acısıyla tatlısıyla hayat bu

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.727
116.254
798
selam kızlar şu an acaba mutlumusunuz yoksa mutsuz mu hayat nasıl gidiyor geleceğinizi nasıl görüyorsunuz ne hissediyorsunuz diye genel bir konu açmak istedim

Suan belirsizliklerde hayatım. Kışın ayrı bir yerde yazın ayrı kurulu bir düzenim yok sahiplendiğim bir evim yok göcebe seneye nereye gideceğimiz belli değil bu belirsizlikleri düşündükçe sıkılıyorum. Anın tadını her zaman cıkaramıyorum malesef. Bir kaç sene sonra düzenim otursa o zaman baska derdim olmayacak mı? Hayat işte...

valla ben de ev konusunda çok sıkıntılıyım mal varlıklarım var ama yaşadığım şehırde 3 seferdir taşınıyorum kracı olduğum için taşınmaktan bıktım ben de

Mutlu gibiyim ama kafama taktigim cok sey var mutsuz gibiyim....hayat nezamn duzene girip ohh sukur dedirtecek bana acaba...
evet karışık duygulardasınız siz de benim gibi bir bakıyorsun haketmeyenler senden daha mutlu daha rahat ama bir de bakıyorsun ki insanlarda ne çözümsüz dertler var o zamanda yok ben sorunlu olsada genede mutluyum dıyorsunuz

Ben mutlu olmayi istiyorum da cevremdekiler birakmiyo...
Ama azimliyim depresyona girmiicem, cocuklarim icin gulumsemeye devam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…