın evıne gıdıp gelıyorum hem de o yenı bırıyle beraberken !!tehlıke gelıyorum demıs kız da hıc masum degıl bence ama kaullenmıs bııyodur belkı de hala senınle gorustugunu nasıl olsa benımle evlencek dıyodur ..o tarz kızlar zafer kazndım sanarlar ama gorelım mevlam neyler neylerse güzel eyler ..

bı de gıdıp gorussem mı fılan yazmıssın gorustun mu ?inşallah yapmamışssındır bence de nısanlısına ul bu durumu bıldır hatta o ablalarına ulaş soyle benı hala arıyor oglunuza sahıp cıkın de ! kendını kullandırma artık

cnmm benım ağlama artık yeter gözyaşına yazık ya
sen inandın sevdin güvendin senın sucun yok bunda....
ki daha evlenmediler bile...Rabbim isterse ve hayırlısı ise sen 'noluyo' demeden cıkar gelir unutma bunu...
'benım verdiğim hayırdır siz şer zannedersiniz...şer veririm hayır zannedersiniz' diyor Rabbim..Allah'a sığın sadece...
o yuzden hayırlısı de....biliyorum kolay değil ben de yaşadım kaybetmek fikri bile cok derin bişi...nefes alamıyorsun gibi geliyor dunya üstüne geliyor biliyorum...ama bunun da sebebi sen o'nu dunyanın merkezi olarak görüyorsun ondan...cunku sevdiğin insan...

ama dünyanın merkezi o değil sensın...

hanı böyle durumlarda hep şunu düşünürüm....o kişi olmayacak 100 yıl sonra bu dunyada...ve ben de....
o zaman şu anı yaşayayım ,derim...

sen de böyle düşün ve dua ett sadece

onckı konuları da okudum canım ya cok fazla muhatap olmussun aılesıyle bu ne boyle ..yok msnde konusmalar atısmalar fılan ..agır olmak her zaman en ıyısıdır ..onların sana saygısı kalmamış senın de onlara ..sureklı o kızla iyi olmalar o kızla senın msn de gorusmen bıle hata yani..ayrıca bıbarısıp bı ayrılmıssın arkasında dursaydın keske bır kere ayrılıp madem restı cekecektın ama olmamış..bundasonra bence bunlara dıkkat et

boşver ya önündeki yıllara bak allah öyle birini karşına çıkarırki iyikide o olmamış diyeceksin.şükredeceksin allaha.iyi yönünden düşün ya nişanlansaydın nişanı atsaydı daha kötü olacaktı senin için herkes duyacaktı. sevincine ortaklık eden insanlar nişan bozuldu diye senin için üzüleceklerdi.allahından bulsun boşveer takılma artık ona çok mutlu olki hırsından çatlasın eğer üzgün olduğunu bilirse arkamda enkaz bıraktım diye arkadaşlarına hava atar en iyisimi mutlu olduğunu gözlerine gözlerine sok yeni gelinden yana dert çektilermi ah ah keşke solucanın kıymetini bilseydik dedilermi sen zaten kazanmış olacaksın bırak onlar üzülsün seni kaybettikleri için sen üzülüyon.

Allah'a cok dua edıorum o da acı ceksın die ama ona bısı oldıgı yok! gercekten de kotuye bısı olmuo.. mafoldumben

ınsallah kıymısıaba..dediin gbi olsun.
benım ne yapmam gerekıo.ben nası kaldırıcam yaza ewlenıcekelr bunu duyduumda nası dayanabilicem buna.kendimi hazırlamak istıorum şimdideen çok korkuorum ama biliorumkı korkunun ecele faydası ykkk

solucanım bırak artık üzme kendini.....opuyorumnanaktan
bu yaptığı onun yanına kalmaz emin ol...çok mu mutlu olucak sanıyosun senin böyle ahını alarak..lmaz:hiç mi korkmuyor bu adam allahtan.....inş. cnm karşına hayırlı bi insan çıkar belki de bu adamın kafasına dank edebilir bi ihtimal değerini anlayabilir evlenmeden önce.....özel yaşadıklarınızı onun ailesi tarafından bilen biri var mı cnm yoksa sadece 2.nizin arasında mı?

