Acinacak haldeyim, lutfen okuyun :(

Kiz zaten benim neden soguksun canim yazdigimi gormus.. iyiyim sen nasilsin diye cevap yazip profil resmini ekleyen kiz.. sonra sormus bu kiz kim demis o da demis ki bi arkadasim.. nasil senle boyle konusur demis tabi o da.. bi sekilde ikna etmis kizi.. zaten kizin benden haberi yok.. ama whatsapp da adimi gormus tabi. o gunlerde beni aradi dedi ki karim senin adini gordu soyadini sordu bende soylemek zorunda kaldim. dikkat et yabanci numaralar ararsa sakin acma. nolur yalvariyorum acma, eger acarsan sana agzina geleni soyler uzulursun dedi.. bende dedim ki insallah o kiz bana ulasir, eger olur da ulasirsa herseyi ama herseyi buyuk bi zevkle anlatirim dedim. keske bulsa beni keskeee

kusura bakma ama sana metres muamelesi yapmasına izin mi vereceksin! Git o iş yerine kıza da herseyi anlat kurtulsun ondan.Fotograflarınızı göster mailleri göster mesajları göster.Böyle bir insanın bir tek Allah bir dediğine inanılır.İğrenç yaratık sinir oldum ya

arkadaşım
en kısa zamanda elinde belgelerinle
git işyerlerine de
çarp suratına
baksana belli ki kızı da kandırıyor
ne yuva yıkılması bi kere seni kızla aldatmış, ayrıca kızcağızı da pislikten kurtarmış olursun
yapacağını söyleme o pisliğe
Allah bilir kıza da senin için neler demiştir de kız sana ağzına geleni söyler
onun açısından düşün, yeni evlenmiş bilmediği bir kız kocasına nasılsın canım diyor, nerden bilsin boynuzlu olduğunu
bence rezil et o pisliği dünya aleme de bi daha kimsenin canını yakamasın
sessiz kalma sakın

Gerçek mi bu ya?
Gerçekse eğer nasıl kapıyı pencereyi indirmeden sakin kalıp sadece ağlayabiliyorsun?
Niye arayıp ağzınca dolu dolu küfür etmiyorsun?
Neden iş yerine gidip herkese rezil etmiyorsun?
10 yıl diyosun şaka mı bu ya?

Bence ardınıza bile bakmayın,dile kolay 10 yıl ama şansınız varmış ki kurtulmuşsunuz. Zaman herşeyin ilacıdır zamanla geçer gider.O adam müsveddesinin lafına kanıp bile bile evli bir adamla devam etmeyi falan düşünmezsiniz inşallah böyle bir hataya düşmezsiniz.Açıkcası ben bu adamı ! bırakamayacakmışsınız gibi hissettim.Umarım yanılıyorumdur.

Resmen Filim gibi..
Ne rahat adammis ya, aileside öyle.
Aielsi seni taniyorda hicmi sormadilar sana ....
Bu adam la berabermisin ayrildinmi bu baskasiyla nisanlanio vs diye...
Nasil hersey den uzak kalmisin duymamisin görmemisin ?
Cok sok edici bir durum kimse hak etmez böyle birseyi.
O yüzden bu adamla konusma bile kendini sana anlatma acindirma hakki verme, ancak kendini tatmin edip vicdanini rahatlatmak istiyor o.
Ne oldu simdi niye senin le görüsmek istiyor, evlendigine göre sevio gitsin mutlu veya mutsuz olsun.
Seni sevio görünüyor ki, seni kontrol ede bilsin esine gitme diye önünü kapatiyor.
O yüzden hic görüsme sana hic ulasamasinki,
hergün o korku icinde olsun, hatda ara sira isyerinin önüne git.
Sonra kadini bul konus.

Konus ki sen o yükden o acidan o nefretden kurtul.
Inan bana sana iyi gelecek.

