Acinacak haldeyim, lutfen okuyun :(

Okudum Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlyorum çünkü bende nişanlımdan ayrıldım 1 eylülde bilmiyordum beni aldattığını ayrıldıktan çok sonra öğrendim ateş düştüğü yeri yakar bilirim şimdi acınız taze ne dersek boş çünkü o acıyı bende yaşadım şükredin böyle bir pislikten kurtuldunuz diye zaman herşeyin ilacı şimdi umurumda mı hayır sadece geçip giden zamanınıza acıyorsunuz sizin 10 yıllık bi beraberlik çok zor tabi ama yatıp kalkıp tevekkül edin çok şükür deyin böyle bir pislikten kurtuldum diye onu hatırlatacak hiç birşeyi bulundurmayın inanın kimse vazgeçilmez değildir zamanla anlayacaksınız Allah büyük onun adeletinden şaşmayın bırakın ve bekleyin neler yaşayacağını çünkü benim eski nişanlım neler yaşıyor biliyorum hala aklıma geldikçe sinir oluyorum Allah kimsenin ahını bırakmaz

Çok üzüldüm inan içim parçalandı. Bu nasıl bi mantık silsilesidir böyle. Tatlım Şuan sana ne desek zaten duymaz görmezsinki. Sadece içindeki sesi duyarsın. Hala onunla iletişimde olman bile bunu gösterir. Ve sunu unutma sen ona inanmak istediğin için ne söylese inanırsın. Belki dersin kendini yumuşatırsın. Eğer çalışmıyorsan bence bi süreliğine uzaklaş yaşadığın yerden. Ve sana ulaşmasını kesinlikle engelleyecek önlemler al. Onun sana zarar vermesine izin verme. O kim oluyorki senden dahamı önemli o güzel canını üzmene değmez. Çok üzüldüm çok

Allah'ım neler duyacak bu kulaklar neler görecek bu gözler Ya Rabbim..şoklardayımmmm..bu ne hadsizlik..hem suçlu olup hem güçlü olmak..sen git evlen bi de gel ben seni seviyorum de..bu ne be ! sen aşkından ölsen de buna dönme arkadaşım..telefonunu sosyla hesaplarını sil..kendine yeni hat al..sosyal hesapları bir süre kullanma..ne olursa olsun sana böyle bir şeyi yaşatan bir erkek müsvettesine dönersen pes derim..nasıl hazmedeceksin..sakın dönme sakın..yakın bir arkadaşın varsa tatile çık..farklı yerlere git..farklı ortamlara git.sana onu düşündürecek şeyleri kişileri çıkar hayatından...10 yıl çok fazla ama böyle birine değmez geri dönmeye..

yalanın daniskası da ancak bu kadar olur! karısı seni üzermiş mişte falan da filanda.. çocuk mu kandırıyor allah aşkına sevse onunla değil seninle birlikte olurdu. yatağa eşiyle değil seninle girerdi. gözünü dört aç ve sakın laflarına kanma! aşıksın anlıyorum ama ne olursa olsub o artık evli biri. senin yapacağın en güzel şey, onu untmak ve hayatına yeniden yön çizmek. Zor olacak ama yapacağın hiçbir şey yok. hattını değiştir ve uzaklaş ondan..geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Okurken neredeyse aglayacaktim, kendi yasadiklarim aklima geldi. Benzer seyler yasamisiz. Benimkinin üzerinden 8,5 ay gecti.

Sen acinacak halde degilsin, acinacak halde olan biri varsa o da bir zavali olan eski erkek arkadasindir.

Sana ulasabilecegi her yolun önünü kesmelisin yoksa inan bana cook daha kötü olursun. Aslinda cok sey yazmak isterdimde tikandigim bir noktadayim suan

Durumun zor, diyecek laf bulamadım ama lütfen acınacak haldeyim deme.
Umarım yakınında akıllı mantıklı insanlar vardır, yardımcı olacak kimse yoksa lütfen bir uzmana başvur.
Bunun basit bir aşk hikayesi olmadığı ortada..

