Acinacak haldeyim, lutfen okuyun :(

bahtsizkiz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
11
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar hikayem biraz uzun ama inanin cok yardima ihtiyacim var, lutfen bana yardimci olun

Benim 10 yillik bir iliskim vardi. Birbirimizi cok seviyorduk. Evlenecektik. Ben universiteyi bitirdim, erkek arkadasim da bitirdi ama is bulamadi.. Ama herseye ragmen sabrettik, sonunda is buldu ama soyle diyim 1 gun bile izni yok. Haftanin 7 gunu calisiyordu. Hic birlikte zaman geciremiyorduk. Telefonla bile nadiren gorusuyorduk. Ben cok bunalmistim, evlenmek konusunda da bu yuzden bazi tereddutlerim vardi. Hem cok calisiyordu bana vakit ayiramiyordu hemde az maas aliyordu.. Ama ilgisinde hicbir azalma yoktu bende hala beni seviyor zannetmistim , ona deli gibi guveniyordum, megerse yanilmisim..

Butun iliskimiz boyunca tek hayalimiz birlikte tatile gitmekti ve gecen Temmuz ayinda 3 gunlugune de olsa tatile gittik birlikte. Hersey masal gibiydi, bir hayal gercek olmustu ve bende cocuga haksizlik mi yapiyorum diye kendime kiziyordum. Evlenelim demek uzereyken..... Eylul ayinin basinda sevgilim yurtdisina gidecegini soyledi is icin.. Zaten sik sik giderdi alismistim.. Tamam dedim yolcu ettim gittiginde arayacakti.. Gunler gecti, aramadi..Telefonu da kapaliydi. Hicbir sekilde ulasamadim. En sonunda Whatsapp dan mesaj attim, canim vardin mi iyi misin diye.. Soyle bir cevap geldi. Iyiyim sen nasilsin? Bir sogukluk vardi. Canim neden soguksun dedim.. Cevap yok... Ve bir aksam whatsapp a girdim belki birsey yazmistir diye.. Ne gordum biliyo musunuz, profil resminde nisan elbisesi icinde bir kiz. Sevgilimle sarilmislar. Sevgilim takim elbise icinde gulumsuyor. Inanin su anda bile bunlari yazarken o ani yasiyorum Bir nisan fotografi.. Sevgilim nisanlanmis.. Bi de utanmadan fotografi oraya koymus.. Ki ben anlayayim evlendigini diye. Evlenmis arkadaslar.. Yurtdisina gidiyorum diye beni kandirip evlenmis. Bir de tarih atmislar. 08.09.2013.. Ne yasadigimi inan bilemezsiniz. Olmek istedim, sadece olmek... Megerse o kizla 1 yildir birlikteymis.. Ayni isyerinde calisiyorlarmis..Ve aylardir da nisanlilarmis.. Hatta biz tatildeyken de nisanliymis.. Ama tabi kizin hicbiseyden haberi yok.. Benden hic bahsetmemis kiza.. Acinacak haldeyim. Nolur bana bisey soyleyin. Hayatim durdu. 1 ay oldu ama hala nefes alamiyorum ben. Psikolojim mahvoldu. Beni nasil kandirdi inanamiyorum, madem benden coktan vazgectin insan soyler zor da olsa ben seni istemiyorum baskasini seviyorum,evlenicem haberin olsun diye belki bu kadar aci cekmezdim.

Beni hala ariyor. Hersey bitti dedim hayir bitmedi ben seni birakmak istemiyorum herzaman iletisim halinde olalim istiyorum diyor. Arayamazmis ama maille iletisim kurabilirmisiz.. Cevap yazarmis.. Istersem hala arada bulusup gorusebilirmisiz.. O kizi cok mu seviyorsun dedim, once bilmiyorum dedi. Sonra ben seni seviyorum dedi. Inanmiyorum tek kelimesine bile.. Hala cok seviyorum onu nolur yardim edin bana nolur toparlanamiyorum napicam ben O kadar ofke doluyum ki zaten soyledim, o kizi bulup herseyi anlaticam dedim. Hem beni hem onu nasil kandirdigini.. Birlikte tatile gittigimizi.. Son 1 yildir her ikimizle de gorustugunu karina anlaticam dedim. Nolur yapma dedi. Kiz beni uzermis. Benim uzulmemi istemezmis.. Yalanlar, yalanlarrr !