Canım yaa Seni çok iyi anlıyorum br zamanlar yaşadıklarıma çok benziyor amaa inan bana geciyor hayatına devam ediyor insan,ve iyi ki diyorsun,iyi ki zamanında ögrenmişim ki şuanda mutluyum diyor insan,bazen şer sandıgımız şeylerde bir hayır vardır.Bende face den ögrenmiştim nişanlandıgını resimlerini,benden ayrılmıstı 1 hafta gecmeden nişanlanmıstı meger o kız hep varmıs ,üstüne birde aile zoruyla vs yalan üstüne yalan bitti elbette ama insan toparlanıyo gercekten,hayatıma öyle birisi girdi ki bazen iyiki bana onları yapmış ki iyi ki bitmiş diyorum,şuan daha taze oldugu icin hic gecmiyecekmiş gibi gelir sana hayatına devam et ve kesinlikle o insanla bir iletişime geçme ,Allah büyüktür kimsenin ettiği kimseye kalmaz...

Hayir sessiz kalmicam cunku sessiz kalmak ona iyilik yapmak olur.. Bana yasattiklarini fitil fitil burnundan getiricem. Hepinize cok degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.. Cok iyisiniz hepiniz sagolun Yarin isyerinin onune gidicem sabahtan.. Elbet ise gelecek ve umarim karisi da yaninda olur. Butun rezilligini ortaya dokucem. O kiz da kiminle evlendigini anlasin.. Yarin icimi dokup rahatlicam insallah Allah in izniyle ( Hala bi de seni seviyorum diyo ya zamana ihtiyaci varmis bilmem ne bosanicakmis. ama ben sakin olmaliymisim. gorucek sakin olmayi !

şoktayım resmen .Allah sabır versin.ya o adama (adam demeye dilim varmıyor) soylenecek o kadar söz var ki terbiyem müsade etmiyor.Rezalet. bunu nasıl yapabilmiş.Bu gerçek mi ya 10 yıl 10 ....
hala nasıl karşına geçip seni seviyorum görüşelim diyebiliyor. utanmaz şey.Bu adama hakettiği dersini verip izini kaybettir.Sonra da Allaha havale et , yaptıkları yanına kar kalmaz... sen hala nasıl onu seviyorum diyebiliyorsun.Aşklar bitermiş hem de en dolu dizgin gittiği anda bitermiş.İyi ki de bitmiş ilerde evli olduğunu düşünsene bu adamla. kim bilir neler yaşatırdı sana.hem seni hem onu aldatmış,pislik...Ay nasıl sinirlendim ya

Birşey söyliim mi asıl acınacak halde olan o adamın eşi.... Kız hayatının hatasını yapmış.İlerde senin karşına edepli doğru düzgün birisi çıkabilir ama ya o kız...Verilmiş sadakan varmış .10 yılı bir anda unut demiyorum ama adam pisliğin teki resmen.böyle insanlar (Allahım ona insan bile demek istemiyorum ) , çabuk unutulacak tiplerdir. Yat kalk onunla evli olmadığına şükret

belli ki bu konuyu açmak için üye olmuşsun, konu fakemi bilemicem,bir yanım inşallah fake dir diyor . bir yanım da fake konularla insanların hem vaktini almak hem de duygularını istismar etmek vicdana sığar mı diyor...sen seç

Bir insanin duygularinin nasil istismar edildiginin ben cok guzel bir ornegiyim. Kimseye boyle bisey yasatmak icin yarim sayfa yazi yazip yardim istemem. Cok arkadasi olan biri degilim, ve bu durum da herkese anlatilmiyor sadece burdaki deneyimli arkadaslardan yardim almak istedim evet sadece bunlari yazmaya ihtiyacim vardi yardima ihtiyacim vardi o yuzden uye oldum dogrudur.

Çok zor bir durum gerçekten.. iyileşme sürecin sanırım uzun olabilir, Allah sabır versin diyecek bir şey bulamadım..ama bence hiç uğraşmaya da değmez.. böyle bir insan için hiç kıymetli vaktini harcama.. sana ulaşmamasını sağla sadece.. hiç bir şekilde görme,duyma iletişim kurma. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Dilerim karşına seni hakeden birisi çıkar her ne kadar artık güvenmek zor olsada..