Allah'a havale edeceksin

kafanı başka şeylerle meşgul edeceksin

çok bunaldığn zaman çok sevdiğin şeylere yoğunlaşacaksın

ve şükret ki kadir kıymet bilmez bi adamdan kurtuldun. evlenseydiniz her gününü burnundan getirseydi:umursamaz:

iyi yanından bakmaya çalış ki üzüntün azalsın

unutacaksın,geçecek bu günler

son gülen iyi gülecek

ve bugün ya da yarın seni üzmesinin bedelini bir şekilde ödeyecek

inan bunlaraopuyorumnanaktan

biliolar ewet..biz ayrıldıktan baya bi sora ben bunun kuzenıyle konusurken sölemistim.aptal kusenıde yetıstırmıs hemen ablalarına.ablasıda 'yapmasaymış.biz de sewdik ama biz yapmadık' demiş..
yani örenmişler ama umurlarında diil.

Son düzenleme:

yaşadığına benzer bir şey yaşıyorum.O kadar zor ki.Seni çok iyi anlıyorum.İnşaallah atlatırız....Mutlu oluruz...

yaşadığına benzer bir şey yaşıyorum.O kadar zor ki.Seni çok iyi anlıyorum.İnşaallah atlatırız....Mutlu oluruz...

allah sabır versin ya şu erkek milleti varya onların şerrinden bizleri korusun çok kötü insanlar ya eyvahedigeldismileyani ellerine ne geçiyor anlamıyorum bir sürü insan hata etmişsin diye yorum yazmış bazıları ters ters konuşmuş bu kız daha genç cahil aklı havalarda onaylamıyorum ama kanmış o adi adama kalabalık bir iş ortamında çalıştım evli adamlar bekar kızların peşinden koşuyor eee evli olduğu içinde yol yordam biliyor güzelce kızın kalbini fethediyor.yaşadım çünkü biliyorum.25 yaşındayım lise dahil hiç erkek arkadaş edinmedim çirkin olduğumdan değil eğer biriyle çıkacaksam sonunda evlilk olur diyordum yaşımdan büyük laf ettim.hiç bu duyguları tatmadığım içinde öyle bir bağlandımki ömrümde kimseyi böyle sevmemiştim elime el değmemişken ona sarılıp öpmek beni o kadar çok bağladıki gece saat 2_3 te soğuk havalarda cama çık bi göreyim seni diyip otobüs olmadığı için 2 saatlik yolu yürüyerek geri dönen bir insandı ben nasıl bağlanmıyayım ama allahıma şükürler olsun hiç bi hata yapmadım.ömrüm boyunca onu unutamam sandım ama şuan gönlümde öyle biri varki ama onunlada imkansız :sinifsinif:hem akrabamız hem bana zerre ilgi duymuyor yinede en azından öbür dünyada eşi olayım diye allahıma yalvarıyorum karşıma çıkan kısmetleri bu yüzden geri tepiyorum.gönlümüz okadar genişki bi züleyha kadar olamıyoruz.:1no2:bilmiyorumkismile

cnm yaşadıkların gerçekten zor ama atlatılmaycak bı sorun deıll tamam yapmışın bı hata herkes ıster hersey evlecegı ınsana özel olsun dıe ama boşver tatlımm yha bıraz güçlü ol yaptım hata ama ders cıkardımm bundan da bişey ögrendım demeyi başar...kendını bu kadar yıpratıp uzmenın anlamı yokk bence sen sevgınden öte sırf bıseyler yasadıgın ıcın pısmanlık duydguun için hatanı telafı etmek ıstıosun bosver tatlım o serefsızı yha o zaten gercekten adam degılmıs.daha mutlu oldugunu nerden cıkardın karamanın koyunu sonra cıkar oyunu evlensın bakalımm...toparlan brz ilerde karsına bısuru ınsan cıkar esksıı gıbı bazı seylerı takan yok mrk etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…