bence sen Allah ın sevgili kulusun öyle bir pislikten kurtuldugun icin

acınacak halde olan ise evlendigi kız

nedeni ortada

Ablacım şok oldum inan ki. Allah sabır versin, umarım en kısa zamanda toparlanırsın, atlatırsın. Ben o kıza her şeyi anlatmalısın. Hatta o adamda orada olsun. Tarihlerle belgelerle ortaya koyabiliyorsan da koy bence. Toparlanman içinde psikiyatriye ya da psikoloğa gitsen yardım alsan çok iyi olur senin için ablacım. En değerli sensin üzülme lütfen.

bence bütün sosyal alemden sil,telefon numaranı değiştir sana hiç bi şekilde ulaşamasın. çünkü bu adam seni kandırır.. seviyorsun yanlış yaparsın.

kız seni üzermiymiş bak sen çok tırsmış olmalısın... ben daha çok üzerim senide üzerim senin a.... s...cam diyemedin mi
herşeyi kıza anlat belgeleriyle hemde sonra bak yoluna için soğur birazda Allaha havale et gerekli merci en kısa zamanda kendisiyle ilgilenecektir...

Eger ben kiza herseyi anlatirsam ve kiz ondan bosanmaya kalkarsa yuva yikan kadin pozisyonuna duser miyim sizce, herkes beni suclu bulur belki senin yuzunden ayrildilar derler

Agzim acik kaldi suan! Hayirli basin varmis ki cok gec olmadan kurtulmussun. Kesinlikle onun mailine aramalarina hic irseyine cevap verme.. Nisanliyken bide seninle 3 gunlugune tatile gitti öyle mi? Üstelik 10 senedir sevgilisiniz.. Allahim bazi erkekler nasil bu kadar onursuz olabiliyorlar.. Bazilari gercekten yaratik..
Haddimi asiyorsam özür dilerim ama gercekten com etkilendim. Bide whatsapptan ögreniyorsun.. Allah yardimcin olsun. Sen onu Allaha havale et yoluna devam et bosver.. Kilini kipirdatmaya degmez inan.. Unutma, unutmak en büyük intikamdir.

Eger ben kiza herseyi anlatirsam ve kiz ondan bosanmaya kalkarsa yuva yikan kadin pozisyonuna duser miyim sizce, herkes beni suclu bulur belki senin yuzunden ayrildilar derler

Elinde belgeler yoksa, ispatlayamayacaksan kalkışma böyle bir işe.
Ama ben zannetmem boşanacaklarını, korkma yani.
Ama eski huzuru da kalmaz böylece iyi olur.
Midesi geniş, ahlaksız insan.
Peki bu on yıl öyle geçti mi ya bir söz, nişan, ailerle tanışma falan olmadı mı hiç?

Sozluyduk ama kendi aramizda.. benim sadece annem biliyordu, onun ailesi beni taniyordu.

Bu buyuk bi acimasizlik bu kadar yilin hic mi hatiri yok ? bi de su var, fotografi o koymamis. karisi koymus. tarihi de kiz yazmis.. bana oyle soyledi. evlendigini bana ne zaman soyleyecektin peki dedim. soylemeyecekmis. yani eger kiz o fotografi oraya koymasa ben halen onu bekar zannedecektim dusunebiliyo musunuz (

okurken tüylerim diken diken oldu Allah sabır versin arkadaşım.çok sinirlendim ya aptala bak bi kendisini akıllı sanıyor herhalde.bence kıza mutlaka rezil etmelisin bu adamı.hatta resimlerinizi msjlarınızı filanda göster iyice rezil olsun gerçi onda yüz olsa sana dönüp hala görüşelim demezdide..

ya havleee ...!!!
bu hayatta herkes her yaptıgının bedelini öder... ama haktan ama kuldan...
kadın senden sonra gelmiş senden önce değil ki
sen cektigin acının bedelini biraz ödetecen ayrıca mailleşiriz yok senide idare ederim gafını yedirmen lazım...