10 yıllık bir ilişki sürdürmek .. bu bana gör değil çok büyük cesaret ! işte sonucu ..
o sizin ilişkiniz kızın ne suçu var ? Söyliceksinde ne olacak bırak arkadaşım şu çocuğu hattını değiştir mail adresin facebook vvs ne varsa kapat ulaşamasın sana ..
Canın yanar yanıyordur da eminim ama geçmicek diye bişey yok. Geçicek elbet. Sen konuşma yoluna bak.

bir sayfa fake konu yazıp her yorum yazana da üşenmeden cevap veren nice kişiler oldu.Aklıma bir an o geldi.
hiçbirşekilde seni suçlamadım.seni sana bırkatım.
konuya gerçekten çok sinirlendim ve çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.

10 senelik ilişki demek sen kendini bilmeye 6 yaşında başlasan mesela ve 26 yaşında olsan ömrünün yarısı demek.
Kolay mıdır silip atmak, unutmak hiç sanmam.
Ama ya karşıdaki insan nasıl da bir senede silip atmış, başkasına gitmiş.
Demek ki yapılabilirmiş, unutmak imkansız da değilmiş.
Bu konuda onu kendine örnek al, sıradan biri gibi düşün onu 10 senelik sevgilisini unutan birisi gibi.
Ha bu arada kıza söyleyip söylememek sana kalmış.
Onun huzursuzluğu sana huzur olacaksa yap tabi ki.

Merhaba arkadaşım olan olmuş geçmiş bitmiş herşey.Ben sana bir daha o eski erkek arkadaşınla konuşma diyorum seninle irtibat haline geçebileceği bütün yolları kapat.Numaranı değiştir,mail adresini değiştir vs.Ve diğer arkadaşların dediği gibi gelip geçiyor herşey inan sen şuan üzüldüğünle kalıyorsun bu adam zaten seni sevmiş olsaydı sana bunları yaşatmazdı.Hayat değmeyecek insanlara üzülmek için çok kısa ve o adamın karısına hiç birşey anlatma bırak zamanla o kadın da görücektir nasıl bir adamla evli olduğunu.Unutma sen nefes aldığın sürece dönüyor bu dünya.Bırak herşeyi zamana yaraların geçicektir ve hayatına inşallah öyle bir insan ki girer ki bu (afedersiniz) pislikten kurtuldum diye sevineceksin.Biliyorum çok zor bi durum ama sen güçlü olmak zorundasın inan Rabbim hiç kimsenin ahını kimse de bırakmıyor.Sen Allaha havale et ve hayatına kaldığın yerden devam et.seni çok seven bir ailen var onlar için güçlü olmak zorundasın.Bak peygamber efendimiz (sav) şöyle demiş Canı yanan sabretsin,canı yakan da canının yanacağı günü beklesin....

evlendiği inandırıcı gelmedı canım bana..sen kızı tanıyorsan bilemem tabı. aileyi tanıyorum dıyosun nası duymadın anlamadım? bide evlemek öle gizli kapalı olacak bi iş değil ki.o tarihi de kendi attı bnce..resme gelince snın tanımadıgın bi tanıdıgı felan da olabilir ne biliim, bana öle gizli saklı evlenmesınden daha akılıca bı acıklaması vardır bunun gbi geldi.tek derdi senın ondan umudu kesmen felandı bnce. on yıllık bi ilişkiyi bn evlenmıcm senle die bitirememiş olabilr.eğer öle bı kız varsa bile whatsapına girio resim koyabiliyo ama nişanlıyken nişanlısı tatile gidiyo haberi olmuyo? saçma

gerçekten böyle olayları yaşatanların biçeceği şeyleri merak ediyorum..
umarım Allah gösterir sana rezil sonunu..
ben de aldatılan biri olarak yazıyorum,tabi ki olaylar ve yaşananlar farklı ama yaşatılan duygular ortak..
son durum nedir iş yerine gittin mi?

inanmıyorum yaa insanlar ne kadar acımasız ya bence git bul o kadına da anlat herşeyi ya sen ve ya başka bi kız böyle bişeyi kesinlikle haketmez ya. bi an önce de psikolojik destek al kendini toparla çalışmıyosan bi iş bul iyi veya kötü. hayatını güzelce bi düzene sok. o kişiliksizi tamamen sil hayatından herşeyin güzel olacagına inan ve dimdik yoluna devam et canım. derdi ve rabbim dermanını da verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…