Eger bu da yalan degilse tabi, sizin tespitiniz dogru. Soyledigine gore ben ondan umidi keseyim diye evlenmis o kizla.. Bana dedi ki o kizla evlenirsem benden nefret edersin, tamamen sogursun ve beni tamamen birakir hayatina baska biriyle devam edersin diye dusundum dedi. Boylelikle ben baska birini bulup mutlu olacakmisim.. Yani kendini feda etmis! Benimle tatile giderken de kiza sehir disinda isi oldugunu soylemis. Kiz tabi suphelenmemis..

Evet gittim. Ama ikisini de bulamadim. Bayram tatilindelermis.. Halbuki gercekten o kiza butun gercekleri soylemek, haykirmak beni cok rahatlatacakti Cunku kizin dunyadan haberi yok. Kocasi hala eski sevgilisinin pesinde..

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o pisliği ya inanamıyorum

valla sen yırtmissin sevın uzulecegine...karısina acidim ben...

Arkadaslar kiza ulastim. Herseyi anlattim. Kiz bana inanmadi. Tatile gittik dedim hadi canim kesin oyledir dedi.. Istiyorsan otelin adini veriyim teyit ettir dedim. Sonra noldu bilmiyorum, en son bana Tamam kizim al senin olsun tepe tepe kullan falan gibi biseyler yazmis.. Isteyen yok ama ben anlatmak istedigim herseyi soyledim onlar naparsa yapsin. Rahatladim. Sikintidan hasta oldum bana yazik degil mi ? biraz da o uzulsun. kiminle evlendigini anlasin. ben ona iyilik bile yaptim sayilir !

madem seni seviyor niye başkasıyla bence terket ulaşamasın sana hiç bi yolla .. amacı ikinizinde elinin altında olması zamanla alışırsın yeni aşklara yelken açarsın belki

Oyle bi adamdan kurtuldugun icin sewin. Sana unut dyemem hemen unutamazsin. Yapacgin ilk sey numarani mailini degistirmen.
Sonra önuneee bakman. Hayat senin icin devam edior. Bir erkek icin yasamaktan vazgecme. Ugraslar bul kendine... hayati zindan etme kendinee lutfen. Bende neler neler yasadim. Sonra bierkek cikti karsima. Alnimaa yazilan erkek,, suan o bnm kocaam.. ve oglumuzda war. Kismetin o adam degilms. UmutsuLuga asla dusmee.
Hayat devam edior.

Gerçekten ne yapacağını bilmiyor musun? Biz insanız hata yapabilir insanları yanlış tanımış olabiliriz. İkisinide Allah'a havale edip önüne kendi yoluna bak. Hayat hep dikenli yollardan ibaret değildir. İntikam almak gerçek yüzünü başkalarıda görsün demek çözüm değil. Sadece beynini onunla daha çok meşgul etmiş olursun. Sen onu hayatından tamamen çıkardığında rahatlayacaksın.

Kendimi o kızın yerine koyuyorum ve düşünüyorum anlatmanı isterdim anlatmalısın da çok zor senin için ama bilmeye hakkı var kimse arkasından iş çevrilsin istemez her insan sevgilisinin ,nişanlısının ,kocasının kim oldugunu bilmek ister.Haklısın ve haklı anlatmalısın tüm gerçekleri o onursuz adam da haddini bilmeli..

sen kurtulmuşsun sevin bence.10 yıllık iliski dile kolay anlıyorum seni benımde 6 yıllık bi ilişkim var ve böyle bişey başıma gelse bende tam anlamıyla yıkılırdım ama dediğim gibi eşine yazık cunku oyle bı adamla evli. adam 10 yıllık sevgilisine nasıl bi kazık atmış ki ona neler yapabileceğini sen düşün ve sakın sevgine yenilme

canım benim lütfen kendini üzme... Allah yardımcın olsun...Rahatlıyacaksan az da olsa acın hafifleyecekse keinlikle konus karısıyla anlat evlendiği adamın ne mal oldugunu bilsin ya karısının yernde sen olsaydın hala uyuyor olacaktın bi yaratıkla evli oldugunun farkında olmayacaktın bi de bu acıdan bak olaya lütfen lütfen kendini üzme Allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…