- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.253
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
evet haklısın bugün de aradık nasıl olur biz evde değilizzzzkiiii dediler buyur burdan yakAyy dert tabi sekerim seni en iyi ben anlarm inanmazsn ama benimde ayni skntm war we ust kattaki komsum ewde yok ama bana su sıziyor hemde pis su offf
sorma ben de buranın müptalası oldum facebook u twetter i unuttum gerçek hayat burda çünkü gerçek duygular hüzünler sevinçler kızgınlıklar burdaÖnümü göremiyorum, 1 ay sonra nerede, hangi ülkede ya da hangi şehirde olacağımı bilmiyorum.
Çok kötü geçen ama bir o kadar da bana çok şey katan 3 yıldan sonra musmutlu bir yıl geçirdim.
Sevdiklerime sımsıkı sarılmayı öğrendim, sevmediklerimi ise umursamamayı.
Beni mutlu edecek istediğim şeyleri elde etmek için daha çok çabalıyorum, elde edemediklerimi ise kısmetim değilmiş deyip geçiyorum.
Başkalarının başarılı, başarısız ya da düzgün bir insan olup olmadığım konusundaki düşünceleri ile hiç mi hiç ilgilenmiyorum; kendi içimde muhasebem.
Daha az inciniyorum. Daha az yiyorum ve daha çok şükrediyorum.
Bir de sanırım acı ve talı her hikayesine ragmen burayı okumayı ve sizi seviyorum.
napolyonmusun senPara para para para. Tek derdimiz bu çok şükür.
daha mutlu ol emiiiiiAyy sen cok yaşa herkzin bi skintsi var ama bole bu baslik atman güzel olmus mutluym şükür balkon da keyif yapyrm evde kmse olmaynca dünya bnm sanki :)
Sende mutlu olcnm bnm rabbim hep yuzunu güldürsn ins.daha mutlu ol emiiiii
Ayy cnm yaa kiyamam cocugn mu olmuyoMutluyum aslında çok sukur ama hep bi parçam eksik gibi yarım kalıyor mutluluğun evlât hasretiyle
Evet malesefff bugün erken uyandım ahh şimdi evde bıcırr bicir konuşan olsa beni uyandirsaa evimizin hayatımızın neşesi eksikkAyy cnm yaa kiyamam cocugn mu olmuyo
Cok şükür hayatımin en guzel donemindeyim. Ama sabretmeyi becerirsem daha iyisi olacakmış gibi hissediyorum.selam kızlar şu an acaba mutlumusunuz yoksa mutsuz mu hayat nasıl gidiyor geleceğinizi nasıl görüyorsunuz ne hissediyorsunuz diye genel bir konu açmak istedim
Ne kadarlik evlisnEvet malesefff bugün erken uyandım ahh şimdi evde bıcırr bicir konuşan olsa beni uyandirsaa evimizin hayatımızın neşesi eksikk
6yil olduNe kadarlik evlisn
Bnde 3 seneye grcek evliligim bi sene bnm de olmadi doktrlarda bes ay icnde oldu oldu olmadi bu daha olmz dediler bn de cok korktm snra bi doktr tavsiye ettler kendi muayene si var iki ay orya gttm ve iki ay snra hmn hamile kaldm mucize gbi bsy di yani olmiyack diyen doktrda en iyi doktorlardn di ama bu doktrm herseyi yaptinsnin sorun falanmi varanotomi .!.:6yil oldu
Ben çok endişeliyim. Panik atağım var hep korku içindeyim. Eşim yarın konyaya gidecek otobüsle. Otobüs kaza yapar yada eşimi araba çarpar diye çok korkuyorum. Korkumu yenemiyorumselam kızlar şu an acaba mutlumusunuz yoksa mutsuz mu hayat nasıl gidiyor geleceğinizi nasıl görüyorsunuz ne hissediyorsunuz diye genel bir konu açmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?