Bi de ne diyor, biraz zaman verecekmisim ona, biraz bekle ben halledicem bu isi bosanmaya calisicam dedi.. bana geri doncekmis beklersem.. ama kizi uzmek istemiyormus, kizin ailesini de uzmek istemiyormus. ben neyim burda ben mahvolan benim

Ablacım hala ne kadar ince düşünüyorsun. Sonuçta sen ondan önceymişsin yani sen neden yuva yıkan kadın pozisyonunda olacaksın ki? Onursuz bir adamın yuvası o belkide evlendiği kadında senin gibi temiz yüreklidir de sende ne mal olduğunu anlatırsın. Erkenden tanımış olur ne olduğunu. Lütfen o adam için üzülme lütfen. Sen bizim için daha değerlisin.

Kesinlikle ama kesinlikle ispatlayarak yüzüne çarparak demelisin.

Madem seni seviyormuş bu adam da çok affedersiniz ama nasıl beraber oluyor o kadınla? Nasıl dokunabiliyor ona? Seni seven adam yapabilir mi böyle bir şey yaa.. Hepsi palavra kandırma inan ki.. Seni seven adam senin üzüleceğini bile bile yapar mı böyle şey. Hem evlenmek o kadar basit bir olay değil. Şimdi boşanacağım diye seni oyalayacak o sırada eşide hamile kalır ayy canım hamile bebğimize yazık der.. vs. Yani şu an böyle bilerce senaryo üretebilirim. Ne olur inanma o adama lütfen duygularınla daha da oynamasın.

Bi de ne diyor, biraz zaman verecekmisim ona, biraz bekle ben halledicem bu isi bosanmaya calisicam dedi.. bana geri doncekmis beklersem.. ama kizi uzmek istemiyormus, kizin ailesini de uzmek istemiyormus. ben neyim burda ben mahvolan benim

sorarlar o yüzsüz adama madem boşanacak niçin evlenmiş. Neden o kız ve ailesi üzülmeyecek de sen üzüleceksin? Seviyorsa üzmez zaten sevdiğini bu kadar net.

canım ihanet kadar acı bişi olamaz ama seninde sana ihanet edeni affetmen söz konusu bile olamaz,10 yılın boşa gitmiş ama yapcak bişi yok sen yinede o kıza söyle aynı şeyleri bari yaşamasın belli ki adam dangalakk!

<br>
sakın tuzağa düüşme!Hala seviyorsun belki ama o seni sevse böle bişi yapmazdı canım Allah yardımcın olsun sabret...

ay inanamıyorum şaka gibi
bide kız seni üzermiş senin üzülmeni istemezmiş falan
yalana bak ya
terbiyesiz, ahlaksız, dangalak. insan demeye dilim bile varmıyor.

6 yıllık ilişkim var. empati yapayım dedim, kafayı üşütüyodum ya
allaha büyük sözüm olmasın benim başıma gelse parçalarım yani!!:113:
ne üzülürüm ne konuşurum, direkt katil olurdum herhalde.

o dangalak adamla da daha görüşme, konuşma. kıza da haber verme.
insan olsa bi araştırır eder önce sevdiği evleneceği adamı.
kız da kusura bakma ama çok salakmış. bide adam seninle whatsappten konuşuyor, kadın whatsapp fotoğrafını değiştiriyor ama seninle konuşmasını görmüyor ya da seni farketmiyor mu listede? ne kadar garip ve saçma.
ben sevgilimin telefonu elime geçse direkt bütün uygulamalara bakıyorum. gerçi o farketmeden yapıyorum ki kızmasın.
sakın aptallık edip de bu adamla tek kelime dahi konuşma.
ben olsam direkt manevi tazminat davası açarım, donuna kadar alırım ya
ne demek 10 yıl seni oyalayıp, elin ne idüğü belirsiz kadınıyla evlenicek!
ben olsam maddi manevi parçalardım o hayatını.
sen bi de hala çok seviyorum havasındasın. ben burda hırsımdan deliye döndüm valla ya

yani canım benim annen seni kadir gecesi doğurmuş da bu adamdan kıl payı kurtulmuşsun
sen önce bi şükür namazı falan kıl
adamla da iletişimini tamamen kes.
dava falan aç.

allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…