- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
eşin de annen de bi acayip. ekmek bu biter, unutulur. beyninizde ekmek sayacı yok ya kadınsınız diye. ne alaka yani? yazık size de. bence kendinizi paralamayın. sizin yerinizde olsam adam marketten geldikten sonra ikisine de şunu bunu alır mısın diye güler yüz göstermezdim.
Aslında yapacağım şey değil ama kardeşime kıyamadım o kadar yol gelmişler güzel kahvaltı edelim dedim ama aptallıkmış sadece.
iyi niyet her zaman işe yaramıyor. kıymetli olmak için az ters olmak gerek işte.
Bir ara acaba kayınvalide yazıyordu da ben mi yanlış okudum diye tekrar okudum şaşırdım doğrusu annenizmiş ..
Bir ekmek meselesi anca bu kadar büyüyebilir heralde. Ne kadar sorun odaklı bir muhabbet olmuş. Halbuki önemli olan birlikte güzel vakit geçirmek değil miydi? Ekmek yoksa krep yapardınız. Bazlama yapardınız ne bileyim bu kadar üzülmenize değdi mi?
Bir ekmek meselesi anca bu kadar büyüyebilir heralde. Ne kadar sorun odaklı bir muhabbet olmuş. Halbuki önemli olan birlikte güzel vakit geçirmek değil miydi? Ekmek yoksa krep yapardınız. Bazlama yapardınız ne bileyim bu kadar üzülmenize değdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?