- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.254
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
iyi tatiller o zaman mutluluklarAaa ben suan çooook mutluyum eşim ve kızımla ilk defa tatil deyiz
hayatim çok şükür çok güzel gidiyor arada sorunlar sıkıntılar olsa da
hal hatır sormuyorum ki canım derdi olan şu an hissetttiğini yazsın mutlu olan sevincini paylaşsın diye konu açtımYalnız hal hatır sorma bölümü burası değil ne yazık ki
buranın yüzde sekseni kaynana sorunlu sen de yokmuş ne iyiSu an kaynanamla bol muhabbet edip esimi bekliyorum, mutluyum şükür
bu günlerde iyiyim çünkü dertlerimi düşünmeyi erteledim desemMutsuzum bunalımdayım çünkü sen nasılsın?
valla ben de ev konusunda çok sıkıntılıyım mal varlıklarım var ama yaşadığım şehırde 3 seferdir taşınıyorum kracı olduğum için taşınmaktan bıktım ben deSuan belirsizliklerde hayatım. Kışın ayrı bir yerde yazın ayrı kurulu bir düzenim yok sahiplendiğim bir evim yok göcebe seneye nereye gideceğimiz belli değil bu belirsizlikleri düşündükçe sıkılıyorum. Anın tadını her zaman cıkaramıyorum malesef. Bir kaç sene sonra düzenim otursa o zaman baska derdim olmayacak mı? Hayat işte...
bu günlerde iyiyim çünkü dertlerimi düşünmeyi erteledim desem
evet karışık duygulardasınız siz de benim gibi bir bakıyorsun haketmeyenler senden daha mutlu daha rahat ama bir de bakıyorsun ki insanlarda ne çözümsüz dertler var o zamanda yok ben sorunlu olsada genede mutluyum dıyorsunuzMutlu gibiyim ama kafama taktigim cok sey var mutsuz gibiyim....hayat nezamn duzene girip ohh sukur dedirtecek bana acaba...
en az bir haftalığına siz de erteleyin rol yapın çok mutluymuş gibi belki evrene mesaj olur da gerçek olur inşallah ne dersinizSizin adınıza sevindim :)
en az bir haftalığına siz de erteleyin rol yapın çok mutluymuş gibi belki evrene mesaj olur da gerçek olur inşallah ne dersiniz
sinirin tek insana katkısı kronik hastalıklar tecrübe konuşuyor sakin olmaya çalışın hobi edinin kafanızı boşaltacakistesemde yapamıyorumki sıkıntı orda
Sinirimden patlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?