ben de başkalarına evet diyemiyorum.o kadar çok kişi istedi ki.ama yapamıyorum.çünkü onun acısı hala yüreğimde.allah sabır versin ya şu erkek milleti varya onların şerrinden bizleri korusun çok kötü insanlar ya eyvahedigeldismileyani ellerine ne geçiyor anlamıyorum bir sürü insan hata etmişsin diye yorum yazmış bazıları ters ters konuşmuş bu kız daha genç cahil aklı havalarda onaylamıyorum ama kanmış o adi adama kalabalık bir iş ortamında çalıştım evli adamlar bekar kızların peşinden koşuyor eee evli olduğu içinde yol yordam biliyor güzelce kızın kalbini fethediyor.yaşadım çünkü biliyorum.25 yaşındayım lise dahil hiç erkek arkadaş edinmedim çirkin olduğumdan değil eğer biriyle çıkacaksam sonunda evlilk olur diyordum yaşımdan büyük laf ettim.hiç bu duyguları tatmadığım içinde öyle bir bağlandımki ömrümde kimseyi böyle sevmemiştim elime el değmemişken ona sarılıp öpmek beni o kadar çok bağladıki gece saat 2_3 te soğuk havalarda cama çık bi göreyim seni diyip otobüs olmadığı için 2 saatlik yolu yürüyerek geri dönen bir insandı ben nasıl bağlanmıyayım ama allahıma şükürler olsun hiç bi hata yapmadım.ömrüm boyunca onu unutamam sandım ama şuan gönlümde öyle biri varki ama onunlada imkansız :sinifsinif:hem akrabamız hem bana zerre ilgi duymuyor yinede en azından öbür dünyada eşi olayım diye allahıma yalvarıyorum karşıma çıkan kısmetleri bu yüzden geri tepiyorum.gönlümüz okadar genişki bi züleyha kadar olamıyoruz.:1no2:bilmiyorumkismile
bu yaz ewlenmıcekler..onumuzdekı seneye kaldı galiba ama hala beraberler.
gecen gun telde konustuk dıorumkı sewıo musun hayır sewmıorum dıo.sewmıosan nıe bırlıktesın dıorum boşluktan dıo.mutlu degilim falan dedı.hep kawga edıoruz dedı ama hala beraberler.
ben kafayı yıcem artık ayırıcam onları.bi yol gosterın bana dönsun yoksa öldürücem kendımı.kaldıramıorum bu acıyı
ne demek ayıracam onları.. seni Bırakıp Başka kollara koşan adamı nişanlısından ayırıp Bağrına mı Basacaksın ? konuşman Bile gereksiz.. o yapmış tercihini. sevmiyorum nişanlımı diyerek günah çıkarıyor.. inanma canım inanma.. nişanlısının kollarındayken de seviyorum Bitiyorum diyordur.. inanmayın Böyle erkeklere yaa
bu yaz ewlenmıcekler..onumuzdekı seneye kaldı galiba ama hala beraberler.
gecen gun telde konustuk dıorumkı sewıo musun hayır sewmıorum dıo.sewmıosan nıe bırlıktesın dıorum boşluktan dıo.mutlu degilim falan dedı.hep kawga edıoruz dedı ama hala beraberler.
ben kafayı yıcem artık ayırıcam onları.bi yol gosterın bana dönsun yoksa öldürücem kendımı.kaldıramıorum bu acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?